onsdag, januar 27, 2021

MS Reparationssag

Daily Rush Debat Off-topic MS Reparationssag

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  maestrow
  Bruger
  742 indlæg
  Offline

  Jeg hidkalder alle jura-rushere

  Jeg har haft en sag kørende hos Microsoft som har stået på 1 år nu, og der har været en masser frem og tilbage, men jeg er træt af det nu. Problemet er at jeg hele tiden har kontakt til en mellem-mand, og det gør det umuligt at finde en løsning og der bliver involveret for mange over tid.

  Det drejer sig om en Elite Controller 2 til Xbox. Jeg har sensitiv hud og den knubrede overflade på triggers var et problem for mig fra dag 1. Jeg gør det meget kort, fordi ellers bliver det en laang wall-of-text.

  På et tidspunkt i forløbet bad en repræsentant fra MS at jeg indsendte min controller og så ville de kigge på hvad der kunne gøres ved triggers. Jeg spurgte MANGE gange hvad der præcist ville blive gjort og jeg understregede – at skifte den ud, ville løse intet. Men personen gav aldrig et specifikt svar, men jeg var selvfølgelig håbefuld.

  Hvad det viste sig at der skete var at de blot byttede den. Sagen er dog den at jeg aldrig nogensinde gav mit samtykke til at få den udskiftet! Hvis de fandt ud i service center at intet kunne gøres, så skulle de da bare sende den retur. Hvad der er værre er, at jeg indsendte en komplet ny og ubrugt controller (pga. mit hud problem) – og den jeg fik retur var en brugt-repareret. Dvs. at den var i dårligere stand pga. slid end den jeg sendte ind. Det vil jeg ikke finde mig i.

  Jeg mener hvad de har gjort er ulovligt, og jeg tror det eneste step jeg har tilbage nu er at tage sagen videre. Men mener I at jeg kan det, og i så fald hvordan? Forbrugerombudsmanden?

Viser 14 kommentarer - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Nickell
  Bruger
  4.433 indlæg
  Offline

  Forbrugerrådet? TÆNK?

  Held og lykke…

  Xbox-nyheder? https://xgamer.dk
  Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

  #2

  Fisker
  Bruger
  12.649 indlæg
  Offline

  Er enheden købt hos Microsoft?

  #3

  Nass
  Bruger
  2.203 indlæg
  Offline

  Jah altså i princippet er det jo forkert, men jeg ved ikke om du kan gøre så meget ved det lige nu. Du kan klage til butikken og se hvad de gør, og så kan du klage til Center for Klager eller hvad det hedder som administrerer forbrugerklagerne,

  Hell, it's about time

  #4

  maestrow
  Bruger
  742 indlæg
  Offline

  Takker for svar.

  #2 Nej og det har også gjort det svært… Men jeg har en mail fra dem dateret 14 dage efter køb, hvor der specifikt står at jeg er berettiget til en ny version af controlleren (hvis der skulle komme een i fremtiden) – også selvom den er udenfor garanti. Så den mail er de hængt op på. Senest har jeg fået en helt uofficiel melding på at måske og måske ikke, annoncerer MS en Elite 2.5/3 snart.

  #5

  Tequilashot
  Bruger
  4.834 indlæg
  Offline

  Good luck og dette høre under hardware.

  Den første pc jeg havde var en 386sx med 8 mb ram som jeg gamede warcraft 1 på i dos 5.

  • Denne kommentar blev ændret for 3 måneder, 2 uger siden af  Tequilashot.
  #6

  Fisker
  Bruger
  12.649 indlæg
  Offline

  #4 Som udgangspunkt skal du tage fat i sælger, jeg kender desværre ikke lige praksis på når man går udenom sælger og tager fat i producenten direkte.

  Under reklamation er det som udgangspunkt dig som bestemmer udredelsesmetoden, hvilket sælger kun kan nægte hvis de kan dokumentere at der er en ikke ubetydelig omkostning ved det.

  Hvis så produktet byttes til nyt, så skal det også være nyt, og ikke blot være “refurbished” som det hedder.

  Desværre har du fået sat en krølle på det hele ved at gå direkte til Microsoft, der plejede vist at være en hotline til Forbrugerklagenævnet, hvor du kunne spørge ind til det, men det har de vist droppet, desværre. Ved ikke om Center for Klageløsning vil gøre noget ved det heller.

  Så umiddelbart må du jo blot selv skrive til dem at du kan se enheden er i dårligere stand end den du sendte ind, og håbe de retter ind.

  #7

  maestrow
  Bruger
  742 indlæg
  Offline

  Jeg har faktisk også en anden mail, hvor der står at jeg kan ringe ind til salgsafdelingen og bestille en helt ny controller, men den har de trukket i land. Så jo det er så forvirrende og komplekst min sag, at jeg snart selv ikke kan hitte rundt i det.

  #8

  maestrow
  Bruger
  742 indlæg
  Offline

  #6 Ja men grunden til at jeg gik direkte til MS er jo, at jeg netop ikke ville skabe en reklamation. Det var jo en kritik til designet, og jeg fik også at vide at man havde ingeniører på sagen fordi jeg ikke var den eneste osv.

  #9

  Nass
  Bruger
  2.203 indlæg
  Offline

  #8 det er jo det som er så dumt, det er helt forkert håndtering fra deres side.

  Prøv dig frem

  Hell, it's about time

  #10

  Sven_Bent
  Bruger
  25.997 indlæg
  Offline

  #8
  Problemet er at MS har ingen forpligtelser overfor dig lovligt set. ud over hvad i aftaler.
  det er derfor du altid skal gaa til din butike med klager da butikken er underlagt koebeloven og derved har du dine rettigheder overfor dem.

  Sven Bent - Dr. Diagnostic
  www.TechCenter.DK

  #11

  maestrow
  Bruger
  742 indlæg
  Offline

  JAAAAA WOOHOO!!!! Efter 1 års kamp har jeg endelig fået en officiel godkendelse fra højere op i organisationen, at jeg nu kvit og frit er berettiget til en uannonceret controller. Nu er bare spændende om det er en evolution af Elite 2 eller et kryds ml. Elite 2 og PS5 controller.

  #12

  Nass
  Bruger
  2.203 indlæg
  Offline

  Shit et twist på den sag, hahah. Det er sgu da ikke dårligt!!! Tillykke med det, glæder mig til at se

  Hell, it's about time

  #13

  Fisker
  Bruger
  12.649 indlæg
  Offline

  Ja, vi må have en unboxing når den kommer

  #14

  maestrow
  Bruger
  742 indlæg
  Offline

  #12 + #13 – Ja det kunne være fedt. Det kan være jeg kan få lov til at lave en lille anmeldelse med billeder her på DR. Elite 2 kostede jo 1.500 kr. til release, så det er ikke hver mands eje.

  • Denne kommentar blev ændret for 2 måneder, 3 uger siden af  maestrow.
Viser 14 kommentarer - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.