onsdag, april 8, 2020

MMORPG hvem spiller det / ikke?

Daily Rush Debat Off-topic MMORPG hvem spiller det / ikke?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Anonym 3.995 indlæg
  Offline

  Jeg har godt nok prøvet StarWars Galaxies et par ugers tid, og fik allerede dårlig samvittighed efter kort tid, pga hvor lang tid det tog af min tid. Så kom jeg af med det. Så fik jeg min tid igen, til at lave konstruktive ting, som animations projekter, 3D i Maya, tegne, skrive idéer.

  Men så kom WoW betaen som jeg så var nød til at prøve fordi jeg har elsket Blizzard siden Warcraft2 (det første RTS spil jeg nogensinde har prøvet, der gjorde mig vild med RTS genren). Kan stadig huske den dag jeg var igang med at installere betaen og følte mig så snavset som en kriminel der lige har begået kriminalitet , og jeg vidste at jeg det ville sætte sine spor… hvilket det gjorde.

  Da WoW udkom i Februar 2005, har jeg sagt til mig selv at jeg ikke skulle have det fordi det vil blive alt for tidskrævende. Men så var der reklamer overalt, alle talte om det og ens kammerater var pludselig ikke til at få fat i. Så blev jeg trukket med ind.

  Gamer det stadig idag, dog ikke på hardcore plan. Har 4 level 60/60+ chars, som jeg småt spiller på, på rested XP. Men har småt overvejet at quitte det for altid en dag. Ved bare ikke hvordan, fordi selv om jeg sletter alle mine chars, så har jeg stadig min account tilgængelig, og WoW kan man jo altid hente uden problemer.

  Og hører at der kommer/allerede kommet mange nye MMORPG’s som skulle være meget bedre og mere hardcore end WoW, men nu tror jeg slet ikke jeg vil begynde på det, fordi så er det bare om igen.

  Hvordan har I det mht. MMORPG?

  Kan I styre det?

  Har I et forslag hvad man kunne gøre med sin account for at quitte WoW for altid?

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 18 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Athang
  Bruger
  590 indlæg
  Offline

  Du spørger om hvordan man quitter wow?

  Hvis du ikke selv kan eller vil det hvorfor så overhovedet quitte det?

  Der må vel være en grund til at du spiller det?

  #2

  Polaris
  Bruger
  3.108 indlæg
  Offline

  Hvad vil du lave istedet for ? Jeg ser det som en hobby og ser da stadig venner og sådan. Men hvad nytte er det, hvis du ser TV eller spiller et andet offline spil ? Det er det samme. Eller hænge ud med vennerne og sniffe lightergas eller ryge hash.

  Man kan spørge hvad der er bedst

  EQ - Project 1999
  Fyyar

  #3

  claras
  Bruger
  142 indlæg
  Offline

  Jeg har spillet computer siden jeg var 10 og er nu 31. De sidste par år har jeg spillet WOW on and off. Har 2 level 60 chars. Men lige pludseligt blev jeg træt af det og så solgte jeg min account og mine chars. Har ikke savnet det siden.

  Nu spiller jeg så xbox 360 og never winter nights 2 i stedet. Så om man spiller det ene eller andet kan være vel være lige meget? Som #2 siger så er det jo bare en hobby. For mig er det at spille computer/console meget mere givende end at sidde og se dumme tv programmer uden indhold.

  Jeg får stadig leget med børn,læst bøger, set film, fisket osv selv om jeg spiller computer så det er jo ikke enten eller.

  Men klart nok man skal passe på med spil som WOW de kan jo gøre folk til ludomaner. For når man spiller 16 timer i døgnet mv. så er det sgu ikke længere en hobby

  #4

  LiberNull
  Bruger
  5.128 indlæg
  Offline

  1. Slet characters og evt. sælg ingame shit og giv dit guld til en random low lvl som tigger.

  2. Uninstall.

  3. Smid WoW ud.

  Er sgu ikke så svært, og kan du ikke det er du jo ligesom alle de andre WoW-Junkie-Crackheads som ikke kan stoppe.

  edit: stavebøffer m.m.

  Pindis eller Penis... det bestemmer selv hvad du have i din mund.

  #5

  Thormam
  Bruger
  4.037 indlæg
  Offline

  Har spillet en del MMORPG de sidste 8 år. Startede med 4 års Ultima Online indtil de ødelagde det og så ellers en del forskelligt – også det skuffende WoW. Leder efter et nyt pt. så jeg har skam tænkt mig at fortsætte.

  ødelægger det dit liv efter din egen mening, så stop dog. Eller accepter du har fundet noget der er sjovere end 3D animationer.

  KAN du ikke stoppe så søg hjælp

  #6

  Pappi
  Bruger
  764 indlæg
  Offline

  Hva helvede er MMORPG ????

  God made alcohol as a social lubricant.

  #7

  Cy
  Bruger
  2.059 indlæg
  Offline

  #6
  Massively Multiplayer Online Role Playing Game

  War. War never changes!

  #8

  HERMAN_Apok
  Bruger
  1.514 indlæg
  Offline

  Har spillet en del DAoC, været med i beta til SWG, spillet City of Heroes og WOW fra beta. Idag, ja der nøjes jeg med at spille day of defeat og company of heroes.
  Man kan sagtens quitte de mmorpg spil hvis man vil

  - Fordi StiX siger det

  #9

  Pappi
  Bruger
  764 indlæg
  Offline

  #7 Takker

  God made alcohol as a social lubricant.

  #10

  Wayfarer
  Bruger
  5.712 indlæg
  Offline

  Jeg har Spillet Ac2 et par år og havde meget sjovt, så spillede jeg SWG lidt over 2 år, lige frem til den forfærdelige NEG. Så har jeg gamet lidt EQ2, CoV og EVE, dog lige nu gamer jeg intet mmo, da der er ingen der er released der interesserer mig. Inde i blandt de overstående har jeg også gamet meget lidt DnL/SoG og Ryzoom.
  Dog ser jeg frem til en del mmo spil, som
  Age of Conan (håber bare Xbox spillerne ikke ødelægger der for meget).
  Pirates of the Burning Sea
  Spellborn
  Startrek online.
  Stargate Online.

  Det jeg lægger meget vægt på i et MMORPG er et godt Community og at spillet har gode Community muligheder , som at kunne lave PA citys etc.
  Frihed, og det er Spillerne selv der står for langt det meste, som f.eks. Økonomien.
  Jeg fortrækker hvis det Ikke er Fantasy, men udelukker det ikke.
  Jeg haaaader Anime, og vil aldrig game et Anime mmorpg..

  I believe our future depends powerfully on how well we understand this cosmos in which we float like a mote of dust in the morning sky. -Carl Sagan

  #11

  BruneBanan
  Bruger
  36.137 indlæg
  Offline

  Spillede en del WoW dengang det udkom, men stoppede efter 3 måenders tid, da jeg kunne se, at det optog meget af min fritid, som jeg egentlig hellere ville bruge på noget andet! Jeg opsagde bare min account og solgte spillet…så var det sgu gjort! Men nu glæder jeg mig til lord of the rings og conan…de kunne blive fede!

  #12

  Anonym 3.995 indlæg
  Offline

  #11 hehe så du quitter WoW, men du regner stadig med at købe nye MMORPG’s?

  #13

  basOOna
  Bruger
  450 indlæg
  Offline

  #10 – Du nævner det selv. Et godt community. Men et godt community kræver vel også at man lægger uendelig meget tid i det, ikke?
  Og når man som mig synes at man bruger nok tid på bl.a. sit DR community, arbejde og søvn, så synes jeg bare ikke det er muligt at være casual gamer i MMORPGs.

  Bliver man ikke NØDT til at blive lidt afhængig for at kunne få udbytte af spillet?

  Jeg har ikke turdet prøve WoW fordi jeg er bange for at jeg bliver hooked og glemmer alt omkring mig.

  For nogle år siden prøvede jeg Galaxies. Det var fint nok i en måneds tid, men så kom manglen på historie og folk, der ikke gider rollespille deres karakterer til at ødelægge oplevelsen for mig.

  For mig er rollespil noget med at leve sig ind i en rolle. At VÆRE den modige kriger, den feje kujon eller den flirtende ungmø. Og det er altså lidt svært når Wampa133 render rundt og råber “OMG this is teh suxx0rz!!1 I need gold! Somebody gimme some gold!!”

  Hvis man vil bede om guld, bør man efter min overbevisning starte som tigger i spillet, og arbejde sig op derefter.

  Er det mig der har for høje forhåbninger til et computerspil, eller findes ægte rollespil i nogen MMORPG’er?

  - Part of the Robot Skeleton Army

  #14

  zwartz_afk
  Bruger
  5.544 indlæg
  Offline

  #12 – ikke alle der spiller WoW har ryggrad som en kop kakaomælk. Nogle folk har det faktisk sjovt med det?!?!11 Ja, jeg ved godt det lyder uvirkeligt, men sådan er det.

  Jeg glæder mig til Conan: AoR og WAR, da jeg er en smule træt af WoW.
  Er en af dem, der sagtens kan styre, at spille et mmorpg og have et liv ved siden af. Og tilmed synes at det er sjovt i ny og næ, whaddya know? Den dag jeg ikke gider mere, stopper jeg bare payment, og så er den skid slået.

  derstandt: Hver pige din en sugar daddy for stort set

  #15

  Wayfarer
  Bruger
  5.712 indlæg
  Offline

  basOOna
  #13
  Du nævner det selv. Et godt community. Men et godt community kræver vel også at man lægger uendelig meget tid i det, ikke?

  Det synes jeg nu ikke. i SWG var jeg casual (kalder jeg når jeg kun gamer det max 10 timer om ugen), og jeg var virkelig inde i communitiet, jeg var i den samme guild da jeg startede til jeg sluttede, godt nok brugte jeg også vores forum og TSserver, og vi spillede også andre spil som battlefield. (og vi bruger stadig vores forum selvom der er ingen der spiller SWG more, vi prøver at finde at andet godt spil at flytte over i)) alså et Enormt stærkt community, uden at være hardcore gamer eller afhængig af spillet..

  Dette er selvfølelig hvordan jeg har det. du kan have det på en anden måde, jeg vil bare sige at du ikke kan generalisere på den måde.

  I believe our future depends powerfully on how well we understand this cosmos in which we float like a mote of dust in the morning sky. -Carl Sagan

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 18 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.