onsdag, april 1, 2020

Mixer streaming

Daily Rush Debat Off-topic Mixer streaming

 • Dette indlæg indeholder 10 kommentarer, har 9 deltagere og blev senest opdateret af  Fisker for 8 måneder siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  johbe
  Bruger
  9.477 indlæg
  Offline

  Nogen af jer der er begyndt at benytte Microsofts Mixer stream, som forsøger at prygle Twitch?

  Har luret nogle streams siden i går. Det fungerer ganske fint. Mangler dog stadig nogle features, og jeg er stadig uklar omkring deres level system.

  Same shit, different day.

Viser 10 kommentarer - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  gumshot
  Bruger
  395 indlæg
  Offline

  Jeg har prøvet det på min Xbox , den har et dedikeret faneblad der.

  Ikke fordi jeg bruger det tit men det fungerer da. Detaljerne om indtjening og services skal jeg ikke komme ind på.

  Har dog lige læst de har fået Ninja til at flytte platform, om det så gør manden mere eller mindre populær nu, ved jeg ikke.

  Alt du skal vide - 4 8 15 16 23 42

  #2

  Hamdie
  Bruger
  425 indlæg
  Offline

  Man kan få en gratis sub hos Ninja.

  #3

  Schalde
  Bruger
  5.892 indlæg
  Offline

  Føler Twitch mangler et level system

  I could agree with you, but then we'd both be wrong

  #4

  papphar
  Bruger
  132 indlæg
  Offline

  Jeg brugte mixer under E3 og jeg var ret imponeret over hvor godt det spillede. Jeg brugte app’en fra Windows Store på Windows 10.

  Jeg går ikke op i levels osv. Det vigtigste for mig er billedkvalitet og der synes jeg at Mixer vinder over Twitch.

  #5

  3nickma
  Bruger
  4.328 indlæg
  Offline
  #6

  FIRESTORM
  Bruger
  5.124 indlæg
  Offline

  Var ikke klar over det var MS, så giver det jo bedre mening at man kunne logge på med Microsoft konto. Synes dog det er et lidt underligt selling point at der er mindre delay, hvis det var så vigtigt fixede twitch det vel bare.

  #7

  R3CoR
  Bruger
  2.544 indlæg
  Offline

  #6 Hvorfor hvis de har monopol?

  #8

  Fisker
  Bruger
  12.027 indlæg
  Offline

  #6 En af salgspunkterne med Mixer er en større grad af integration mellem spil, seere og streamer, der spiller latency selvfølgelig en større rolle.

  Men selvfølgelig for så vidt en “normal” stream angår har det ikke den store effekt udover du måske føles lidt mere live end før.

  #9

  FIRESTORM
  Bruger
  5.124 indlæg
  Offline

  #8 men hvordan, jeg så et par streams på Mixer, og synes ærlig talt det var pretty much det samme. Okay Mixer kommer måske med flere indbyggede ting og mindre delay, synes bare ikke det virker som en videre original tilgang til at overtage tronen fra Twitch (Men så igen det er Microsoft, ikke ligefrem kendt for at være original længere, de er tilgengæld gode til at kopier :))

  #10

  Fisker
  Bruger
  12.027 indlæg
  Offline

  #9 Idéen er at man kan integrere sit spil med selve streamen, da Mixer ikke er særlig populært er det nok ikke noget du har set meget til, og jeg ved faktisk ikke om nogen har gjort det.

  Så for at forklare det må jeg jo tage udgangspunkt i Twitch, og fx. Slay The Spire, i det spil har man nemlig en “Twitch Plays”-mode og det vil sige at chatten kan bestemme hvilke kort streameren skal tage.

  Dette foregår ved at parse teksten i chattten, så 1 betyder første kort, 2 betyder andet kort, osv. men det er ofte lidt begrænset grundet netop delay mellem chat og stream, derudover siden det er chat baseret så render man også ind i problemer med diverse chat værktøjer som prøver at rette op på det kaos som ofte er der.

  Hvad der ofte sker er jo at folk spammer chatten i 1 minut, fordi der lige er 10-20 sekunders latency mellem streamen og chat, og det betyder jo også at flere “stemmer” går tabt selvom det for deres synspunkt ser ud som om at de stemte “live”.

  Det er så her Mixer kommer ind i billedet, da det ikke bare er en direkte integration mellem spillet og Mixer, men den lavere latency vil også minimere antallet af “fejl” stemmer. Kort sagt i eksemplet ovenover kunne man, i stedet for at parse chatten, have 3 “knapper” direkte på video-streamen, som kommer frem når man skal stemme på kortene.

  Intet spam i chat, ingen tabte stemmer og et mere point and click approach, hvilket sandsynligvis også må anses som værende mere brugervenligt.

  Men som sagt, jeg kender ikke nogle spil som faktisk integrerer med Mixer, så jeg kan sagtens forstå det ikke lige “giver mening”, tror faktisk Minecraft gør, det var da i hvert fald en af mine venner som arbejder på Minecraft som viste mig dette Mixer API for nogle år siden.

Viser 10 kommentarer - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.