onsdag, august 21, 2019

Miscreated gutter søger flotte piger – og alle andre der lyster spillet ;)

Daily Rush Debat Spil Miscreated gutter søger flotte piger – og alle andre der lyster spillet ;)

 • Dette indlæg indeholder 1 deltager og har 0 kommentarer.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Sarcastiqor
  Bruger
  1 indlæg
  Offline

  Hey folkens,

  Jeg og nogle gutter, har i et stykke tid spillet et Survival FPS/TPS spil, som minder i store træk meget om det famøse DayZ. Spillet har bare, meget mere, at byde på og er langt mere smooth ift. måden man bevæger sig på, altså når man f.eks. hopper eller skyder. Spillet er for nogle måneder siden, gået ud af alpha og trådt ind i beta, som gjorde det muligt for spillerne, at lave deres egen server, samt at lave mods. Det har vi så valgt at gøre og har haft en stabil server kørende 24/7 siden marts.

  Da vi, sært nok, er danskere, tænkte vi at vi ville prøve lykken herinde også og se om nogle fandt spillet interessant, eller måske allerede spiller Miscreated og som kunne tænke sig at joine vores server og Discord – som primært bruges af danske gutter, som hygger sig gevaldigt. Det er dog tilladt at joine vores server, samt discord, uanset hvilket land du kommer fra.

  De som hænger ud på vores Discord, er helt nede på jorden og er efterhånden nogle halv gamle nisser, som spiller spillet udelukkende for at hygge sig – dvs. ingen snobberi over nye spillere eller stramme faste træne-dage osv osv.

  Vi er kun ude på at hygge os! – få pløkket nogle mutanter og prøve at overleve de sindssyge vejrfænomener som dukker op her og der – du ved standard ting..

  Her er lidt fra youtube omkring spillet.

  https://www.youtube.com/watch?v=u4QYLybnPgY

  https://www.youtube.com/watch?v=HbWX2dP5RTs

  Skriv endelig, hvis i vil høre lidt mere om spillet eller måske får lyst til at joine vores server og evt. vores Discord channel.

  http://www.s1n.dk

 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.