onsdag, november 20, 2019

Microsoft kursus steder

Daily Rush Debat Off-topic Microsoft kursus steder

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Grumsen
  Bruger
  149 indlæg
  Offline

  Hej

  Jeg er interresseret i Azure Infrastructure and Deployment (AZ-100 og efterfølgende AZ-101)
  Men er itvivl om hvor jeg skal tage det. Jeg overvejer selv: Teknologisk Institut eller GlobalKnowledge.
  Jeg har før været på kursus hos 4D, men var ikke just imponeret.
  Så nu ville jeg høre om DR har anbefalinger, kan se TormDK i en anden tråd skriver om Readynez.

Viser 7 kommentarer - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  TormDK
  Bruger
  14.520 indlæg
  Offline

  Vi bruger kun Readynez her i min butik, så ja – dem vil jeg anbefale.

  Det kommer dog an på om man kan lide at få 12-14 timers hardcore undervisning lige i face i 5-6 dage i streg. Det er ikke alle der kan klare den læringsform.

  To af mine teknikkere kan ikke lide den form, og til dem må jeg nok sende dem afsted til Global Knowledge. Det er lidt dyrere, og tager længere tid, men man er nød til at huske på vi er mennesker, og indlæring er forskelligt fra menneske til menneske.

  EDIT Jeg skal selvfølgelige lige slå et slag for at hvis du er en del af en forhandler virksomhed der handler med det firma jeg er tilknyttet; ALSO, så holder vi fra tid til anden træninger som ikke helt er beregnet til certificering, men som kan få dig i gang.

  De kursus udbydere der er, er ikke beregnet til at du kommer ind fra gaden og kan bestå når du går – du skal som oftest have arbejdet med teknologien i et stykke tid før det giver mening at du lige får en primer og så 5-6 dage lige i face før du kan bestå.

  #2

  Grumsen
  Bruger
  149 indlæg
  Offline

  Nej ingen tilknytning til ALSO. Vi har nogen SA vouchers som skal bruges til formålet. Jeg arbejder med Azure til daglig, specielt Infrastruktur og Governance, håber på at blive Azure Administrator Associate i år.

  #3

  FIRESTORM
  Bruger
  5.080 indlæg
  Offline

  Find en arbejdsplads hvor du få lov til at arbejde med det til daglig det er 100 gange mere værd end de skide certificeringer i forhold til at lære noget om Azure. Der er massere gratis fantastisk Azure dokumentation på internettet (f.eks. ignite og build sessioner), og hvis det endelig er du vil bruge penge på materiale så køb adgang til noget online, f.eks. opsgility. At tage på et 5 dages kursus er det dyreste kage og kaffe man kan få adgang til.
  (Jeg har selv en god slat certificeringer for at bibeholde vores partner status og hver gang synes jeg det er ringe materiale).
  Det eneste fornuftige Azure inperson træning jeg kender til er det der er case baseret og det er langt fra dækkende for certificeringerne til gengæld lærer man at løse rigtige situationer, og alt andet lige må det være vigtigere for en arbejdsgiver end om du har et gummistempel fra MS (med mindre du er MS partner, men selv da vi jeg håbe du lærer det ordentligt, ellers bliver du en af de konsulenter kunderne ikke gider).

  #4

  mOO-iM-AcOW
  Bruger
  1.868 indlæg
  Offline

  har selv brugt firebrand / readynez på deres ødegård i sverige. Har været så heldig at have den samme lærer hver gang som er guru inden for alt (cisco / Microsoft) og som #1 siger så er det virkelig hardcore 9-22 hver dag og så direkte videre til eksamen. Det gode er dog at man er i et hus for sig selv med eget værelse så du bliver ikke forstyrret

  #5

  TormDK
  Bruger
  14.520 indlæg
  Offline

  #4 Det lyder som Jens, ham tyskeren “Would you not agree?” som han altid siger

  #3 – tell us how you REALLY feel. Hvis det virkeligt var et gummistempel, så ville langt flere folk generelt have dem.

  #6

  skree
  Bruger
  2.190 indlæg
  Offline

  Jeg har været fint tilfreds med kurserne hos SkillsHouse

  Opinions are like assholes - everybody has one, and they all stink!!

  #7

  NightBreaker
  Bruger
  6.551 indlæg
  Offline

  SkillsHouse/Superusers. Er fint tilfreds med dem, det er lige på, men du kan være der eller tage hjem/hotel er op til dig. Så kan du tage bevis bagefter eller hvornår det passer dig.

  • Denne kommentar blev ændret for 9 måneder, 2 uger siden af  NightBreaker.
Viser 7 kommentarer - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.