søndag, maj 19, 2019

MeToo vs Trump

Daily Rush Debat Off-topic MeToo vs Trump

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Ghostav
  Bruger
  3.361 indlæg
  Offline

  Sad lige og læste en artikel, der omhandlede en tidligere deltager i The Apprentice’s oplevelse med seksuelle tilnærmelser fra Trump. Hvis man ser bort fra, at hun sandsynligvis primært ønsker medieomtale og penge, kan man vel ikke modargumentere at Trump er en gris, ikke mindst illustreret af hans “grab them by the pussy” kommentar.

  Det fik mig til at tænke på, at det i grunden er vildt, at #MeToo trenden fælder producenter, skuespillere, instruktører, direktører m. fl. på stribe, alt imens den største gris af dem alle varetager embedet som præsident, og indtil videre ser ud til at fortsætte uden videre tiltale.

  Dette er ikke tiltænkt som debat, blot en strøtanke. 😁

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 37 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Deadmeat
  Bruger
  6.141 indlæg
  Offline

  Trumps største kvalitet synes indtil videre at være, at han slipper af sted med at sige og gøre ting som ingen andre – inklusiv tidligere US præsidenter – ville være sluppet af sted med. Jeg tør slet ikke tro på at nogen af de her sex chikane sager kan røre ham. Muligvis har han blot en hær af advokater ansat, der dygtigt sidder og fejer/truer de her sager væk.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #2

  Vento
  Bruger
  3.469 indlæg
  Offline

  Trumps “grab them by the pussy” kommentar slutter af med “… and they let you.” Men denne linie bringes ikke af medierne for det øderlægger deres narrativ. Vær dog lidt mere kritisk over for medierne. Folks personlige modstand og/eller had over for Trump må sgu snart stoppe. Trump var ikke nogen god præsidentkandidat, men han var så heldig, at Hillary Clinton var en endnu værre præsidentkandidat. Jeg er pisseligeglad med personen Trump. Det der gælder nu, er præsidenten Trump.

  Giver ikke meget for alt det faux-outrage der hele tiden gives udtryk for. Bl.a. med indrejeseforbudet for 7 udvalgte lande. Hvorfor er der så stor ståhej omkring dette? Obama gjorde det samme da han var præsident, hvor var medierne dengang? Det handler kun om at piske en stemning op omkring personen Trump fra mediernes side af.

  Angående #MeToo. Mange af de personer der står frem under #MeToo har jeg ingen respekt over for. Især ikke dem fra Hollywood af. Vedkommende bliver udsat for et seksuelt overfald af en eller anden karakter, men istedet for at sige noget, så holder vedkommende kæft og først 20+ år senere siger vedkommende noget, når lavinen ruller i forvejen. Fuck dig! At tie med dette information, fordi ens karriere i Hollywood var vigtigere end ens moralske overbevisning, og ved at tie ville andre personer også blive udsat for disse overgreb. Men nu ruller lavinen og nu er chancen for at hoppe på en bandwagon. Igen, Fuck dig!
  Vis mig politirapporterne for anmeldelserne af disse formodet seksuelle krænkere. Jeg giver intet for en twitter-kampagne uden nogen form for beviser!

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #3

  Fisker
  Bruger
  11.778 indlæg
  Offline

  #2 Nej, “Grab them by the pussy. You can do anything.” bliver der sagt. Hvis du skal sprede løgne, så dokumenter dem, tak.

  Obama’s politik vedrørende at blokere indrejse havde intet med racisme at gøre, det var det hos Trump lejren, derfor er der en forskel. Uanset dette så hvis det var forkert af Obama at gøre det, undskylder det ikke at Trump gør det.

  Resten af dit afskyelige ævl kan jeg kun ryste på hovedet overfor, prøv du at være en person der står i en position at være blevet misbrugt af nogen som har uendeligt mere magt end dig og kan potentielt ende med at sørge for at du aldrig kan få et job inden for den branche du gerne vil arbejde i.

  #4

  Steadi
  Bruger
  5.063 indlæg
  Offline

  #2 – “And they let you” kan ligeså vel tolkes som, at de pågældende kvinder er så overraskede, at de ikke gør modstand / siger fra i den situation, som Trump udsætter dem for? Stilhed er ikke ensbetydende med accept.

  De fleste af de historierne og anklagerne er sket anonymt, med journalister der har undersøgt historierne inden de offentliggøres. Men hey, anonyme anklagere får vel også mulighed for at “hoppe på bandwagon’en”?
  En del beskyldninger kommer fra skuespillerinder og skuespillere.. Men de fleste af dem er i forvejen ret højt på karrierestigen, skulle deres motiv også være omtale?

  Manglende politianmeldelse er i min verden ikke tilstrækkeligt til, at beskyldninger falder til gulvet. Selv i DK er der historier om, at piger der har været udsat for fuldbyrdet voldtægt fortryder at have anmeldt det, når de har været udsat for politiets behandling..

  Nogle af historierne slipper først ud nu, men de har igennem længere tid floreret i systemet, fx gennem anmeldelse til en intern HR-afdeling, som intet undersøger og bare lukker sagen.. Så er det sgu da klart, at man ikke lige står på spring for at anmelde, hvis det sker en gang til.

  My fellow Americans, I am pleased to tell you I just signed legislation which outlaws Russia forever. The bombing begins in five minutes.

  #5

  Spionas
  Bruger
  1.556 indlæg
  Offline

  Som andre også siger – selv hvis “And they let you” var det der blev sagt gør det da ikke en skid bedre. Det er bare endnu et vidnesbyrd om en mand i en magtfuld position der udnytter det til fulde. Jeg mangler ord for hvor ringe en præsident jeg synes Trump er. Alene hans udskejelser på Twitter diskvalificerer ham og så er der alt det andet…

  Omkring #metoo, så synes jeg det er fint snebolden ruller. Der er slet ikke tvivl om at alt for mange, især mænd, i magtfulde positioner går langt over stregen for hvad man bør bruge sin magt til.

  Jeg er dog ked af at man ikke formår at adskille manden og hans gerninger fra kunsten. Eksempelvis synes jeg det er langt ude at House of Cards er blevet lukket ned og har fået frataget allerede tildelte emmyer.

  #6

  zyDocx
  Bruger
  2.066 indlæg
  Offline

  Meget muligt at Trump har haft med “villige piger” at gøre, hvor han bare kunne grab Them og at det var fint med den, det ved jeg intet om. Kunne dog forestille mig, at mange kendte oplever det sådan. Bieber kan formentlig også slippe afsted med at være vulgær over for en masse piger, som endda ville finde det okay. Hvis det er tilfældet, giver det vel også god mening at sige at det er en mulighed. Der er som jeg forskel på at blære sig med hvilke “muligheder” man har og sige at man skal gøre det imod andres vilje.
  Vedr. #meeto, synes jeg som sådan budskabet er godt, dog virker det på mig udvandret i samme stil som racisme begrebet som også bliver brugt i flæng som misforstået punchline. Bryder mig ikke om, at man pr. definition accepterer gamle anklager på sociale medier, som så smadre folks liv, uden at tage stilling til om der er noget om snakken eller ej. Folk der bliver anklaget for den slags, får ødelagt deres karriere uanset om anklagerne er sande eller ej.

  #7

  anders-cold
  Bruger
  4.484 indlæg
  Offline

  #2: Så meget victimblaming, at det er svært at rumme…

  Kill the headlights and put it in neutral!

  #8

  Jacques
  Bruger
  9.917 indlæg
  Offline

  #2, haha, du er da helt på månen, mester… men det skal du selvfølgelig have lov til at være!

  Bye with a warmly hugs

  #9

  wOOOOt
  Bruger
  1.096 indlæg
  Offline

  Lad os lige slå fast, at Trump siger “You can do anything”
  Hele klippet er her:
  https://www.youtube.com/watch?v=wFEqVARTYkY

  Og når man ser hele klippet, så er det fanme latterligt sjovt at Idioten (Trump) for nyligt påstår at det ikke er ham på optagelserne, men på videoen er det sgu ham der træder ud af bussen!

  #10

  RabidSquirrelX
  Bruger
  192 indlæg
  Offline

  Jeg synes det er sjovt det kun er mænd der bliver “fældet”. Der er simpelhen ingen kvinder i hele verden har har gjort noget af det samme?
  Nogle af anklagerne er helt hen i vejret.

  #11

  Steadi
  Bruger
  5.063 indlæg
  Offline

  #10 – Ole Bornedal har faktisk i en dansk kontekst udtalt, at han har oplevet episoder med kvindelige producere igennem sin karriere. Men, han har ikke nævnt dem ved navn.

  Ifølge ham skulle en større dansk film vist være gået ham forbi, da han ikke ville hvad produceren ville.

  My fellow Americans, I am pleased to tell you I just signed legislation which outlaws Russia forever. The bombing begins in five minutes.

  #12

  Fisker
  Bruger
  11.778 indlæg
  Offline

  #10 Det er jo også til dels et problem de har skabt for dem selv i form af at mænd normalt sidder med magten, uden tvivl der nok også findes syge kvinder, men hvert fald i forhold til Hollywood kan det være svært for dem at sidde i en psykisk overelegen position som mange af mændene har gjort.

  Derudover er der også bare en stigma for mænd som bliver misbrugt af kvinder, da de typisk lider under fordommen om at det er manden der er det stærke køn, og at det er manden som lyster kvinden.

  Men jeg håber ikke du forsøger at aflegitimere det som der finder sted fordi det “også sker for mænd”, det er da uden tvivl en samfundsrelevant betragtning, men den skal ikke laves på bekostning af dette emne.

  #13

  Nioxic
  Bruger
  17.467 indlæg
  Offline

  trump har sin helt egen wikiside dedikeret til hans sexchikane

  https://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump_sexual_misconduct_allegations

  http://www.reddit.com/r/random/

  #14

  Anonym 1 indlæg
  Offline

  #3

  1. Skulle vi så ikke have starten med? Den er ret vigtig for konteksten:

  And when you’re a star they let you do it. You can do anything. (whatever you want). grab them by the pussy. You can do anything.”

  2. Kan du dokumentere at Trumps indrejseforbud er racistisk motiveret? Eller er der blot tale om en udokumenteret løgn?

  #2‘s pointe var ikke om Obama’s indrejseforbud var i orden eller ej, men selve dækningen i medierne.

  3. At Hollywood stjerner nu efter flere år og mange millioner på bankkontoen senere, kan stå frem og blive hyldet som helte er jo direkte tåbeligt. De har igennem årtier tilladt at tusinder andre har været ofre for det samme. Folk der ikke har accepteret at blive misbrugt er blevet ignoreret, latterliggjort og udelukket i branchen. De der taler ud nu er skyld i at disse individer aldrig fik en chance.

  #15

  Fisker
  Bruger
  11.778 indlæg
  Offline

  #14 Så skal man passe på med at citere hvis det ikke er manden man citerer.

  Rudy Giuliani kom desværre til at vise deres hånd ved at kalde det et “Muslim Ban”, det er en realitet som Trump lejren indædt har forsøgt at ændre på.

  Jeg ved godt hvad hans pointe var og når netop Obama’s forbud var baseret på reel efterretning og dette ikke var, så er det jo klart for enhver hvorfor dækningen er anderledes.

  Selv hvis du kunne finde eksempler på den påstand, så er det og bliver det aldrig ofrets skyld at de ikke har følt sig psykisk i stand til at kalde skurken ud. Der er og bliver kun én skurk i den ligning og det er personen som har begået forbrydelsen.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 37 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.