torsdag, august 6, 2020

mest nøjeren oplevelse

Daily Rush Debat Off-topic mest nøjeren oplevelse

 • Dette indlæg indeholder 64 kommentarer, har 46 deltagere og blev senest opdateret af  UNiCORN for 14 år siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Anonym 3.995 indlæg
  Offline

  Ok jeg har oplevet 2 ting der har givet mig kuldegysninger, og stadig gør nogle gange når jeg tænker tilbage på dem.

  1) Jeg skulle overnatte i mine forældres hus i et lille værelse med en klap ud sofa. På vindueskarmen var der en kaktus. Jeg skulle sove. Når jeg vågner næste morgen, ligger kaktusen lige midt på gulvet (faktisk lidt tættere på sofaen, sådan så det ser ud som om der er nogen der har sat den der med vilje så jeg træder lige i den). Det pisser mig af og jeg spørger straks hvorfor de gør det, og så siger de… at de ikke har gjort det Jeg kan IKKE huske at jeg har stilt den der. Der var ikke andre i huset… shit jeg har chills nu hvor jeg tænker tilbage på det. Hvordan er det sket?! Finder aldrig ud af det.

  2) Jeg fråder en vild saftig fersken mens jeg står i køkkenet og lader saften fra fersken drøbe ned i vasken. Jeg er ved at tage endnu en bid, men kigger lige på ferskenen igen, og ud af kernen (hvor der er hul), kravler der en stor klam ørntvist (sort aflanget insekt med saks lignende hale). Der gik præcis 1 sekund før det syn gik op til hjernen, og jeg SMIDER den fucking fesken ad H til! bvard! Idag er jeg forsigtig med ferskner.

  Fortæl godt om jeres mest nøjeren oplevelser om det er noget klamt, eller overnaturligt.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 64 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  MortZ
  Bruger
  6.987 indlæg
  Offline

  Hmm.. Mig og min tidligere kæreste gik hjem fra en fest.. Ved ikke med sikkerhed hvad klokken var, men det var på den dårlige tid af 3. Vi var næsten kommmet helt hjem, da vi tydeligt kan høre skridt bag os. Jeg vender mig om, og ser på den mest usleste hæk. Dvs, der var ingen. Nå, og vi gik videre, vi var vel gået 4 skridt, og pludselig hørte vi de der skridt igen. Denne gang endnu højere.. Vi fik pludselig travlt med at komme hjem.

  Vi fandt så ud af dagen efter, at det var en ven der ville skræmme os.. Skal da love for at det lykkedes for ham
  Er blevet mere opmærksom når jeg fiser rundt klokken lort om morgenen efter fest.

  Ellers har jeg ikke oplevet noget usædvanligt

  Wrex: If the council won't acknowledge the Reaper threat after what happened with Saren, the Geth, Eden Prime, Ilos, and the Citadel, they're fools. You should eat them. Shepard: O.O The Council: O.O And thus shepard ate them.

  #3

  Yimudan
  Bruger
  149 indlæg
  Offline

  Engang på en skiferie, hvor jeg gik blackout stiv langs en skrænt, hvor der løb en vej for neden. Kan ikke rigtig huske det :P, men faldt ned ad skrænten og slog mig, og ifølge kammeraterne kom der en bil – som ingen tid havde til at reagere – kørende som var centimeter fra at køre mig over…

  hoho

  #4

  mokkatomic
  Bruger
  2.207 indlæg
  Offline

  Da jeg gik i folkeskole havde jeg sådan en dunk til saftevand med indbygget sugerør i. Har prøvet at sidde og drikke saftevand, hvor jeg pludselig sad med en ørntvist i munden…

  Frie radikaler, de bedste kæledyr

  #5

  Anonym 3.995 indlæg
  Offline

  #4 NEEEJ!…. det er LØGN!….. argh – ku du mærke den bevæge sig i kæften??

  #6

  ChiCk_oN-sPeeD
  Bruger
  965 indlæg
  Offline

  Har et par katte, der er vældig glade for at jage mus, men jeg får alligevel chok gang på gang.

  Var på vej ovenpå med kæresten (bor i kælderen) og ser min ene kat kravle rundt på øverste trappetrin, som jeg også selv står på… Undrer mig lidt over, hvad fanden den laver og pludselig farer en mus hen mod min fod. Tror jeg er den eneste person, der nogensinde har hoppet med strækte ben.
  Og det er ikke fordi jeg er specielt bange for mus, det er mere chokket i at, der kommer et uventet væsen kravlende imod mig.

  Har også prøvet, hvor der pludselig stod en fugl og gloede på mig på kummefryseren i kælderrummet. Også en kattefangst, der var sluppet løs.

  Kom lige i tanke om en til.
  For et par år siden løb jeg og pjattede med en kammerat i nogle klitter ved en strand. Vi havde løbet lidt frem og tilbage de samme steder, men pludselig lå der fandme en slange (sno højst sandsynligt) lige foran mig… Shit, der fik jeg også sprunget højt, meget hurtigt

  Friske fisk sælges her

  #7

  -mimic-
  Bruger
  2.172 indlæg
  Offline

  En jeg lige ka komme på er fra sidste år hvor jeg var ude på toilettet og føde et par negere, og imens jeg sidder der og læser det nyeste PC Gaming blad får jeg pludselig øje til højre side og over i brusekabinen på en ret nasty stor edderkop som bare som bare er helt stille derinde i kabinen og ik bevæger sig, så da jeg selvfølgelig ik har den store lyst til at læse videre, venter jeg på jeg er færdig så jeg ka komme op og nakke svinet, men så smutter den over brusekabinens kant og over i et hjørne som jeg ik ka se, nå tænkte jeg, så ka det være det samme, frem med bladet igen, og så ud af øjenkrogen sider den så en meter eller lign væk fra mig under håndvasken, jeg ligger bladet og prøver at få fat i en hairspray som defence men så løber bæstet satme lige direkte mod mig og jeg flyver op og skvatter ind i vaskekvurven. oh well det var en nasty oplevelse da jeg hader de forpulede 8 ben plus det virkede satme som om den gik efter mig

  #8

  Radiohead
  Bruger
  2.929 indlæg
  Offline

  Da min eks bandt mig til sengen, sked mig på maven, grinede, gik sin vej og lod mig ligge der indtil et familiemedlem fandt mig…

  blah blah

  Vil man dø af kedsomhed eller af at spise sorte pølser?

  #9

  mokkatomic
  Bruger
  2.207 indlæg
  Offline

  #5 den var hoppet ned i saftevandet tidligere, så ret sikker på at den var død…
  Men det gør det sgu ikke meget bedre :S

  Angående edderkopper, så lå jeg engang på min sovesofa, der var foldet ud som en dobbeltseng, og fladede godt ud. Med fjernsynet på en reol ved fodenden af sengen og med hele dynen foldet sammen som en stor pude under bag ryg og nakke. Pludselig kravler der en stor fed edderkop op lige i midten af sengen i fodenden, som bare spurtede hen over lagnet, med retning mod mit skridt. Den fik en god omgang tæsk!

  Frie radikaler, de bedste kæledyr

  #10

  Sentrax
  Bruger
  3.517 indlæg
  Offline

  #8 nej hvor underligt det har jeg også prøvet .

  sad en gang og så en gyser Alene (i hele huset ) det var lidt ud på natten.

  og uden varsel falder min reol ned fra væggen (den var godt fyldt op) jeg vrider mig i sofaen og begynder at at brøle af skræk…

  efter chocket var væk, blev je ret pissed for nu varhele min seng fyldt med bøger og alt muligt skrammel, der skulle fjernes før jeg kunne sove.

  Hammer in my hand, still pounding on a screw.

  #11

  Anonym 2.508 indlæg
  Offline

  Det mest nøjeren:
  Det var i 8 klasse…
  Jeg købte engang 3 romkugler. Det samme gjorde en kammerart. Tager en bid. Tygger lidt. tygger i noget der kunne minde om en lidt blød/hård nød eller noget.
  Det smager lidt af røg… måske tobak… hmmm… spytter stadset ud.

  Der ligger en nederen cigaret skod i fætteren…

  Fy for satan. For kvalme af det stadigvæk. Derfor æd aldrig romkugler med mindre de er lavet som ægte romkugler…

  #12

  SLETTET_BRUGERE
  Bruger
  789 indlæg
  Offline

  Vandt 27 millioner i Joker det sortner for ens øjne når det går op for en..

  Tobakkakao er sundt

  #13

  Profos
  Bruger
  2.155 indlæg
  Offline

  Jeg var på sommerferie i Sydfrankrig og skulle have badebukser på.

  Jeg havde dem næsten på, da jeg kunne mærke en af de helt store edderkopper kravle ned ad mit lår.

  Aldrig har jeg fået badebukser af så hurtigt og aldrig før eller siden, har jeg været nøgen, da jeg pulveriserede en edderkop.

  – Profos

  "Danmark er danskernes land", Søren Pind

  #14

  Anonym 3.995 indlæg
  Offline

  nu kom jeg også i tanke om en episode hvor jeg sidder og hygger mig på sengen og der også kravler en rigtig klam edderkop laaangsomt over dynen meget tæt på mit ansigt… der springer jeg bare op og begynder at kradse mig overalt, som Jim Carrey plejer at gøre

  var også en gang hvor mig om min kammerat har røget os pisseskæve nede i en kælder og det var nat – pludseligt begyndte vi at høre noget der begyndte at banke på vinduet meget blødt og i uregelmessige takt – det var pissenøjeren, for vi begyndte at tro det var spøgelse eller noget – vi gloede på det skide lille vindue, og han var modig nok til at åbne det… gæt hvad – der ligger en forbandet frø der prøvede at hoppe ind

  #15

  BraXiz
  Bruger
  4.153 indlæg
  Offline

  hmm er nok ikke “nøjeren”, bare fucking klamt…Gik i 4. klasse og fik de der skolemælk, well var godt tørstig og skynder mig derfor at åbne den, og vender derefter bunden i vejret på den, kun for at finde ud af at mælken var godt dårlig, altså sådan VIRKELIG dårlig, mælken var så tyk at jeg ikke nåede at drikke noget af det.

  #16

  el_barto
  Bruger
  57 indlæg
  Offline

  Skal vi lige blive enige om at det ikke hedder “nøjeren” da ordet kommer fra paranoia eller paranoid.

  Anyways, det mest skræmmende jeg kan huske er da jeg er ca. 10 år gammel og ligger i min seng med lampen tændt + en jumbobog. Pludselig eksploderer pæren i min lampe og jeg har brændende varme glasskår i hele krydderen + i håret. avs avs..

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 64 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.