torsdag, september 24, 2020

Mest bærbar for pengene.

Daily Rush Debat Hardware Hardware Mest bærbar for pengene.

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Cenholt
  Bruger
  237 indlæg
  Offline

  Aloha,

  Jeg håber lidt der er nogen der kan hjælpe mig lidt, eller skubbe mig i den rigtige retning.

  Sagen er den at jeg står og skal bruge en bærbar. Den skal hovedsagelig bruges på arbejde. Hvor jeg skal bruge den til at skrive på. Skal måske lave en lille smule videoredigering.

  Nu er spørgsmålet hvad jeg skal vælg, hvis jeg gerne vil bruge mine penge mest fornuftigt, eller i hvert fald få en masse computer for mine penge – alt er jo relativt. Har kigget på Chromebooks, da det som sagt mest at til at skrive på. Men vil måske gerne have noget windows-baseret. Har egentlig ikke brug for at den kan spille det helt vilde, men ville som sagt gerne have mulighed for at videoredigere en lille smule på den.

  Budget helst under 10.000,-

  Er glad for alle forslag – Tak på forhånd.

Viser 5 kommentarer - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Deadmeat
  Bruger
  7.318 indlæg
  Offline

  Det er værd at holde øje med nye bærbare med AMD Ryzen 4000 serie APU, hvis du ikke skal game en masse. Du får imponerende meget ydelse i fht. et utroligt lavt strømforbrug. LINK

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #2

  Noztra
  Bruger
  2.089 indlæg
  Offline
  #3

  Mr_Wizard
  Bruger
  1.153 indlæg
  Offline

  #0 Tips? Så gerne!

  Med Nvidia’s “Gforce Now” tjeneste lanceret = drop at bruge ekstra penge på GPU hardware og brug besparelsen herfra til at fokusere mere på kvaliteten af skærmen istedet!
  Gerne en IPS skærm der tilbyder minimum 120Hz(mest til hvis du går op i gaming ellers er 60Hz sikkert fint) og absolut minimum 100% af sRGB farve standarden(farve området der benyttes til general web grafik/kontor apps/computer spil mv. “Normal brug”)……og havde du mere “seriøs” video redigering som arbejde, var det mere NTSC/DCI-P3 farveområdet, du skulle gå op i at skærmen dækkede mest muligt!

  HP’s Omen serie plejer bl.a. at tilbyde meget ydelse for pengene, når vi snakker rene “gaming bærbare”. Men som nævnt længere oppe, hvis du har adgang til en hurtig interneforbindelse, er “kraftig” grafik hardware ikke et must længere!

  Prioriter istedet flere penge på mere harddisk lager(SSD selvf.) og ram, samt et godt tastatur. Støj niveauet bliver forbedret jo mindre varme dit hardware afgiver og jo mere plads der er i “kabinettet” til en køler. Oversættelse = fravær af en kraftig GPU og jo større en skærm du vælger, jo mindre bør du blive plaget af støj!

  Hvad angår strøm og batteri forbrug: Batteriet kan også klare sig i langt længere tid, hvis du ikke har en “spille GPU” installeret i bærbaren! Og hvis du endelig vælger en model med et dedikeret Nvidia/AMD grafik chip installeret, så vælg en model der tilbyder at slå chippen fra når du ikke gamer! Vær her særlig opmærksom på de modeller der tilbyder hardware G-Sync., da jeg har oplevet at disse ikke kan de-aktivere den dedikerede Nvidia grafik chip!

  Håber du kunne bruge lidt af dette til at guide dig med!

  • Denne kommentar blev ændret for 7 måneder, 2 uger siden af  Mr_Wizard.
  #4

  Red-poL
  Bruger
  281 indlæg
  Offline

  https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/barbar-computer/DEAW15R41014/dell-alienware-15-r4-15-6-gaming-computer-solv-sort#ProductSpecificationTab her er en 6 kernet cpu. Cpu er vigtigere end gfx til video redigering.

  https://www.proshop.dk/Baerbar/ASUS-ROG-Strix-G531GT-AL003T/2790012 9750h 4 kerner. 1650 gfx

  https://www.proshop.dk/Baerbar/Lenovo-Legion-Y540-15IRH/2802383 den her er god hvis du finder ud af du også vil game, lavere cpu, men bedre gfx.

  • Denne kommentar blev ændret for 7 måneder, 2 uger siden af  Red-poL.
  #5

  Cenholt
  Bruger
  237 indlæg
  Offline

  Cool – Jeg takker for forslag og råd.

  Så har jeg lidt at kigge på

Viser 5 kommentarer - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.