søndag, december 6, 2020

ME: Andromeda

Daily Rush Debat Spil ME: Andromeda

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Fox
  Bruger
  3.880 indlæg
  Offline

  Hej folkens, jeg har nu endelig taget mig sammen og startet på dette. Jeg spillede jo ME1-2-3 på jeres opfordring og var super underholdt….jeg har hørt/fik med at ME:A har fået en del flak da det kom i sin tid, men jeg synes da det kan holdes op i mod de tidligere. Er det bare blevet patchet godt op eller er jeg ikke så krævende ?

  2 minusser her efter 16% completet er, at jeg synes research er lidt overflødigt….det isenkram jeg har samlet op holder 100% og derfor virker det lidt plat at man opfordres til at researche. Måske bliver det aktuelt sn i spillet. NO spoilers please ! – og så synes jeg at ens char har en tøsestemme….jeg mangler en Statham el. lign med hård på kuglerne der snakker, fremfor ham der spejderdrengen…..

  Sometimes you gotta rise above your morales

Viser 8 kommentarer - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Deadmeat
  Bruger
  7.523 indlæg
  Offline

  #0: hvordan er ansigtsanimationerne efterhånden blevet? Det var én af de mere spøjse mangler da spillet blev udgivet.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #2

  Fox
  Bruger
  3.880 indlæg
  Offline

  #1 – de var bedre i ME3 mener jeg, men ganske ok nu her. Fik de ikke også gjort noget ved det kort tid efter release ?

  Sometimes you gotta rise above your morales

  #3

  BruneBanan
  Bruger
  36.129 indlæg
  Offline

  Mine 2 største kritikpunkter af ME Andromeda er:
  1. Historien er elendig. Hele vejen indtil slutningen, hvor den så er MEGA elendig.
  2. Gameplayet er spredt så tyndt, at det til tider kan være svært at se.

  #4

  Stavepladen
  Bruger
  207 indlæg
  Offline

  Jeg er også lige gået i gang med det. Jeg bliver forstyrret af de ringe ansigtsanimationer. Jeg kan heller ikke abstrahere fra at nogle aliens til at begynde med taler et fremmed sprog og så lige pludselig taler de engelsk, men ingen forklaring på hvorfor det skete. Hvis det er fordi SAM leger babelfish, så ok, men så fortæl det lige og drop den gustne accent.

  Det er ikke et spil jeg bare MÅ have et fix til i, det er sådan lidt et “nå, jeg er lidt træt af mine andre spil i dag”-spil.

  #5

  Peterec
  Bruger
  95 indlæg
  Offline

  #0

  Har ikke rørt spillet siden release så kan overhovedet ikke huske noget med research udover at jeg fik craftet en riffel som skød med lyn som var åndsvagt OP.
  Generelt mener jeg at kunne huske at craftet gear generelt var det bedste.

  #4

  Jeg mener at de på et tidspunkt nævner noget med at de har opdateret deres universal translators i baggrunden. Plus da Ryder møder dem på deres planet er det ikke first contact, da de allerede havde kontakt med de folk som var blevet sparket ud af de andre mennesker tidligere.

  #6

  TormDK
  Bruger
  14.729 indlæg
  Offline

  Jeg har hygget mig fint med Andromeda, og syntes det var en fejl ikke at lave noget DLC, for det er klart at når det er et nyt spil i serien, så vil der være ting som folk er vant til fra den gamle trilogi som ikke nødvendigvis er det samme.

  Min eneste udfordring er at jeg ikke kan få taget mig sammen til at lave et re-play, fordi jeg bedst kan lide at spille som “super soldat” og derfor altid vælger de samme powers :P, jeg tog den også på den sværeste sværhedsgrad i første hug, så der er heller ikke lige så meget at komme efter på den front.

  #7

  Belwas
  Bruger
  447 indlæg
  Offline

  Jeg havde nok sagt det samme som dig efter 15-20% af spillet. Da jeg nåede 50% kedede jeg mig og jeg endte med bare at droppe det inden jeg nåede 70%. Aner stadig ikke hvordan historien slutter og er ret ligeglad.

  Grafisk er det forstyrrende og frustrerende at baggrunde, objekter og textures ligner en milliard (i HDR), og så er figur og ansigts animationer dårligere end ME:1…

  Men mest af alt bliver det hele bare ligegyldigt og uengagerende, helt modsat den gamle serie.

  #8

  BruneBanan
  Bruger
  36.129 indlæg
  Offline

  #7 Jeg er 100% enig i alle dine procenter

Viser 8 kommentarer - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.