onsdag, februar 26, 2020

Making a Murderer 2. sæson

Daily Rush Debat Film & TV Making a Murderer 2. sæson

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  VampiricEye
  Bruger
  25.025 indlæg
  Offline

  Jeg er lige blevet færdig med den. Har I andre fået set den?

  Uanset hvad der efterhånden er op og ned i den sag, så er det hele sgu lidt trist.

  Nintendo Influencer

  YT-kanal: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

Viser 11 kommentarer - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  HolgerDK
  Bruger
  3.163 indlæg
  Offline

  Ja, Katherine Zellner er sgu noget af en badass. Ken Kratz, han virker bare som en klam stodder der bruger sagen til at promovering af hamselv og hans bog.

  Udover det, er det mig stadig en kæmpe gåde hvordan Brendans “tilståelse” overhovedet må bruges i en retssag i et land der kalder sig en retsstat.

  "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic." - Arthur C. Clarke.

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 3 måneder siden af  HolgerDK. Årsag: stavefejl
  #2

  Ghidora
  Bruger
  8.307 indlæg
  Offline

  Har set 2. sæson…. ved ikke hvad man skal tro!

  Det hele er meget underligt og man begynder mod slutningen at tænke det kan være hendes ekskæreste, men så igen! hvor er beviserne?

  Ghidora84

  #3

  VampiricEye
  Bruger
  25.025 indlæg
  Offline

  #1 Det hele er selvfølgelig ret biased, men ja, Ken Kratz virker sgu godt nok som en uheldig type. Og Katherine Zellner er vildt badass til det med beviserne, men det nytter jo ikke noget, når de ikke kan blive præsenteret i en retssag.

  #2 Jeg er stadig usikker på, hvem der kan have gjort det, men efter sæson 2 er jeg blevet endnu mere overbevist om, at det i hvert fald ikke er Steven og Brendan.

  Nintendo Influencer

  YT-kanal: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  #4

  2ndKrueger
  Bruger
  1.835 indlæg
  Offline

  Jeg slugte hele sæson 2 da den kom ud, det er simpelthen så spændende en sag..
  Jeg kan ikke lade være med at tænke på at der er noget vi IKKE får at vide omkring Avery i serien, MEN – jeg tror ikke en skid på det, jeg tror nogen har taget røven på ham for vildt.

  Brendans tilståelse er så langt ude, jeg fatter simpelthen heller ikke at den må bruges.. de smider jo ord ind i munden på ham. De fleste gange aner han ikke hvad han skal svare jo fordi han intet kender til det.

  Katherine Zellner skrev det her på twitter den 14. November
  “Is everybody ready for some new information re our ongoing investigation of the Avery case?????????????????”

  Så det bliver spændende at se hvad hun har!

  #5

  Romby
  Bruger
  1.049 indlæg
  Offline

  Ved ikke helt hvad jeg skal sige. Jeg har set både sæson 1 og sæson 2. Mange ting der er lidt underlige i den her sag,men jeg ved sku ikke om jeg er overbevist om hans uskyld. Brendan er jeg mere tilbøjelig til at sige er uskyldig, men hans afhøring er 4 timer lang og de bliver ved med at vise de samme 3-4 klip.

  Jeg kunne godt tænke mig de brugte mere tid på den afhøringsvideo. Hvis den er så katastrofal så vis mig mere end 4 minutter af 4 timer.

  Jeg ville også gerne høre fra flere eksperter. Altså de har en ekspert på alle områder der understøtter Steven. Find flere og gør det mere tydeligt hvor dårligt politiets og anklagerens arbejde var. Jeg har fulgt nok med i medierne til at vide at du altid kan finde en ekspert der understøtter dit synspunkt.

  Btw jeg synes også det er totalt vanvittigt at de anklager andre for at have gjort det uden rigtig at have nogle beviser. Vi har set mange eksempler på selvtægtsmænd og internet lynchmobs på de sidste. Et tv show med en så stor følge skal fanme vide bedre.

  Jeg finder det også meget dårlig stil indirekte at antyde at fordi nogle af deres “mistænkte” ikke vil snakke med dem, så er det tegn på de har gjort det. Ved sku heller ikke om jeg ville lade mig interviewe at en så farvet instruktør/serie. Tænkt hvis du siger noget forkert og de klipper det rigtigt. Jeg kan sagtens forstå at nogle siger jeg har udtalt mig i retten og har ikke mere at sige. Igen tænker jeg internet lynchmobs.

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 3 måneder siden af  Romby.
  #6

  VampiricEye
  Bruger
  25.025 indlæg
  Offline

  #4 Det er ligemeget, hvad hun har, så længe de bliver nægtet at komme i retten.

  Nintendo Influencer

  YT-kanal: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  #7

  Romby
  Bruger
  1.049 indlæg
  Offline

  Btw synes nogle af de tests Zellner laver er lidt Mythbusters. Ikke sikker på det er videnskab. Tror heller ikke det ville holde i retten.

  #8

  Noztra
  Bruger
  1.750 indlæg
  Offline

  Tror i at Brendans afhøring ville gå/kunne ske i Danmark?

  #9

  DasJux
  Bruger
  1.363 indlæg
  Offline

  Har kun set sæson ét. Jeg synes det er noget af et clusterfuck. Men jeg tror på USA er så korrupt et land, at sagen sikkert går til Brendan. Hvis der i 2015 sad 2,2 mio. i fængsel i USA, vidner det om, at der i hvert fald er noget der ikke fungerer i det land. Det skulle virkelig ikke undre mig, hvis nogen har taget Brendan døbt tøranalt, uanset hvem det så skulle være.

  Dra'nakyuek er min drømmekvinde.

  #10

  DasJux
  Bruger
  1.363 indlæg
  Offline

  “USA er der cirka 290 millioner indbyggere, hvor af flere end to millioner sidder i fængsel. Af Kinas knap 1,3 milliarderindbyggere vurderer de britiske myndigheder at cirka 1,4 millioner sidder i fængsel, og ud af Ruslands 144 millioner indbyggere harcirka 920.000 begrænset bevægelsesfrihed”

  Kilde EB (jk)

  Dra'nakyuek er min drømmekvinde.

  #11

  FIRESTORM
  Bruger
  5.111 indlæg
  Offline

  Det mest skræmmende er da de helt forskellige opfattelser dommerne i 7th appeal court har. Det er her det går helt galt for mig, at der findes anklagere der er tosser og dårlige forsvarere længere nede i retssystemet ser jeg ikke som værende mærkeligt, men at hvad man må forvente værende de ypperste inden for det amerikanske retssystem har så forskellige opfattelser af sagen er meget foruroligende.

Viser 11 kommentarer - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.