søndag, januar 17, 2021

Lasagne: Med/uden bechamel/mælkesovs

Daily Rush Debat Off-topic Lasagne: Med/uden bechamel/mælkesovs

Hvordan laver du din lasagne?

Med bechamelsauce Med Ostesovs Med Bechamel- og ostesovs Uden

Du skal være logget ind for at deltage.
  • Med bechamelsauce
  • Med Mornaysauce
  • Anden sauce
  • Uden sauce
  • Forfatter
    Emne
  • #0

    Mikaa
    Bruger
    3.303 indlæg
    Offline

    Hej venner

    Et af livets helt store spørgsmål

    Min bedre halvdel kan slet ikke forestille sig en lasagne uden nogen former for sauce.. Jeg har altid lavet uden og synes ikke det gør noget for hverken smag eller konsistens.

    Laver du din lasagn med eller uden mornay-/bechamelsauce?

    Help me, Premature Ejaculation Man! Premature Ejaculation Man: I'm coming!

Viser 10 kommentarer - 16 til 25 (af 25 i alt)
  • Forfatter
    Kommentarer
  • #16

    Hell_on_earth
    Bruger
    377 indlæg
    Offline

    #1 Har du en opskrift på den lakselasagne eller winger du den bare?
    Uh det kunne jeg godt spise lige nu…

    When in doubt... C4

    #17

    -dut-
    Bruger
    3.078 indlæg
    Offline

    Jeg har spist lasagne i dag på grund af denne tråd.

    #18

    Kasper Kål
    Bruger
    3.339 indlæg
    Offline

    Altid mornay. Ingen grund grund til ikke at berige sin sovs med ostet herlighed. Lidt forskelligt hvilke oste jeg bruger.

    Men så længe det ikke er det der færdiglavede skraldesovs på pap, så er begge dele jo dejligt.

    The Profile Formerly Known As kring17a

    • Denne kommentar blev ændret for 4 dage, 15 timer siden af  Kasper Kål.
    #19

    roadrunnah
    Bruger
    14.403 indlæg
    Offline

    #16 optø spinat, fjern skindet fra laksen, og skær laksen ud i terninger. Hæl lidt mornay sovs i bunden i fadet, fordel lidt spinat, læg lakse stykker let fordelt og hæl lidt mornaysauce på, læg lasagneplader på. Gentag næste lag, indtil der ikke er mere laks. Til sidst hæl resten af mornay saucen ud. Evt top med mozzarella eller cheddar. 30-35 minutter i ovnen.

    Det er den her:
    https://benedictesmad.dk/nem-lakselasagne/

    Hvis du ikke gider lave lasagne med laksen, så kan du også lave laksen i ovnen, og lave en Spinaci, som Knorr kalder det.
    Pasta med ostesovs og spinat, dertil ren sprød laks med lidt peber.

    DAMN YOU Clicker Heroes!

    #20

    Kassen
    Bruger
    88 indlæg
    Offline

    Jeg synes det er tendes til at folk der bruger mornay sauce bruger en ost til sovsen der alligevel ikke smager af noget, eller tilføjer noget som helst. Så hellere en god hjemmelavet bechamel. Når det er sagt så er begge dele fantastiskt hvis lavet ordentligt.

    #21

    photon
    Bruger
    943 indlæg
    Offline

    Damen her hjemme laver, på baggrund af hendes families ophav, lasagnen med ricotta vendt med masser af frisk krydderurter istedet for en bechamel. Resten er ligesom en vanilla OG dansk lasagne. Den er ret fråderen må jeg sige.

    Jeg laver min med en ordenlig skudefuld bechamel. Jeg er ikke så glad for ostesmagen, så det nøjes jeg med at hælde ovenpå…

    At give det øverste lag rasp er et frådern tip, som har min opbakning. Jeg skal prøve det med bacon skiver på det tidspunkt…

    #22

    StiX
    Bruger
    6.401 indlæg
    Offline

    Lasagne uden sovs er jo bare pasta-kødsovs. Det er da sovsen der gør den til lasagne.
    Og mornay sovs er jo bare bechamel + ost. Ost gør ALTID ALTING bedre, så det er naturligvis mornay der skal i. Plus ekstra ost til gratinering de sidste 10 minutter.

    - fordi jeg siger det...

    #23

    LM
    Bruger
    2.524 indlæg
    Offline

    #22 og saltvand er bare vand med salt, der er ikke noget bare Lille ting, stor forskel…..som mine rejser til Thailand har lært mig.

    #24

    Foamy
    Bruger
    169 indlæg
    Offline

    Endelig et emne som er værd at diskutere!

    … bechamel og ost på toppen

    #25

    StiX
    Bruger
    6.401 indlæg
    Offline

    #23 vand uden salt er jo bare vand… Det er salten der gør den til saltvand! 😅

    - fordi jeg siger det...

Viser 10 kommentarer - 16 til 25 (af 25 i alt)
  • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.