onsdag, januar 20, 2021

Lasagne: Med/uden bechamel/mælkesovs

Daily Rush Debat Off-topic Lasagne: Med/uden bechamel/mælkesovs

Hvordan laver du din lasagne?

Med bechamelsauce Med Ostesovs Med Bechamel- og ostesovs Uden

Du skal være logget ind for at deltage.
  • Med bechamelsauce
  • Med Mornaysauce
  • Anden sauce
  • Uden sauce
  • Forfatter
    Emne
  • #0

    Mikaa
    Bruger
    3.306 indlæg
    Offline

    Hej venner

    Et af livets helt store spørgsmål

    Min bedre halvdel kan slet ikke forestille sig en lasagne uden nogen former for sauce.. Jeg har altid lavet uden og synes ikke det gør noget for hverken smag eller konsistens.

    Laver du din lasagn med eller uden mornay-/bechamelsauce?

    Help me, Premature Ejaculation Man! Premature Ejaculation Man: I'm coming!

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 25 i alt)
  • Forfatter
    Kommentarer
  • #1

    roadrunnah
    Bruger
    14.409 indlæg
    Offline

    Lakselasagne, så er det med Mornay og spinat.

    oksekødslasagne er med mozzarella eller Bechamel.

    DAMN YOU Clicker Heroes!

    • Denne kommentar blev ændret for 1 uge siden af  roadrunnah.
    #2

    Frodinen
    Bruger
    128 indlæg
    Offline

    #1 what in the flying fuck…. jeg kan simpelthen ikke tage de fiskekager.

    Det har kostet mig mange penge på MASH når kantinen serverede det

    #3

    Kufad
    Bruger
    3.570 indlæg
    Offline

    Altid morney sovs!

    Og en halv til en hel flaske rødvin i kødsovsen, som har simret i 5-6 timer, uhmmm, elsker lasagne!

    PSN & XBL & Steam: kufad

    #4

    Ixnatifual
    Bruger
    2.687 indlæg
    Offline

    Normalt uden. Jeg har ikke noget imod det, men det er bare nemmere at fyre noget pizzaost ovenpå.

    #5

    VampiricEye
    Bruger
    26.834 indlæg
    Offline

    Er det overhovedet lasagne uden sovsen?!

    #4 Hvem har bildt dig ind, at det er enten eller?;)

    Nintendo Influencer

    På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

    På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

    #6

    TabascoPreben
    Bruger
    839 indlæg
    Offline

    Kødsauce, mornaysauce og gode lasagneplader er eneste vej frem.

    Jeg troede egentligt det var bechamelsauce jeg kom i lasagnen, men det er åbenbart mornaysauce da jeg kommer ost i saucen.

    Jeg er vokset op med at der kommer rasp ovenpå også nogle striber bacon, hvilket giver lidt crunch, men har måttet bøje mig for fruen og kommer nu en ordentlig gang mozeralle på toppen i stedet.

    #7

    snowball42
    Bruger
    1.387 indlæg
    Offline

    Jeg er lidt ligeglad med om det er morney eller bechamelsauce, om end de oftes kun har Morney på lager i mit nærmeste supermarked. Men der skal da sovs i, det giver lige et ekstra pift til lasagnen.

    #6 jeg har aldrig prøvet bacon delen, det lyder da som en fantastisk idé. Vi har også 9 ud af 10 gange bare mozzarella på toppen. Indimellem laver jeg det med rasp bare fordi…

    #8

    VampiricEye
    Bruger
    26.834 indlæg
    Offline

    Jeg laver noget a la den her: https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/17923/lasagne-italienne

    Med rasp og masser af smør på toppen, så bliver det sindssygt lækkert! Den kan også laves med hakket vildtkød, hvis man har adgang til den slags.:)

    Min far puttede altid cocktailpølser i, så der var ekstra kød. Så det kan man også prøve.

    Nintendo Influencer

    På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

    På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

    #9

    Jacques
    Bruger
    10.463 indlæg
    Offline

    Hvis man laver en lasagne med alt andet end mornaysauce, skal man have hammerskridtprygl med en drivvåd Berlinger. Desuden snyder man sig selv for en langt bedre lasagne. En lasagne UDEN nogen form for cremet sauce er jo bare mærkelig.

    Bye with a warmly hugs

    #10

    Caulnian
    Bruger
    967 indlæg
    Offline

    Du laver bare den lasagne, du bedst kan lide Din lasagne bliver jo ikke dårligere af at andre laver den på en anden måde Min er med masser af mornay og rødvin

    #11

    PBT
    Admin
    3.899 indlæg
    Offline

    Bliver sgu småsulten…

    Startede Daily Rush og Quake3.dk sammen med Webster i et andet årtusind

    #12

    medisterKongen
    Bruger
    1.327 indlæg
    Offline

    Mornay her. Det er den dovne firkant fra supermarkedet, men hey, det virker. +1 til rasp på toppen, det giver godt bid.

    Husk at koge din medister inden den steges

    #13

    TabascoPreben
    Bruger
    839 indlæg
    Offline

    Til dem der vil prøve bacon af på toppen, så skal de først ligges på 15 min. inden lasagnen er færdig. Hvis de kommer på fra start kan de blive brændt.

    #14

    TormDK
    Bruger
    14.794 indlæg
    Offline

    Bechamelsauce + bacon tern sammen med oksekød, og revet mozzarella på toppen.

    Hvis ikke kolesterol tallet lige hopper en gang efter man har spist, så manglede den bacon.

    #15

    Wobber
    Bruger
    22 indlæg
    Offline

    @7 jeg er enig.

    Jeg synes heller ikke, at der er stor forskel på mornay eller bechamelsauce – dog vælger jeg ofte bechamelsauce, da den er knap så usund.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 25 i alt)
  • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.