mandag, oktober 21, 2019

Landshold, eller er det bare en clan?

Daily Rush Debat Spil StarCraft Landshold, eller er det bare en clan?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Doomblade-LoD-
  Bruger
  7 indlæg
  Offline

  Ja flot klikke i har der! Det er sq ok at i har høje tanker om jer selv nåår i også er gode, men ligefra tro at i bare skal gå ind og representere danmark, på en måde der minder meget om et diktatur(epo?). Jeg er ganske enkelt skuffet over at nogle kan være så bad manner, for når det hold går ud og spiller, så spiller i også for mig og alle andre danskere, og det er jeg ikke lige intresere i, så tag jer sammen!, Lav jeres clan af spillere og lad være med at kalde det for et landshold, for DET ER I IKKE!

  Doomblade

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 35 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  MP
  Bruger
  199 indlæg
  Offline

  suk…

  MP

  #2

  Baelrog
  Bruger
  63 indlæg
  Offline

  LOL

  #3

  Kilrogg
  Bruger
  937 indlæg
  Offline

  HUK!

  så find nogle der er bedere eller spil mod 1 okok^^

  Du kan få en læderbøf, ka' du! ...

  #4

  Britney
  Bruger
  843 indlæg
  Offline

  Doomblade, synes du ikke selv, du måske tager det her ligelovlig alvorligt ?

  Men ok msg mig mig på bnet så vi kan kontakte DB(W)U, så vi kan snakke dem og få afskaffet dette hykleriske tyrani og diktatur som præger og ødelægger dansk broodwar og ikke mindst vores danske og mest blonde stolthed.

  geez

  #5

  QDK
  Bruger
  3.614 indlæg
  Offline

  du har ret britney, udvælgelsen har ikke været seriøs/alvorlig.

  QDK

  Bemærk: Der tages forbehold for taste og stave -fejl, ironi og sarkasme, samt udslogte varer! Alle priser er incl. 25% moms.

  #6

  EPO
  Bruger
  113 indlæg
  Offline

  I stedet for at flame, syntes jeg i skal komme med en bedre måde at udtage holdet på. Jeg er åben for forslag, som jeg tidligere har sagt.

  EPO

  ps.

  Doomblade: Jeg er sikker på at mine spillere, kan forsvare deres udvælgelse, Men hvis du mener, at der findes nogle, som er bedre, så kom til Brood War DNK-1 med dem, og lad dem prøve kræfter med holdet. Jeg har fuld tiltro til landsholdet.

  QDK: Hvis du vil virke mere troværdig, så lad være med at være så positiv, indtil du finder ud af du ikke er på, hvorefter du flamer holdet, udtagelsen ect. for vildt.

  #7

  Styx
  Bruger
  1.227 indlæg
  Offline

  misundelse er en grim ting

  1 kone, 2 døtre, 1 søn, 1 hund og 1 kat i stalden...

  #8

  Doomblade-LoD-
  Bruger
  7 indlæg
  Offline

  EPO: En god måde at udvælge på hedder afstemning, lad ALLE i broodwar stemme… ja det kvæver et stort arbejde, men når nu i vil være “stor” så skal i jo ikke regne med at der ikke ligger arbejde bag.

  til hele LH: Jeg har desværre ikke mødt andet end folk der er imod LH, de eneste der syntes at være for, er dem der nu engang er på LH.

  Doomblade

  #9

  Britney
  Bruger
  843 indlæg
  Offline

  Ja DoomBlade du har ret, en afstemning ville være fjong, så kunne alle ens venner stemme på en.
  Kanon ide, thx gw, må vi huske næste gang :[

  Hvad angår arbejde bag Doomblade, så ved du jo ikke noget om, hvilket arbejde der ligger bag. Endvidere er det imo, måske nok et større arbejde at obse spillere, og spil af flere gange end bare at holde en afstemning.

  Hvem er det der er imod landsholdet udover dig? Og hvorfor er du imod, forstår jeg virkelig ikke.

  Vi prøver at skabe lidt sjov omkring hele SC / BW arenaen, men jeg kan se, at i dine øjne er det direkte at krænke den danske ære .

  Doomblade jeg synes du skal komme med flere forslag til hvordan vi finder spillere næste gang, endvidere er du ikke tilfreds nu, ja så er du velkommen til at finde 6 uafhængige 1v1s spillere og lade dem spille mod landsholdet.

  #10

  ZotauzZ
  Bruger
  3.643 indlæg
  Offline

  Du har ret Poopblade[LoL]! Ned med landsholdet og sammes tyranni! Er du med på at slå EPO ihjel??? Bare sig til! Vi slår bare ihjel indtil vi er de eneste tilbage!

  Bagefter bruger vi din !geniale! ide om en afstemning til at forme et ny landshold – Hvis du stemmer på at jeg er med på holdet, giver jeg en stemme (måske to-tre hundrede fra fake accounts endda) og sikrer dig din retmæssige position i fronten af landsholdet.

  Jeg er sikker på at de “gosuer” fra Tyskland alle sammen bruger alle mulige hacks, så jeg finder en håndfuld vi kan bruge. Hvis de kan snyde, så kan vi helt sikkert også!

  Og bagefter tager vi USA og Korea, og dermed magten over hele verden! Vi ansætter Blizzards bedste programmører til at lave huller i sikkerheden og konstruerer mere effektive hacks derudfra…!

  Er du med mig (sæt kryds):

  [X] [ ]
  Ja! Nej!

  Blanketten er allerede afstemmet efter dit hoved… bare send den til du@suger.cum så får du svar inden for de næste seks år!

  / Zotauzz (din hengivne fan)

  For the Lufsi!

  #11

  MP
  Bruger
  199 indlæg
  Offline

  LOL Zotauzz

  Zotauzz OWNS Poopblade[LoL]

  Til der sviner landsholdet, og der er faneme mange, tag jer for helvede sammen, det er sguda totalt fedt at der er nogen der gider at lave noget for det danske BW community. Jeg var på DNK i går med et fake nick. Ca. 5-6 mennesker sad i DNK og SVINEDE (inkl. Poopblade) landsholdet til, fedt nok, det i opnår er at ingen gider vist initiativ fordi en flok lamme røvbananer som jeg sviner folk totalt. FEDT !!!! I er sørme nogen søde og rare mennesker!!! GEEZ narrøve

  MP

  #12

  Easy-2-Will
  Bruger
  25 indlæg
  Offline

  Prøv nu at være en lile smule seriøs, Doomblade.
  Tænk hvis alle vores forskellige landshold, skulle findes via afstemning.(Så ville vi have Peter Møller tilbage som angriber på fodbold landsholdet, vor herre bevares).Man finder en “landstræner” i dette her tilfælde EPO, og sætter ham til at finde de bedst mulige kandidater til holdet, og det synes jeg personligt han har gjort, så held og lykke EPO og resten af dem der skal forsvare de danske farver.

  #13

  Huss
  Bruger
  167 indlæg
  Offline

  Jeg synes da at landsholdet er helt OK, kunne ikke have gjort det bedre selv^^ good work EPO.
  Jeg forstår ikke hvorfor så mange sviner LH og EPO til, de spillere der er med er jo nok nogen af de bedste i DK…

  Malkavian

  #14

  mass
  Bruger
  3.567 indlæg
  Offline

  Det indlæg må da være for sjov? Enten er det en meget ringe joke eller oss tænker skribenten med måsen…
  Alle landshold er da valgt på en “diktatorisk” måde. Fx ansætter DBU en landstræner som så har (næsten) frie hænder med udvælgelsen. Nu findes der ik en tilsvarende organisatione indenfor bw i dk (måske i korea?) så det er nærlæggende at arrangørerne (DR) udpeger en (spillende) landstræner. EPO kunne bare ha udpeget landholdet med det samme udfra sine favoritter, men han gav alle en chance for at bevise deres værd.

  Mads

  …og det hedder klike, ikke klikke (fattede ik helt meningen første gang jeg læste indlægget… og egentlig heller ik sidste =[

  #15

  Ebola—-
  Bruger
  55 indlæg
  Offline

  Jeg tror ikke at der er en eneste i DK der mener at det er dårligt at der bliver gjort noget for det danske BW miljø! Men at måden det bliver gjort på er noget helt andet, og det er meget vigtigt at skelne mellem disse to ting (hvad der bliver gjort og om der bliver gjort noget). Det virker som om at hver gang man kommer med noget kritik om noget omkring BW i Danmark og dr, får man den sædvanlige smøre smidt hovedet, om at man ikke skal kritisere dem der laver et stykke arbejde, og at man derfor ingen ting har at sige. Dette er efter min mening yderst ukonstruktivt, da det forhindrer sager og spørgsmål i at blive behandlet fra mere end en vinkel! Derfor mener jeg at når man diskuterer en ting som landsholds udtagelsen, skal diskussionen ikke dreje sig om hvem der har lov til at udtale sig, men i stedet en diskussion hvor begge parter bliver hørt og taget stilling til.

  Så når jeg om lidt giver min holdning til kende, skal epo og de andre ikke opfatte det som en kritik af deres initiativ og for deres engagement i det danske BW miljø.

  Først og fremmest mener jeg at når nu Epo er valgt til træner/kaptajn for det danske LH, er det ham der har det sidste ord mht. udtagelse. Dette udelukker dog ikke andre i at kommentere og give Epo råd. Det virker på mig som om de udvalgte 2v2 hold ikke er særlig sammen spillede, og at de mest er blevet valgt pga. deres kvaliteter som 1v1 spillere. Enhver der spiller 2v2 ved hvor vigtigt det er at kende hinanden godt i 2v2 situationer, og at det ikke er nok bare at have spillet lidt løst sammen i dnk. Jeg mener at der findes hold der er mere sammenspillede og i det hele taget bedre (måske ikke i 1v1), end de hold der er blevet udtaget.

  Please spar mig for en kommentar som denne:

  Ebola-))) jeg vil godt sige at jeg synes du er en nar fordi du kritiserer Epo og Britney!!! Du kan fandme selv lette røven og gøre noget for det danske BW miljø. Det er utroligt at når der endelig er nogen der gør noget for det danske BW miljø bliver de KRITISERET!!! Epo er gud og det er du ikke, så FU!!

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 35 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.