mandag, oktober 21, 2019

Lad være med at lægge for meget betydning

Daily Rush Debat Spil StarCraft Lad være med at lægge for meget betydning

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Filip
  Bruger
  101 indlæg
  Offline

  SUK SUK flg er en email jeg fik fra mouillac/jonas ..
  det er vigigt at du inden du læser disse mails skrevet af britney/anders og mouillac læser om udtagelsen af 2v2 holdene til det meget “berømte” landshold

  Jeg fatter simpelt hen ikke hvorfor vi ikke kan tale pænt til hinanden

  lad være med at skimme det igennem og slynge en mening ud… hvis du vil kommentere det så læs det ordentligt

  I det flg er Mig= jonas/moulliac

  //

  Hejsa Filip … en lille sjov historie om et spørgsmål jeg havde til Anders da han jo er repræsentant på Dailyrush

  MIG—>
  Hej Anders !!!
  Jonas her, jeg vil bare hører hvad det er for en keglet måde at finde 2v2 holdenene ??
  Da der er disederede sammen spillede hold her hjemme ??
  Og ja jeg plejer mit eget ego når jeg siger mig og uffe er et af dem …..
  Dig og canto spiller sgu da også meget sammen ??
  Syntes bare det virker fuldstændigt blank måde at gøre det på, men anyways
  dette burde jeg vel sige til Jakob
  Venlig Hilsen Jonas

  ANDERS—>
  “Hej Anders !!!
  Jonas her, jeg vil bare hører hvad det er for en keglet måde at finde 2v2 holdenene ??
  Da der er disederede sammen spillede hold her hjemme ??
  Og ja jeg plejer mit eget ego når jeg siger mig og uffe er et af dem ….. ”

  Ur point being?

  “Dig og canto spiller sgu da også meget sammen ?? ”

  ???????????????
  Jeg spiller sammen med EPO – always have.

  “Syntes bare det virker fuldstændigt blank måde at gøre det på, men anyways
  dette burde jeg vel sige til Jakob

  Hvad er der blankt i finde holdene på den måde?
  Anyways personligt mener jeg, du ikke er i nærheden at have en chance på landsholdet hverken 2on2 eller 1v1, men hvis du selv mener i er gode nok så spil dog mod nogle danske hold, og lad være med at spilde min tid eller din egen på at slå hasu tao bnet hold i x17 :[

  MIG—->

  1) Grunden til at du har spillen 1 tournering med Jakob, ligger vel til baggrund for at Jakob før den pågældene tourneing efterlyste en makker ? Så direkte at give dig selv titlen Jakobs makker syntes efterhånden at være groet til en af de større joks på NH :[ Men igen vi har jo alle et ego, også mig selv ….. Faktum har alle dage været at så langt øret rækker har du aldrig været i nærheden af en optimal makker for Jakob, så stop dog med det der sucken op. Sandheden har aldrig været sjov heller ikke for jeg når du siger jeg ikke er god nok til et landshold, hvilket du vel på sin vis kan have ret i.
  2)Bnet/KaliBnet/KaliBnet/KaliBnet/KaliBnet/KaliBnet/KaliBnet/Kali uhadada lang diskution ikke !!! Well 2# på kali eller bnet (done på 3 dage) ? Tjaaa thats the big quistion….. Og ja kom så med den i var kun nr.4 ………. Nej vi stoppede den dag da vi nåede 2# fordi uffe skulle på ferie og har ikke spillet på holdet siden….
  3)Anders dit ego er ganske enkelt for stort til dine skills =( Citat fra flere af disse personer som du suxer så gladligt op til…..Og ja jeg er ikke lige så god men har heller ikke spiller så lang tid som du !!!
  4)Warüm skal du altid bitche i de svar du for det meste giver en ? man skulle tro du havde tabt i SC før du chekede mail ?

  Venlig hilsen Jonas

  Jonas…

  ANDERS—->
  1) plz lad være med at omtale dig selv som NH eftersom du har kommet dig omkring en tiendedel af hvad jeg har.
  2) måske er jeg ikke optimal makker for jakob, men jonas det er der ingen i dk der er, men det er du for dårlig til at fatte :[, og and btw spurgte du ikke Jakob om i skulle teame “det er blevet en af de større jokes på infopaq” :[ (MIG—-> Da jeg en dag sag og snakkede med jakob en 2v2 landsholdene og om mig og uffe var potientele sagde han at han ikke rigtigt viste det da uffe jo er lidt “fraværende” nogle gange hvorefter jeg fyrede af at så kunne han jo være standin for uffe så den skal ikke lige tages som Anders så fint har fomuleret den) BACK TO ANDERS—–>
  3) NH og Dig ? hvem er det, dig og filip ? og uffe? who cares, der er ikke noget sc community på NH mere, har aldrig været det mens du har kommet det. Lad være med at kommentere sc / bw ting når du ikke har været i miljøet længere end jeg har været på toilettet.
  4) Hvem er det jeg sucker op til som siger det du siger? Filip Uffe Duke ? eller andre hasumakkere? Jeg tror ikke du kan bedømme mit ego Jonas, eftersom du ikke har skills til at vide hvor meget bedre jeg er end dig :[. Endvidere har jeg ikke behov for at sucke up til ppl :[
  5) Det eneste jeg hører fra dig er konstant kritik og ævl om hvor gode dig og uffe er.. Well i har ikke slået et eneste hold som imo er gode, hvad har i resultater udover nr 2 på hasu tao bnet ?. hvem har i slået som er gode?
  6) Jonas du kommentere alt i bw-verdenen – Ingen kender dig get it?
  7) jeg laver ikke konkurrence mellem kali og bnet, tja jeg spillede næsten ikke på vores hold. Min pointe er bare TAO BNET er til grin. 1 godt hold på ladder {SA} og ingen andre og selv SA som lå nummer 1 i x-antal uger slog vi 6-1 eller så :[ hvilket viser hvor sucky det er, så lad være med at tro du kan noget fordi du kan vinde i x17. Det kræver ikke skills desværre.
  Endvidere Jonas hvad alle dine venner mener om mig i could care less.
  Sidst: Jeg bitcher ikke. Du sender mig upopfordret en mail der siger, det vi laver er “blankt”, og siger der er masser af sammenspillede hold. Hvorefter du nævner 2. Mig og Canto (som ikke er et hold) Dig selv og Uffe.
  WUHU flot. Dette var hele baggrunden for den post jeg lavede der er ingen hold GET IT ? udover mig og jakob.

  Og sidst hvis jeg er så dum som du siger og har så lidt skills, Hvorfor spammer du så min mail med crap som det der.
  Hvorfor prøver du at snakke med mig så. Og hvorfor tror du de fleste spillere har respekt for mig, men aldrig har hørt om dig. GET IT ?
  Og lær at fatte Jonas at på trods af du er blevet god på kort tid, kan jeg stadig nævne de første 30-40 stykker i dnk der ville rape dig, også i 2v2 hvis uffe ikke var din makker – GET IT ?

  FU
  Anders

  MIG—> Den sidste jeg har sendt bliver spændende og se hvad han finder på i næste mail ^.^
  Hvad var det jeg skrev i den første mail ? en ganske neutralt brev hvor jeg spørger DIG som repræsentant for Dailyrush om det ikke er en forkert måde at udvælge landshold da der er mange 2v2 hold her hjemme sparhawk/fricker, dig/jakob, uffe/filip/mig og madspeter/superionX ect. ect. det jeg ikke kunne forstå var at der blev udtalt i posten at der ikke findes sammenspillede hold herhjemme … derfor regner jeg ikke med et brev tilbage fra en REPRÆSENTANT fra dailyrush hvor jeg bliver klantet for mine skills, da jeg op til flere gange har fortalt dig at jeg på ingen måde er lige så god som dig i 1v1….Da jeg siger dig og canto skal det forståes sådan at den eneste historie jeg har fået på NH er at Jakob havde spurgt efter en makker og du havde meldt dig til DEN tournering …. jeg viste blot at dig og canto spiller en del 2v2 sammen ikke ?
  Jeg er godt klar over vi åbenbart ikke just er på længde med hinanden … men næste gang når du mailes fra mig og ? inden for SC leave mine and your skills out of it.
  Og bare nøjes med det saglige svar hvorfor man har taget en beslutning at holde tournering og landsholdpladser istedet for at kigge på nogle af de sammenspillede hold der er … For det er vel okay at jeg skrev i første brev at jeg betragter mig selv og uffe som sammenspillede ?

  Venlig hilsen Jonas

  //

  Hvad skal man sige ?? Jeg syntes virkeligt at det er forfærdeligt så mange følelser der er lagt i SC
  Jeg var/er ellers begyndt at spille lidt sc igen, men ikke så meget fra dnk. Da jeg hellere ville spille end chatte og lysten til at være i dnk/DR bliver da heller ikke større efter sådan en gang ord gylle

  Skal man være en stjerne med en mus for at blive behandlet godt ?

  SC er et SPIL !!! ET SPIL !!! lad vær med at gøre til et værdi parameter for jer selv eller, uden at være den store livsfilosof vil jeg mene at det ikke er vejen til et bedre liv.

  Noget andet er at jeg tror det er meget svært at bedømme hvilke spillere der er hvor meget bedre end andre og hvis man så gøre det til et stridsspørsmål spilder man bare sin tid mere..

  Jeg hygger mig med sc.. SPILLET … ikke med det der er ud over.. jeg ville ønske at jeg ikke brugte så meget tid på det men jeg håber, og forlanger af mig selv, at jeg altid vil behandle folk nogenlunde rimeligt

  Og håber at dette bliver en reminder til alle om at gøre det samme…

  Med Venlig Hilsen
  Filip

  PS( Jeg kender begge to i RL og de bliver sikkert skide sure men det der er bare for langt ude)

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 46 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Cantona
  Bruger
  1.197 indlæg
  Offline

  Jeg synes, at det er meget rimeligt med kritik. Kritik skal være begrundet og have gode argumenter bag sig.

  Jeg tror, at Anders er blevet lidt træt af kritik på det seneste. Han kan ikke åbne sin mail uden et eller andet DR crap og ikke være på bnet uden at forskellige ukendte personer/smurfs msg ham med en masse crap.

  Med hensyn til selve diskussionsemnet:

  – Der findes bedre spillere end Britney, men EPO og ham har vænnet sig til hinanden og har spillet godt sammen og vundet/kommet langt i turneringer, så det er vel fint nok.

  – EPO kunne sikkert godt udvælge 3 2v2 hold, men det ville ikke være fair, da vi/han gerne vil give alle en chance så ikke han udvælger nogle “forkerte” hold blot baseret på, hvad han har haft af erfaring indtil videre. EPO kunne sikkert godt have valgt ham og britney, Fricker og Fungus samt Superion og Madspeter. Det ville dog ikke være fair for eks. Bael og BB, Shamar og Styx eller et hvilket som helst andet hold, som måske er bedre.

  – Selve landsholdet er der utrolig mange, der har misforstået. EPO er valgt til “anfører”, hvilket er baseret på de kommentarer Britney og jeg har fået på BattleNet/Kali og DR forum. EPO har herefter mere eller mindre i samarbejde med os valgt en måde at tackle dette på, som vi støtter fuldt ud eftersom, EPO nu engang er anfører. Denne udvælgelsesproces går i al sin enkelhed ud på, at “alle er sin egen lykkes smed”. Du har haft rig mulighed for at spille 1v1 med EPO som obs, eller owne gode spillere i DR og have det dokumenteret. I 2v2 er det straks sværere, men der har EPO afsat hele onsdagen til at se hold spille.

  – Der er stjernenykker i DNK. Ingen vil tabe til hinanden (derfor folk smurfer som en gal i DR, ikke reporter losses og discer), ingen tør spille mod folk. For slet ikke at nævne hvor mange der er GROET FAST I DNK, som kunne lære SÅ meget mere ved at spille mod bedre spillere.

  – Da kali’s 2v2 kørte på toppen var der langt flere gode hold med end på BattleNet, men jeg synes nu bare, at vi bør være stolte på hinandens vejne og hjælpe hinanden. Skulderklap – ligeså med landsholdet. Vær patriotister og ikke egoister.

  Som Filip siger – Det er bare et SPIL

  Allan

  #2

  Cantona
  Bruger
  1.197 indlæg
  Offline

  “Enjoy the game. Make sure you’re playing Starcraft because you enjoy it and because it makes you think and be creative, not because IT consumes YOU”

  #3

  Duke
  Bruger
  370 indlæg
  Offline

  SUK

  Sikke noget pis i kan fyre af i en sætning –
  no offence.
  I sætter det der NH “fame” lidt for højt nogen gange..
  Jeg vil ikke udtale mig, eller holde med nogen da jeg ender med at blive uvenner med folk og bliver slynget ud i endeløse diskusioner.
  Jeg kender jer også RL begge 2..måske ikke så godt som filip..
  Men kan dog sige, at i ikke skal sætte jer i forhold til hianden…
  Ja gider ikke trække dette emne ud til en kæmpe debat.

  Well
  PEACE

  Dukke

  PS: det er lidt det der Min gun er større end din igen om igen ?
  Eller hvad…synes jeg det lyder som om..

  #4

  MP
  Bruger
  199 indlæg
  Offline

  Citat Jack Nicholson i Mars Attacks:
  “Why can’t we all just get along?”

  Jeg hader at se når folk som Anders prøver at gøre noget for det danske SC/BW community, og de så skal spammes med hvor latterlige de er, og hvor skod de ting de laver er! Hvis nogen synes det Anders/Canto/EPO har fået stablet på benene så skulle de nok selv have taget tjansen, eller ha taget tjansen på DR. Hvis jeg ikke husker meget forkert var der en del debat om hvem der overhovedet gad at forsøge at få en landskamp og og stå, og når så endelig nogen gider at tage initiativ så skal de bare svines

  Det kan sgu hidse mig op, og der skal trods alt en del til… Resultat af sådanne tilsvininger bliver til at der slet ikke er nogen der gider at gøre noget som helst, og den legeplads vi kalder bnet eller kali vil stille og roligt gå i glemmebogen!

  Jeg kan slet ikke se noget problem i at holde en aften hvor 2v2 har en chance for at blive set og testet. Hvis man mener at man er så skide god kan man jo bare møde op og vise hvad man kan, hvor svært kan det være ???

  Personligt har jeg ingen ambitioner om at komme på landsholdet, men jeg glæder mig da totalt til det alligevel, det er jo næsten som EM i fodbold, men jeg ser da gerne lidt bedre dansk spil

  Ud over dette er jeg meget enig med Cantona, tænkte på at lave en copy/paste fra ham og poste det samme, men, tjah, man skal vel være lidt original i ny og næ…

  Btw mener jeg helt sikkert at det bedste 2v2 der nogensinde har været i DK var EPO/Killroy[SCT], men den sidste af dem spiller desværre ikke mere

  That’s it folks
  MP

  #5

  1st-Mouillac
  Bruger
  16 indlæg
  Offline

  Jeg skylder Anders en undskylning, den første mail jeg sendte har aldrig nogen sinde og vil aldrig blive en kritik af hvad Anders/Allan laver på Dailyrush…Jeg skrev brevet i uvidenhed om at de fleste 2v2 hold er brudt op Derfor syntes jeg det virkede som en mærklig måde at løse udtagelserne til 2v2 holdene på!
  Hvad der ellers ligger i mellem linjerne af ordkløveri har været en længere diskution som mig og Anders vel har haft kørende i længere tid :] fun fun da Anders og co. sikkert har haft lige så meget sjov ud af de omtalte mails som jeg har haft. Og hvis folket gerne vil se den sidste morgen mail jeg lige har mailet Anders så versegod :]

  :] Nu du søøød, ej okay. Rart at få på plads, men min første mail skulle aldrig ses som en kritik af et stykke arbejde i laver, det må du for alt i verden ikke tro.
  Ov forresten grunden til jeg spiller i -x17 er fordi nivuet unægligt er højere der en i dnk-1 … Jeg ved ikke hvorfor men jeg syntes unægtligt at spille ringere når jeg spiller i dnk end i -x17 :[ ellers er nivuet sgu bare højere i dnk. Kan jo ikke just prale af jeg er den mest stabile spiller, når man den ene dag kan stå op slå Bull, proloss-x17
  )TG(Pri$t i 1v1 ikke stjerne spillere men dog habile og den næste tabe 0-2 til [FM]zergius :] joo joooo man lærer lidt ved at vinde og alt ved at tabe…
  Sidst et lille citat og konklusion af aftens spil med uffe :] “Vi er ikke de bedste, men vi kan slå alle så vel som de kan slå os ……. og om ikke anden kan vi altid lave et eller andet putan turtling som vi må håbe de ikke har set før” :] Yff er tilbage i storform efter hans charterferie i det sønderjydske, påstår han selv *GG* nå men klokken er sgu ved at være mange, og det meste af det jeg lukker ud nu syntes vis bare at være vrøvl så jeg daffer hen i den brede ciao

  Venlig hilsen Jonas.

  Håber ikke det gør noget du bliver brugt i mailen zergius:[

  Venlig hilsen Jonas :] Og nu fiser jeg fandme hen i den brede …. Doooh se nu ! nu er der kun 3 timer til jeg skal op igen ;[

  #6

  1st-Mouillac
  Bruger
  16 indlæg
  Offline

  Hulubulu Lotte hvor er du henne

  #7

  1st-Mouillac
  Bruger
  16 indlæg
  Offline

  Tak Anders

  Selve pointen i at afholde det som tourney altså lansholdsudtagelsen er sevet ind, fair nok …. Og jeg andede heller ikke det med sparhawk btw superion skulle kun holde ferie, eller sådan har jeg hørt det fra Mads ? but dunno.

  Well jeg snakker jævnligt med Thomas, og nej han er stoppet helt, spiller meget sjældent.

  Hvornår har jeg kritiseret noget som i har lavet på Dailyrush og når du siger i ? hvad har jeg så nogen sinde sagt af negative ting om Jakob/Canto ? …… Jeg tror aldrig jeg har kritiseret noget du har lavet på Dailyrush, men jeg har til gengæld kommenteret din optræden over for mig når du har tabt …..
  irriteret lle diskutere, specielt med
  Well nej du har , som 8pool mod Terran (med rax på 10) på Temple på 12 og 3 osv. Ting som jeg ved, og som jeg bliver en som ikke spiller terran specielt meget.
  over at skuikke Og hvad og hvem der en den mest bedrevidendmen så har du kritiseret andkritiseret mig på DRre ting jeg har sagt, så e af os to er jeg ikke i tvivl og at du er inden for communitiet …… Men prøv at kigge tilbage på de forgående mails og chek hvad jeg har skrvet endnu en gang!
  Og så kig på dine egne, ja f.eks bare den sidste her !!!

  “men du kender mig åbenbart ikke godt nok til at vide sådan noget.”

  Du skrev “du owner mig i 1v1”, well min pointe var bare i henhold til det du sagde om mig og jakob som 2v2 hold, at jeg er 2v2 spiller og har altid været bedst i det fremfor 1v1, men det ved du ikke, fordi du ikke kender mig godt nok.

  “Selvfølgelig er det ok Jonas at du har spørgsmål til hvad vi laver, jeg synes bare altid du virker så negativ, og bedrevidende. Vi ved godt hvis der er nogle sammenspillede hold eller ikke, det burde vi vel vide eftersom vi har spillet lidt længere end dig” Du snakker meget om VI ? hvornår har jeg nævnt andre end dig ?

  Du nævnte selv i første mail at du måske skulle snakke med Jakob om det, endvidere er det ikke mig alene der tager de beslutninger, det er canto og jeg i fællesskab.
  Og VI mener ikke der er særlig mange sammenspillede 2v2 hold

  Jeg synes bare Jonas, at du er blevet god på kort tid og spiller godt sammen med Uffe, men du skal bare være påpasselig med at tro, at i kan slå stort set alle nu. Jeg mener i er gode, men der er mange der kan slå jer, ikke at det er en kritik, det er bare en reminder så man ikke begynder at sige ting som rammer en selv til sidst.
  Jeg vil med glæde spille mod jer hvis i mener i kan spille bedre end de fleste.
  Det lyder nok arrogant, men det er altså i sc / bw som med så mange andre ting. Der går et stykke tid før man bliver accepteret af de mere “gamle” i communitiet, når man er ny, og det bliver man ikke bare over night. Jeg siger det her på vegne af mig selv, men også på vegne af mange andre af de spillere som jeg snakker med og spiller med i dnk.
  Sådan er det desværre og det må man leve med. Kald det jantelov eller arrogante fjolser anything, ikke desto mindre kræver det ligesom man viser en portion skills og manner og snakker med folk før de begynder at for alvor tro på ens evner.
  Sådan har det også været for mig og sådan er det for alle andre oxo.

  håber ikke du tager det som nedsættende, men jeg prøver at forklare dig hvorfor jeg flipper ud.
  Jeg får x-antal whispers hver dag også pga DR, og efterhånden har jeg ikke overskud til at konstant at svare på kritik som kommer fuldstændig uprovokeret.
  Mvh Anders

  #8

  Cantona
  Bruger
  1.197 indlæg
  Offline

  Kegler =[

  Der mangler to mails, hvis alt skal være med så vidt jeg kan se. JEG BIDROG NEMLIG TIL DET DER STÅR I PS FRA BRITNEY TIL MOUILLAC I MAIL AF 19/6 KL 22:30, hvor der skulle stå noget i retning af “Alle får en chance nu, da der er mange hold, der måske ellers vil blive overset.”

  Well jeg håber, at I er blevet klogere.

  #9

  Ebola—-
  Bruger
  55 indlæg
  Offline

  Jeg har aldrig mødt Anders…men ved at læse hans mails til Jonas giver det mig troen på at han er en yderst usympatisk person med betydelige mindreværds komplekser. Store dele af hans kritik af Jonas går på at fortælle ham hvor dårlig han er til BW/SC, hvor få det er der kender ham, og i det hele taget fortælle Jonas hvilken slet person han er. Det får jo Anders til at minde om en lille dreng på 10 år, der trives dårligt, og som desperat prøver at kompensere for sit manglende intellekt ved at fyre en bunke ”cheap shots” af! Da Jonas’ person intet har med diskussionen at gøre, og da hans kritik er yderst malplaceret, får det i mine øjne Anders til at falme til en lille mand med store problemer! Den måde at diskutere på hører ingen steder hjemme, og Anders burde falde på sine grædende knæ og undskylde over for Jonas, hvorefter Jonas tilgiver Anders med ordene om at han ikke selv står uden skyld^^.

  Denne kommentar skal ikke opfattes som en kritik af Anders’ arbejde med Dailyrush. Da jeg ikke mener at der er nogen kritik punkter, af sidens art og udformning, der er af nævneværdig karakter.
  Desuden bakker jeg beslutningen om at lave ”tryouts” til 2v2 holdet op.

  #10

  25Arch
  Bruger
  156 indlæg
  Offline

  Hvor er det dejligt at høre om jeres små intriger på NH
  warrrww.. Hvorfor sætter i jer ikke bare og spiller i stedet for at diskutere så meget om hvem der er best of hvem der er dit og jeg ved ikke hvad… det gælder om at have det sjovt, og det lyder ikke somom i har det alt for sjovt, så gg til jer… jeg tror jer NHere
  (hvem det så er må i selv diskutere, “du er for dum til at være i NH sc miljøet, haha”) kunne lære lidt af jyderne… De har i det mindste er godt kammeratskab og spiller for fun og har det fun når de spiller sammen….Måske er de ikke verdens mestre (endu ^^)
  men de sviner da ikke hinanden til og alt muligt chat agtigt… og om man vil spille i x17 eller dnk er det jo bare et valg……

  GG til NH
  ~.~

  #11

  Styx
  Bruger
  1.227 indlæg
  Offline

  er faktisk enig med Arch

  ;(

  get a grip guys

  1 kone, 2 døtre, 1 søn, 1 hund og 1 kat i stalden...

  #12

  Duke
  Bruger
  370 indlæg
  Offline

  Then Arch for president !

  #13

  EPO
  Bruger
  113 indlæg
  Offline

  Grunden til at NH´erne er så meget efter hinanden i forhold til jyderne, er at det ligger i sådan et hårdt kvarter. Tænk på de påvirkninger Uffe og Jonas er udsat for, når de er på NH eller går hjem derfra. Det er jo et sted med slagsmål o.lign. Det er klart at en HardCore Guy fra Nørrebronx som Uffe eller Filip ikke finder sig i hvad som helst.

  Hvis vi bare alle kom på SnP, hvor vi kunne være venner og koncentrere os om at spille SC/BW uden at skulle tænke på om vi ville få slag, hvis vi ikke passede på, ville det hele være meget nemmere. Det er jo nok ikke særlig mange jyder, som går på netcafe med kniv. Pænt tit når man sidder i en ladder, skal man lige true en makker, som vil have ens plads, og det er sku ikke særligt fedt.

  Så det er helt tydeligt at NH er GG. Og hvis de bare kunne opføre sig ordentligt uden for NH, men nej. Pygonas(RIP) og Den_Brugte_Fisk aka. Mad~Jenna~J har karantæne fra Græsted net cafe og HNC p.g.a. voldelig optræden under SC turneringer.

  EPO

  #14

  Cantona
  Bruger
  1.197 indlæg
  Offline

  Jeg har altid haft det sjovt på NH.

  Med jyder som Uffe(Donna)
  Wannabe jyder som Filip
  Københavnere som Anders(Britney) og Lars(Odies)
  Wannabe københavnere som Jakob(EPO)

  Jeg er der ikke så ofte, men det har nu altid været sjovt at være der.

  Det er dog absolut ingen ting at kæmpe for!

  “JEG ER NH”
  “GU ER DU EJ”

  so what and who cares

  Allan

  #15

  1st-Mouillac
  Bruger
  16 indlæg
  Offline

  Meget sjovt at se hvordan det er gået hen og blevet et spørgsmål om at være NHér eller ej ?
  Mit spørgsmål var igen ? hvorfor man havde valgt en tryouts udtagelse til landsholdet når jeg mente at der fandtes etablerede hold her hjemme :] Hvad der så ellers er blevet smurt tjaaa det er vel lidt ala……
  En høne bliver hurtigt til 10 ? point takin´. Prøv istedet og læs brevene igennem og se hvad der er jeg bliver ved med at efterlyse ? blot svaret på mit førstnævnte besked, var det så galt tjaaa det ved jeg ikke … men det blev i det mindste til mange hyglige mails frem og tilbage imellemmig og Anders :]

  Venlig Hilsen Jonas

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 46 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.