onsdag, december 2, 2020

kollega flirt m. gift kvinde

Daily Rush Debat Off-topic kollega flirt m. gift kvinde

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Guru35
  Bruger
  230 indlæg
  Offline

  Hej DR.

  Jeg kommer nu med en af den slags emner som jeg ved i vil elske.

  Sagen er den, at der er startet en ny kvinde i firmaet, og hun ser drøn godt ud. Dog er hun gift og har 2 små børn, og derfor blev jeg hurtigt enig med mig selv om, at der ikke var noget at komme efter. Skæbnen ville dog at cheferne placerede hende meget tæt på mig, og vi kom derfor til at tale en del sammen. Hun er dog nu flyttet længere væk igen, og vi kommunikerer nu på skrift, og når vi ellers lige støder ind i hinanden, eller har en aftale.

  Hun er, som type, meget udadvendt, imodsætning til mig, og måske ikke lige den type jeg normalt svinger med, men underligt nok så har vi utrolig god kemi, og jeg kunne ikke undgå at begynde at dagdrømme lidt. Det er så hvad det er. Hun er jo gift og uden for rækkevidde, så jeg slog det hurtigt hen.

  Men så begyndte hun, at flirte med mig (Tror jeg), og det værste er, at jeg kan lide det. Vi er også begyndt at lave ting sammen privat, og alle gangene har det været hende der inviterede. Vi har nu en fast aftale i løbet af ugen, og det har været super hyggeligt indtil videre. Vi har dog ikke foretaget os noget som helst “forbudt”. Det har været ret uskyldigt, og jeg er meget forsigtig med, ikke at overtræde nogen grænser, da jeg faktisk ikke helt ved hvad hun vil, og hun ligger heller ikke selv op til noget seriøst. Nogen vil måske alligevel se det som utroskab. Indtil videre, føles det dog mest som to venner der mødes og har det sjovt og hyggeligt.

  Jeg vil faktisk helst ikke ødelægge noget. Hverken for hende, hendes familie, eller for mig selv, og alligevel, kan jeg ikke lade være med, at synes hun er ret dejlig, og jeg har taget mig selv i at ønske hendes mand langt VÆK. Han er vidst i forvejen ikke alt for meget hjemme, så måske har hun blot brug for noget selskab. Jeg ved det ikke.

  Men jeg synes det er en svær balance gang. På den ene side vil jeg gerne bevare et godt forhold til hende, og har måske et spinkelt håb om, at det kan udvikle sig. På den anden side vil jeg ikke være ham der ødelægger gode velfungerende familier. Jeg ved heller ikke, om hun har det på samme måde eller om hun blot er venlig og hyggelig at være sammen med. Så jeg har besluttet, at jeg IKKE vil prøve på noget selv. Chancen for at det går galt er til stede, og jeg vil helst heller ikke ødelægge mit gode ry på arbejdspladsen.

  Men hvad er det lige jeg har rodet mig ud i? Hun optager mine tanker, og gør min dag sjovere på arbejdet, men hvordan håndterer jeg dette?

  Skal jeg være kold og tage chancen?
  Eller skal jeg bare nyde, at jeg måske har fået en ny god veninde?
  Eller skal jeg vente på, at hun måske selv tager det næste skridt, uanset konsekvenserne for hendes familie?
  Eller skal jeg droppe kontakten? (Den er svær!)

  • Dette indlæg blev ændret for 1 år, 7 måneder siden af  Guru35.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 199 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Sofacyklen
  Bruger
  221 indlæg
  Offline

  Go for it! Du lever kun én gang!

  #2

  Spoock
  Bruger
  1.539 indlæg
  Offline

  Det nemme er jo at sige go for it, men jeg er godt i tvivl ud fra det du skriver. Du skriver hun ikke lægger op til noget “seriøst”. Har hun lagt op til noget intimt/erotisk/sex whatever? For der er jo rent faktisk en risiko for, at hun bare ser dig som en god ven. Derudover er der jo nogen, specielt nok udadvendte, der flirter meget af natur og får et kick ud af det.

  Nu er vi mænd jo ofte dårlige til at læse signalet, men prøv alligevel. Hvilke signaler udsender hun når I er sammen? Jeg tænker at hvis I har en fast ugentlig aftale, og der end ikke har været et kys, er jeg ikke sikker på der er mere i det.

  Og kommunikationen på skrift – hvornår finder den sted? Jeg tænker at særligt godnat beskeder kan indikere en interesse.

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 7 måneder siden af  Spoock.
  #3

  medisterKongen
  Bruger
  1.303 indlæg
  Offline

  Monopolet@dr.dk

  Husk at koge din medister inden den steges

  #4

  Spoock
  Bruger
  1.539 indlæg
  Offline

  #3 Ja for fan’ – send den til monopolet.

  #5

  Guru35
  Bruger
  230 indlæg
  Offline

  #2 Ja, du har en pointe, men jeg har også selv været MEGET tilbageholdende, ud af respekt for hendes familie. Jeg kunne sagtens have lagt op til, at det skulle være endnu mere hyggeligt, men det kan også ret hurtigt blive akavet. På trods af at jeg holder mig tilbage, så opsøger hun mig alligevel hele tiden, og det har jeg det også fint med, da jeg godt kan lide hende.

  #6

  Spoock
  Bruger
  1.539 indlæg
  Offline

  #5 Men udover at opsøge dig, lægger hun så op til noget mere? Ved det er pissesvært at læse – jeg er selv elendig til det, og har sikkert misset et par potentielle partnere på den konto.

  #7

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.433 indlæg
  Offline

  #0
  Det er sq da fordi hun tror du er homoseksuel. I skal være best buddies 😂

  Sjov til side. Hun har ikke lagt op til noget som helst, og hun har små børn. Fair nok at du knepper hende 10 gange om dagen oppe i hovedet, nu foråret er på vej, men riv lige i nødbremsen engang og tænk dig om en ekstra gang.

  Det lyder som om du er gået full retard fordi du har fået et smil fra kvinden og hun ved alm. venlighed har spurgt ind til dit liv. I en pornofilm er det sikkert ensbetydende med hun vil have dig hårdt i toeren, men det her er det virkelige liv.

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #8

  Guru35
  Bruger
  230 indlæg
  Offline

  #6 Nej, det gør hun ikke, men jeg tænker at hvis jeg selv var mere tydelig i mine signaler, kunne det jo godt være, at det ville udvikle sig. Jeg kan godt lide tanken, om rent faktisk at prøve på at score hende. Jeg synes bare det er risikabelt og ikke så fedt for familien.

  #9

  Spionas
  Bruger
  1.665 indlæg
  Offline

  Well, det kommer jo meget an på hvad det er hun er ude efter. Hvis det bare er lidt spænding ved siden af ægteskabet, så står det dig jo frit for at give det eller ej. Det er vel blot et spørgsmål om hvad du selv kan leve med på den moralske konto.
  Hvis det derimod er noget mere langsigtet der er på spil for jer begge og hun vælger at knalde udenom med dig, ja så ved du at hun er typen der kan finde på sådan noget. Og er det noget man har lyst til at tage chancen med? Måske – men det lyder vældig spændende

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 7 måneder siden af  Spionas.
  #10

  Kolben
  Bruger
  18.854 indlæg
  Offline

  Hvis det begynder at blive forbudt, så sørg for at en af jer skifter job. Det er godt nok anstrengende at være kollega til et par, der har en affære kørende. Og endnu værre når affæren ikke kører længere. Jeg tror at det er den enkeltstående ting jeg har set smadre flest arbejdspladser.

  P=NP?

  #11

  Spoock
  Bruger
  1.539 indlæg
  Offline

  Min tanke er at hun ikke er interesseret i dig. Hun har ikke lagt op til noget, og jeg tænker at hvis en gift kvinde med to børn gerne ville have noget “on the side”, havde hun sgu rykket nu. Det lyder som om du har lidt ønsketænkning i form af “hvis jeg nu bare gør lidt mere, går hun all-in”…

  Dog ville jeg sige, at du enten skal sige det til hende som det er, eller være meget tydelig og make a move snart. Der er ingen grund til du bliver mere hovedkuls forelsket i hende, end det allerede lyder til du er.

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 7 måneder siden af  Spoock.
  #12

  anden145
  Bruger
  741 indlæg
  Offline

  Interessant – keep us posted

  #13

  DsJ
  Bruger
  3.112 indlæg
  Offline

  Date på arbejdspladsen. Uprofessionelt.
  Date en gift kvinde. Mundlam, hvad tænker du på?

  #14

  VxChemical
  Bruger
  3.382 indlæg
  Offline

  Lav ikke noget som helst forbudt med hende indtil hun er gået fra sin mand hvis det er de i vil.

  Utroskab er rædsomt.

  Og desuden ved man jo heller ikke om hendes mand taler med næverne hvis nogen knalder hans kone.

  And then he grinned like a fox eating shit from a barbed wire fence

  #15

  Guru35
  Bruger
  230 indlæg
  Offline

  #13 Hvad tror du jeg tænker på?
  Jeg siger bare ja tak til invitationerne. Skal jeg sige nej?

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 7 måneder siden af  Guru35.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 199 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.