onsdag, januar 20, 2021

Knæskade av

Daily Rush Debat Off-topic Knæskade av

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Pjulledk
  Bruger
  886 indlæg
  Offline

  Ved ikke om nogen gider høre om mine skavanker men havde bare lige brug for at komme ud med det et sted🙂

  For 13 dage siden var jeg på arbejde i en butik hvor en af mine faste rutiner er at fylde lager varer op fra Tophylderne dvs at jeg står på en stige det meste af dagen.

  Den dag var jeg uheldig med en kasse bleer der var meget tæt på at ryge ned i hovedet på en kunde jeg nåede heldigvis at gribe den men samtidig faldte jeg ned fra nederste trin landede på min fod men vred om på mit knæ.

  Det gjorde ikke ondt da det skete men de sidste 10 dage er det blevet værre og værre indtil igår hvor jeg samligner mine knæ og kan se at det ene er dobbelt så stort😯

  Mit knæ er også begyndt at låse sig fast hele tiden hvilket gør sindsygt ondt.

  Var ved vagtlægen idag og han mener det er noget der hedder menisk som er revet over. Skal til den rigtige læge imorgen så må vi se hvad han siger så ønsk mig held og lykke🙂

  https://www.reddit.com/r/gameofthrones/

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 18 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Shinzon
  Bruger
  1.489 indlæg
  Offline

  held og lykke🙂

  #2

  NightBreaker
  Bruger
  7.107 indlæg
  Offline

  Good luck.

  #3

  Kwanza
  Bruger
  5.529 indlæg
  Offline

  En menisken bliver vist ikke revet over. Din menisken kan blive skadet, men hvis noget er revet over, så er det som regel korsbånd.

  Din menisken er den pude af brusk, der sidder imellem knoglerne. Dine korsbånd er de to elastikker, der sidder på kryds imellem knoglerne.

  – Venlig hilsen en der rev sit korsbånd over og skadede sin menisken og blev korsbåndsopereret for 6 uger siden og lige er holdt op med at bruge krykker.

  Knæskader sucks.

  • Denne kommentar blev ændret for 2 måneder, 2 uger siden af  Kwanza.
  • Denne kommentar blev ændret for 2 måneder, 2 uger siden af  Kwanza.
  #4

  Pjulledk
  Bruger
  886 indlæg
  Offline

  #3

  Ja ok det håber jeg ikke jeg skal:(

  https://www.reddit.com/r/gameofthrones/

  #5

  Atheist
  Bruger
  4.877 indlæg
  Offline

  Pres på for at få en henvisning til en fys og så lav dine øvelser som om dit liv afhang af det! jeg døjer selv med en knæskade der oprindeligt opstod i 5. klasse (som ikke blev diagnosticeret den gang). Det førte til operation (istedet for stort kørekort) i mili, og senest for 3 år siden endnu en operation efter jeg gled og vred knæskallen af led. Jeg kan stadig ikke bøje knæet mere end 90 grader, og det er generelt bare et skodknæ nu…

  Growing old is mandatory, groving up is optional.

  #6

  kamala
  Bruger
  501 indlæg
  Offline

  Øhh det skal da meldes som en arbejdsskade i en fart uanset hvad der er gået i stykker i knæet.

  #7

  Emilsa
  Bruger
  11.484 indlæg
  Offline

  Altså, hvis de kommer dertil at du får brug for boltpistolen, så siger du bare til.

  Anyways, held og lykke

  Imagine explaining to someone with a Che Guevara shirt in 2003 that Britney Spears would end up to the left of Rage Against the Machine

  #8

  Ixnatifual
  Bruger
  2.689 indlæg
  Offline

  Damn. Fik selv en knæskade sidste år. Fysioterapeuten mener det er “patellar tracking disorder.” Jeg har ikke kunnet lave vægtede squats da det kan gøre maks nas på vej op.

  Har dog fundet andre måder at træne lårene på, og heldigvis er det ikke et problem når jeg cykler/går normalt osv. Jeg laver troligt de øvelser han har anvist, men nu er der snart gået et år uden det er gået i orden.

  #9

  Omnifilm
  Bruger
  5.506 indlæg
  Offline

  Noget du også skal være obs på er, at du gør lidt ud af at træne læggen på det ben hvor skaden er sket. Du vil helt automatisk komme til at putte mindre vægt på det dårlige ben, og det gør din lægmuskel svagere, mens læggen på det andet ben vil kompensere.

  Et leds stabilitet afhænger af muskulaturen på begge side af det… så når du lige så stille begynder at genoptræne, så få de læg øvelser med ind i rutinen.
  Tag det fra en der ikke rigtig gad det efter knæ op… du bliver straffet for det i det lange løb og dit knæ bliver svagere og giver yderligere smerter og giver en skævhed i din balance.

  #10

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.491 indlæg
  Offline

  #0
  Som #6 rigtigt nok er inde på, så se efter at få det anmeldt som en arbejdsskade, såfremt det udvikler sig senere i livet.

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #11

  Govenator
  Bruger
  43 indlæg
  Offline

  yes, meld det som arbejdsskade så hurtigt som muligt!

  God bedring

  #12

  LM
  Bruger
  2.526 indlæg
  Offline

  Ved ikke om det er sagt, men husk nu at få lavet en indrapportering som arbejdsrelateret skade.

  edit: ok det er så sagt, men det er tilgengæld så vigtigt at det ikke kan siges for lidt

  • Denne kommentar blev ændret for 2 måneder, 2 uger siden af  LM.
  #13

  hausner
  Moderator
  17.182 indlæg
  Offline

  Det kunne være en ide at indberette det som en arbejdsskade.
  Så er det sagt

  Planter er fascinerende

  • Denne kommentar blev ændret for 2 måneder, 2 uger siden af  hausner.
  #14

  Festival_H
  Bruger
  4.627 indlæg
  Offline

  Knæ er vigtige. Jeg fik for 4 uger siden fortaget en kikkert operation for at få rettet op på en mindre skade på menisken. Det går super hurtigt og man er typisk under fuld narkose. Jeg kunne i starten ikke rigtig mærke noget og gik rundt på benet som intet var hent, men da alt bedøvelse, efter godt 24 timer, var forsvundet, kunne jeg pludselig mærke det. Nøj det gjorde nas. Mit knæ har det meget bedre i dag. Jeg er ikke helt ovre operations smerter endnu, men det er blevet meget bedre.
  Hvis lægen vurder at det kan være en skade på menisken skal du nok have fortaget en MR scanning først og den vil så vise om det ville kunne blive fixet med en kikkert operation.

  Good luck. De knæ er ret vigtige at holde i orden.

  Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk

  #15

  TheAviator
  Bruger
  894 indlæg
  Offline

  God bedring. Jeg fik ikke en fysioterapeut til at hjælpe mig med genoptræning, hvilket jeg har fortrudt inderligt. Vigtigt at få lavet øvelser og genoptræning.

  “I don’t think that people accept the fact that life doesn’t make sense. I think it makes people terribly uncomfortable.”
  ― David Lynch

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 18 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.