torsdag, november 26, 2020

Kevin Magnussen mysteriet

Daily Rush Debat Sport Kevin Magnussen mysteriet

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Phonetic
  Bruger
  23.574 indlæg
  Offline

  Der er ingen tvivl om at Kevin Magnussen er klart den mest upopulære kører i Formel 1 feltet. Her tænker jeg blandt kollegaerne.

  Han har lavet nogle manøvrer i år, som for alvor så farlige ud, men har det til trods sin klart bedste sæson. Han har indtil nu nærmest pryglet Grosjean. Jeg synes nu det er synd at han er ved at tillæge sig et ry, som han formodentlig aldrig slipper af med.

  Her er lidt fra F1 Word, som ikke er helt forkert.

  Hvad synes i? Er K-mag offer for en hetz, er de andre F1-kørere bare tøsedrenge, eller skal Kevin slappe lidt af og lade være med at flashe sine døds-ønsker på og udenfor banen?

  Daily Rush Head Honcho

Viser 14 kommentarer - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Deadmeat
  Bruger
  7.504 indlæg
  Offline

  På TV 3+ havde Tom Kristensen vist fat i noget af det rigtige i søndags: Magnussens ry blandt de andre kørere er ikke så kritisk. Til gengæld er det er større problem hvis Stewards har samme holdning. Så er der pludselig åbnet op for stribevis af potentielt urimeligt hårde straffe!

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #2

  Zanmato
  Bruger
  881 indlæg
  Offline

  Jeg tror nu mest det er på de sociale medier Kevin ikke er populær. Jeg følger selv meget med på diverse medier. Dog tager jeg forums som fx reddit/formula1 med et gran salt, efter jeg engang så en poll derinde på brugernes aldersgrupper Gennemsnittet lå vist på en 19-20 år. Folk kan vitterligt ikke huske længere tilbage end et enkelt løb på de forums.

  #3

  Peterec
  Bruger
  95 indlæg
  Offline

  Lyder meget korrekt i den linkede video.

  Kevin skal lære det som især Hamilton og Alonso er gode til. Evnen til at kører situationer lige præcis op til stregen af det forkerte men aldrig over.

  Jeg mindes da også at f.eks. Senna og Schumacher begge har kørt modstandere af banen for egen vinding. Og jeg tvivler stærkt på at man vinder meget ved at være mister nice guy.

  #4

  Phonetic
  Bruger
  23.574 indlæg
  Offline

  Nu kan man sagtens argumentere for at hans team mate gør mere vanvittige ting:

  #3: Nej, man skal sætte sig i respekt. Senna var mester til det. Men tror nu også det er lidt en blanding af uheldige omstændigheder og så Kevins fandenivoldskhed, som afstedkommer det. Hans far har også lidt samme træk. Ingen af dem er (heldigvis) politisk korrekte.

  Daily Rush Head Honcho

  #5

  Nickell
  Bruger
  4.368 indlæg
  Offline

  Det er overdrevet. Han skal forsvare sin placering, og her lykkedes det 95% af gangene, mens der lige er et par situationer, hvor folk selvfølgelig gerne vil forbi, hvorfor det bliver så tilspidset.

  K-Mag er ligeså hårdt ramt af andres manøvrer, som de er ramt af ham. Ericsson ødelagde hans racer i Baku.

  Magnussen skal passe på situationerne i træningerne og kvalifikationen, her straffes man af gode grunde hårdt, og han var heldig forleden ikke at blive straffet. Men han har aldrig været direkte svinsk som Vettel eller andre, som har påkørt hinanden, eller endda Hamilton, som provokerer folk til de her handlinger.

  Xbox-nyheder? https://xgamer.dk
  Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

  #6

  Kolben
  Bruger
  18.842 indlæg
  Offline

  Jeg synes ikke at Magnussen er så slem. Når man ligger forrest i midterfeltet, så er risikoen for at komme til at se dum ud meget større.

  Kiesa forklarede i øvrigt situationen med Leclerc til træningen forleden, som ham menings-gutten i videoen ikke forstår. Magnussen kom fra et gult flag, der havde ødelagt hans omgang, så han gjorde klar til at kunne starte på en ny. Han antog at Leclerc også kom fra samme gule flag og derfor ville respektere at det var Magnussens “tur”. Men det gule flag var blevet strøget da Leclerc kom forbi, så han havde allerede startet sin omgang dér. Så de misforstod hinanden. Magnussen fik jo heller ikke nogen straf, efter at han havde afgivet sin forklaring, hvilket han klart ville have fået hvis den ikke holdt vand.

  Men i Azerbaijan skulle han have kørt i garage efter Ericsson smadrede hans bil. Det så lidt farligt ud. Jeg tror dog på hans forklaring om at han ikke kunne se Gasly. Hans spejl hoppede op og ned, og situationen var lige så farlig for Magnussen. Det er lidt vildt at påstå at Magnussen lyver om det. Det ville video-gutten ikke gøre hvis ikke han kunne hænge det på Magnussens ry.

  P=NP?

  #7

  Mazeios
  Bruger
  1.323 indlæg
  Offline

  #6 FIA skulle have kaldt både Magnussen og Alonso til stop i de biler de kørte i.

  Det er klart at et Team og deres køre vil blive på banen hvis der er point i spil.
  Men det er godt nok længe siden jeg har set et “Teknisk defekt” flag i Formel 1.

  Magnussen skal fortsætte som han har gjort hid til. Hamilton, Vettel og Alonso er heller ikke helt fine i kanten. De har bare haft biler af en lidt anden kaliber end hvad Haas var i 2017.

  Jeg tror ikke vi kommer til at se samme situationer som Kevin har været i før netop fordi han har en bil der kan følge med.

  PS. Spejle i en formel bil er stortset kun lige til at bedømme nogle farver ind imellem. Hvis det sidder løst er det ligesom at kaste en terning. Det bedste man kan gøre er at køre den linie man altid kører og håbe på at folk bliver ude af ens blindspot.

  Kommentaren om at han vidste Gasly var der fordi han blokere lige efter er til grin.
  Skulle han give ham pladsen fordi de lige har haft en incident?

  Jeg tror dog det er meget rigtigt at Kevin har et bedre ry blandt de andre kørere end hvad Pressen lader ud. Der er nok en enkelt som føler sig trådt på men det ville der nok være alligevel.

  "It´s only a Game until you win"

  #8

  Noztra
  Bruger
  2.215 indlæg
  Offline

  Det er også blevet for nemt at brokke sig i F1.

  Når personer som Leclerc og Gasly after at have kørt 3 løb, siger det altid er Magnussen, så har man intet at have det i og man “følger” bare hvad andre har sagt fordi det er nemt.

  Og det er bare blevet for nemt at brokke sig. Hvor tit hører man ikke radiomeldinger i løbet fra kører hvor de bitcher. De brokker sig mere end de kører bil. Men som Magnussen sagde i et interview, så er at brokke sig blevet et politisk spil og kørerne får besked at teamet om at brokke sig, hvis de andre kører laver den mindste ting.

  #9

  Krael
  Bruger
  2.373 indlæg
  Offline

  Jeg har set Formel1 de sidste 20 år eller noget i den stil og en ting, der er sikkert er, der er altid en i feltet, der er kendt som en badboy.

  Så er det Senna, Schumacher, Barichello, Maldonado, Alonso og nu er den endt hos Magnussen.
  Det skaber egentlig to situationer:
  1: Respekt hos din modstander. Se bare på Verstappen, der er ikke ret mange i feltet lige pt. der synes, han er sjov at overhale, fordi han er så uforudsigelig.
  2: Et ry om at du er en hård hund, der ikke giver ved dørene og at du måske kører lige hårdt nok til tider. At Leclerc, Gasly og de andre nye brokker sig over Magnussen, det skal man ikke lægge noget som helst i. De lægger sig i hælene på de store navne for at skabe sig selv albuerum i det store Formel 1 hierarki.

  Tricket er så at udnytte den position du får og det er Magnussen først ved at lære. Du vil have respekten fra dine modstandere, men du vil ikke presse citronen så meget, stewardsne begynder at lægge mere mærke til din kørestil.

  #10

  Mazeios
  Bruger
  1.323 indlæg
  Offline

  #9 Præcis der er også det i det at Magnussen slet ikke skal køre hjul til hjul med Gasly og Leclerc. Både ham og Haas ligger langt foran, han skal kæmpe mod Alonso, Hulkenberg og Sainz. Selvfølgelig også Grosjean hvis hans held formår at vende.

  Alle sammen kørere der godt ved hvad det handler om.
  Der har været en Beef med Hulk før, men det lader dog til at de kan finde ud af det på banen nu.

  At brokke sig over Team radion er Strategi. All kommunikation over radion går til Stewards, det betyder at man ved at brokke sig kan gøre dem opmærksomme på et eller andet. Hvis det udløser en straf til din konkurent, så har du det problem mindre.

  "It´s only a Game until you win"

  #11

  Phonetic
  Bruger
  23.574 indlæg
  Offline

  Jeg kan anbefale alle, som endnu ikke har set det, at se Top Gears nu 9 år gamle indslag om Ayrton Senna. Det er et af Clarksons bedste indslag nogensinde og får næsten hårene til at rejse sig. Martin Brundle bidrager også med en historie om hvorfor andre kørere nærmest flyttede sig, når de så Sennas McLaren bag sig

  Daily Rush Head Honcho

  #12

  Lucky
  Bruger
  3.311 indlæg
  Offline

  Altid underholdende at opleve folk se et helt løb, så opstår der en situation hvor en kører under ekstremt pres tager 600 beslutninger på en brøkdel af et sekund. Efterfølgende i super super slow bliver de alle gransket og analyseret og den ene dårlige beslutning tolkes som skod kørsel ;).
  Samme i alle sportsgrene efterhånden – man burde næsten kun vise sport i real time i pov

  Ad nauseam

  #13

  Mazeios
  Bruger
  1.323 indlæg
  Offline

  #12 – Ja, men det er jo ikke det der er sjovt.

  For det meste vil jeg give dig ret, der er dog nogle tilfælde hvor udøveren dummer sig gevaldigt.
  Jeg er dog ret sikker på at der er de samme holdninger og opråb selvom man ikke har slowmotion og kameravinkler.

  Jeg lagde for sjovt 2 af mine “incidents” på reddit for høre hvad folk synes. Det ene var alt fra sindsyg heldig til godt reddet. Den anden video viste jeg udemærket godt var min skyld, det sjove er at fordi man ser det fra min bil, så er det ham den anden der bliver haglet ned.

  "It´s only a Game until you win"

  #14

  Timon5022
  Bruger
  1.361 indlæg
  Offline

  Jeg fik kæmpe respekt for magnussen til Singapore (mener jeg det var), hvor han kørte wheel mod wheel flere gange lige efter hinanden og endte vidst med at tage overhalingen. Holy shit det var nærvepirrende og der var KUN plads til Magnussen og ingen fejl

  Fandt det:
  https://www.youtube.com/watch?v=SqZLE8KgkO4

  Der siger Massa også “he touched my car”, okay, lidt mindre pyller fra din side? tak!

  Også genialt squeeze til sidst

Viser 14 kommentarer - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.