torsdag, juni 4, 2020

Kender du en kat….

Daily Rush Debat Off-topic Kender du en kat….

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Jacques
  Bruger
  10.180 indlæg
  Offline

  ….der har killinger, eller som skal til at have killinger snart på Sjælland? Jeg er nemlig på udkig efter en lille kattehomie jeg har undersøgt sagerne på dba, Facebook og noget, der hedder “Inges Kattehjem” (åbenbart meget populært blandt katteejere), men uden held indtil videre. Kunne være sjovt med en kat skaffet gennem DR ❤️

  Med allervenligste hilsner direkte i lysken på jer allesammen (og husk at vaske hænder og næse hele tiden – jeg får nedgang, hvis I giver min fremtidige kat corona)

  Jacques

  Bye with a warmly hugs

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 23 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Chrism
  Moderator
  5.886 indlæg
  Offline

  Som helstøbt katteelsker vil jeg opfordre til at opsøge et af de shelters (f.eks. Inges Kattehjem), som netop tager katte ind, der af den ene eller anden grund er efterladt hos dem. De knokler røven ud af bukserne med forbløffende få midler og frivillige kræfter, for at holde de små bæster ved godt helbred, og de er ofte i situationer, hvor de simpelthen bliver overrendt, i en sådan grad at de ikke har andre valg end at aflive.

  Så vil du gøre noget godt, både for et omvandrende farsbrød og for de hårdtarbejdende mennesker hos disse shelters, så er det helt klart vejen at gå.

  Tillid er godt, kontrol er bedre, razzia er bedst!

  #2

  Kasper Kål
  Bruger
  3.187 indlæg
  Offline

  Kan også kun sige: Støt de forskellige internater! Især Dyreværnet gør et godt stykke arbejde.

  https://dyrevaernet.dk/adopter-dyr/
  https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/adopter-et-dyr

  The Profile Formerly Known As kring17a

  #3

  kenkari
  Bruger
  5.140 indlæg
  Offline

  Jeg ville værge mig ved at adoptere fra diverse dyreværn. Ja, det er pissesynd, men du aner ikke hvad du får, være det hund som kat.

  Den kan være nok så sød ved selve dyreværnet, men når du så får den hjem, kan du risikere at finde ud af den ikke kan liden farven blå, eller skal dejme fjorten gange i døgnet fordi den er stresset over der er græs i haven.. Du ved INGENTING.

  Jeg ville altid købe hos en autoriseret opdrætter.

  Stay Loyal - Forget Royal

  • Denne kommentar blev ændret for 2 måneder siden af  kenkari.
  #4

  TheAviator
  Bruger
  667 indlæg
  Offline

  En kattetråd inviterer til kattevideoer!

  “I don’t think that people accept the fact that life doesn’t make sense. I think it makes people terribly uncomfortable.”
  ― David Lynch

  • Denne kommentar blev ændret for 2 måneder siden af  TheAviator.
  #5

  Ixnatifual
  Bruger
  2.300 indlæg
  Offline

  Rævevideoer kan også anbefales hvis man vil i godt humør.

  #6

  anden145
  Bruger
  683 indlæg
  Offline

  #3
  Det er altså endnu ikke noget jeg har oplevet. Har indtil videre haft 3 katte – alle gennem internat (Inge’s Kattehjem) og de har allesammen været OK.

  Jeg ville også sige – støt internaterne! Tag ud og kig og mød kattene og find ud af hvilken en du kan sammen med.

  #7

  Haveplanten
  Bruger
  1.442 indlæg
  Offline

  #0: Jeg er kattedame(mand) og please I beg you.. Ta på et katteinternat og find dig en kat.

  Tro mig når jeg siger.. det er et kæmpe arbejde med små killinger! Men vigtigst af alt: Få dig 2 katte! Så de netop har hinanden og ikke skal føle sig ensom når du er på arbejde / ferie.

  Jeg fik 2 søskendepar, som killinger som elsker hinanden fra da de kom til verden, hvilket tydeligt ses i dagligdagen også og det er sååååååååååååå fantastisk at se på, at de virkelig har hinanden og bare elsker det.

  Jeg mener at loven siger, at killinger skal være 12 uger gamle før de må rejse fra kattemor af, hvis du vil købe privat. Please respektere dette, da kattene i denne tidlig alder, forsat udvikler sine instinkter og hvordan de skal agere osv.

  Men ja.. Please for the love of God, få dig 2 katte! Du vil absolut ikke fortryde det! Du plejer også at få lidt rabat ved køb af 2 katte

  Jeg kan fortælle, at jeg bruger godt og vel 300,- om måneden på kattene. Jeg køber alt mit fodder fra zooplus.dk og køber til ca. 3 måneder af gangen, dvs. 900-1200kr jeg kommer af med ialt for mad og kattegrus, hvilket er er ret så så billigt

  Hvad ellers hmm? Jo.. et gulv til loft kattetræ og dine katte vil elske dig til evigtid Og ellers så forbered dig på, at det virkelig kan blive hårdt i starten med kattene når de er små killinger! ;P Men så snart de er +2år vil jeg sige, så er der mere ro over feltet– undtagen nogle gange om natten, når de fræser rundt efter hinanden haha OG !! Er hamrende ligeglad med om du ligger og snork sover.. så kan man ikke andet end at lade være med at grine lidt, når du bliver vækket ved at kattene fræser med 200km/t hen over dig i sengen

  Enjoy ! Dit liv bliver sååååå skønt med liv i lejligheden/huset og du får 2 venner du har de næste 20 år!

  #8

  TheAviator
  Bruger
  667 indlæg
  Offline

  Hvis du bor i lejlighed, så tænk nøje over, hvor du kan stille kattebakken. Den lugter nemt i HELE lejligheden, så for din egen skyld, så gør dig lidt tanker om det.

  Jeg har haft en kat, der traskede rundt efter mig. Han var meget egenrådig og gad kun at blive kælet med til husbehov, men han holdt hele tiden øje med, hvor jeg var. Hvis jeg gik i bad, så sad han udenfor og stirrede op på dørhåndtaget, indtil jeg kom ud. Så visse kattepersonligheder vil have selskab og har brug for, at du er en hel del hjemme.

  “I don’t think that people accept the fact that life doesn’t make sense. I think it makes people terribly uncomfortable.”
  ― David Lynch

  #9

  Jacques
  Bruger
  10.180 indlæg
  Offline

  Jeg takker mange gange for alle jeres tips – jeg er bestemt lydhør! Jeg vil meget gerne støtte et internat, men hvis en ansvarlig og rar ejer tilbyder mig en killing eller to, og den/de er sund(e) og rask(e), så siger jeg ikke nej tak, selvom katten(e) ikke kommer fra et internat – jeg kan ligeså godt bare være ærlig en ting er dog bombesikkert: dyret kommer til at få bunkevis af kærlighed og leg!

  Bye with a warmly hugs

  #10

  Haveplanten
  Bruger
  1.442 indlæg
  Offline

  Jacques: Det skal lige tilføjes, at når du anskaffer dig en kat fra internat af, så er de allerede kastreret og har fået diverse vaccinationer Jeg mener pris pr. kat ligger på ca. 1200kr, 2 stk for 2000,-

  Det er pænt billigt imo, da selve en kasttatarion koster 1200kr hvis ikke mere hos dyrlægen og så skal de også have alverdens vaccinationer oven i

  #11

  Exo
  Bruger
  15 indlæg
  Offline

  Har muligvis killinger på vej, lidt for tidligt at sige. Men de havde gang i den et par gange for cirka 3 uger siden. Tager cirka 2 måneder at bage sådan en killing færdig og så 12 uger sammen med moren.

  Er af racen British Shorthair.

  Begge forældre er med stamtavle, men pga coronaen bliver killingerne nok solgt uden medmindre der kan gives disp for ikke at have overholdt scannings reglerne.

  Ellers som andre også nævner er der massere af katte derude der søger et hjem.

  Skulle det blive til killinger så vil de dukke op på facebook gruppen Exocats

  #12

  Fribo
  Bruger
  992 indlæg
  Offline

  Angående kattebakke er jeg mega glad for vores https://www.zooplus.dk/shop/kat/kattebakke_kattepleje/kattetoilet_hus/specielle_modeller/326896
  Den gør det super let at holde rent og man slippe for at rode med en skovl

  *Der tages forbehold for eventuelle stavefejl, ulogiske sammenhænge, trykfejl og falske informationer

  #13

  BirkeMOS
  Bruger
  1.164 indlæg
  Offline

  Vi har lige fået 5 stk killinger, 1 grå og 4 sorte alle mindre tiger stribede Dog fra midtjylland. de klar om 11 uger ca.

  #14

  PBT
  Admin
  2.936 indlæg
  Offline

  #12 Hvordan er den lugtmæssigt? Altså hvor meget slipper der ud, om man så må sige.

  Startede Daily Rush og Quake3.dk sammen med Webster i et andet årtusind

  #15

  Kasper Kål
  Bruger
  3.187 indlæg
  Offline

  I forhold til kattebakke og lugt er der også stor forskel på kvaliteten af gruset

  The Profile Formerly Known As kring17a

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 23 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.