torsdag, januar 17, 2019

Kan noget være defekt i computeren?

Daily Rush Debat Hardware Hardware Kan noget være defekt i computeren?

  • Forfatter
    Emne
  • #0

    SimonS
    Bruger
    4 indlæg
    Offline

    Det irritere mig så utrolig meget, at jeg endnu ikke har kunne få det løst trods alle de ting jeg indtil videre har prøvet.

    Problemet:
    Jeg er begyndt at spille The Forest med et par gutter i CO-OP. I starten fungerede det fint men nu kan jeg ikke spille mere en 10 min og så fryser billedet. Lyden fortsætter og jeg kan høre at jeg stadig kan bevæge mig i spillet. Jeg kan sagtens minimere spillet – men jeg kan ikke komme tilbage igen og se billedet.

    Det har sket at jeg har crashede – hvor realtek proppede op i Discord, at den har fundet et nyt lydout-put. I crashet skete der det, at lyden fra spillet hoppede over på mit Displayport kabel og kom ud af skærmen. Jeg ved dog ikke om det kan være realtek. Jeg har forsøgt at afinstallere alle lyd drivers, spille uden og installere igen.

    Jeg har forsøgt at:
    Installeret og afinstalleret GFX driver versioner med DDU – både nyeste og ældre
    10 x Verified local files på spillet
    Ændre grafik indstillinger lige fra lavest til højest
    Slå dual skærm fra
    Fjerne Microsoft visual C og installere igen
    Ændre i Nvidia settings iforhold til selve spillet.
    Spillet har været installeret på begge mine SSD’er.

    Jeg har også forsøgt at spille kun med en af ram blokkene – og skifte imellem dem for at se om det kunne være her et af problemerne var.

    Alle drivers er opdateret til det nyeste.
    har kørt memtest med 2 passes – uden fejl.

    Jeg bruger Windows 10 Pro.

    Jeg har slået automatisk hentning af nye drivers fra i windows update og installeret KUN gfx driveren og ikke Experience og de andre ting.

    Kan der være en defekt komponent i computeren?
    Computeren er 2 uger gammel.

    SPECS:
    MSI GeForce RTX 2070 GAMING Z
    ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING
    HyperX Fury DDR4 3200MHz 32GB
    Intel Core i9-9900K
    Corsair TX750M,
    Samsung 970 EVO 1TB M.2 SSD
    WD Blue 3D 1TB 2.5″ SSD

    • Dette indlæg blev ændret for 2 uger, 6 dage siden af  SimonS.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 15 i alt)
  • Forfatter
    Kommentarer
  • #1

    Deadmeat
    Bruger
    5.839 indlæg
    Offline

    forstår jeg dig rigtigt at du oplever problemet i 1 bestemt spil og ikke har oplevet/testet problemet i andre spil ind til videre?

    "Whose kitty litter box did I just shit in?"

    #2

    SimonS
    Bruger
    4 indlæg
    Offline

    #1 Ja det er kun the forest umiddelbart. Jeg har prøvet at spille andre spil hvor det ikke sker.

    #3

    Rayment
    Bruger
    20 indlæg
    Offline

    Har du kigget inde i denne samtale på steam https://steamcommunity.com/app/242760/discussions/1/152392786901119978/ ?
    kunne være hjælp at hente der.

    #4

    SimonS
    Bruger
    4 indlæg
    Offline

    #1 Ja det er kun the forest umiddelbart. Jeg har prøvet at spille andre spil hvor det ikke sker.

    #5

    SimonS
    Bruger
    4 indlæg
    Offline

    #3 Tak for svar. Den er læst og alt er prøvet – uden held.

    #6

    Fox
    Bruger
    3.506 indlæg
    Offline

    Tror ikke din maskine er stor nok til at kunne trække det

    Sometimes you gotta rise above your morales

    #7

    StultusX2
    Bruger
    4.529 indlæg
    Offline

    OP +1! Masser af INFO og dét med selvhjælp

    ..endda, så meget at DR tydeligvis IKKE lige har løsningen på hånde!? +2 for det, i øvrigt

    ..frit GÆT: Noget i dit ganske nye ‘build’ er en “mandags” model?!? (Det KAN ske, tro mig!)
    ..har du noget “gammel” RAM, gammel anden HW etc. ..prøve med det, måske?

    My TIE! My nimble coffin!
    En snarligt uddøende Single-Player, der "skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen"..

    #8

    SapowiTz
    Bruger
    1.847 indlæg
    Offline

    Prøv at åben Event Viewer i windows og naviger ind i System Logs (mener jeg, er på mobil så kan ikke helt huske det)… clear logs -> spil spillet og lad det crashe… tjek logs og se hvad den siger

    Sidder selv på en gammel dinosaur af en pc, men mener at have læst at de nyere DDR4 ram hastigheder også har lavet problemer. Prøv evt. at slå xmp profilen fra i UEFI og kør lavere speeds på rammene! Bare en ide!:)

    Jeg vil hellere spise her!

    • Denne kommentar blev ændret for 2 uger, 5 dage siden af  SapowiTz.
    #9

    pixel
    Bruger
    335 indlæg
    Offline

    +1 til 8

    Havde en lign problem i ark, kunne spille alt mellem 2min og 30. Så crashede lortet. Dog stadig med lyd . Ændrede ram hastighed til ram specs, of har ikke hadt problemer siden.

    #10

    Tequilashot
    Bruger
    4.479 indlæg
    Offline

    Firmware update af bundkort ?

    VErificering af filer til spillet hvis det er på steam?

    Tjekket at spillet ikke har read only på filerne?
    Eventuelt installeret spillet i en anden mappe.

    Den første pc jeg havde var en 386sx med 8 mb ram som jeg gamede warcraft 1 på i dos 5.

    • Denne kommentar blev ændret for 2 uger, 4 dage siden af  Tequilashot.
    #11

    -SANTA-Julemanden
    Bruger
    7.349 indlæg
    Offline

    Har du prøvet at spille det ved lavere opløsning? Evt. med andre lydinstillinger, også?

    Sørg for at ændre een parameter af gangen og test det af systematisk.

    BetWizer.com - Sports-betting made easy

    #12

    Mart33N
    Bruger
    3.044 indlæg
    Offline

    Har du prøvet med instrumentalversionen?

    Google

    #13

    Chukie
    Bruger
    1.533 indlæg
    Offline

    Tænker lydkort driver

    #14

    Morphos65
    Bruger
    5 indlæg
    Offline

    Her er mit bud baseret på kommentarerne fra tråden samt over 20 års erfaring. Prøv at hive dit grafikkort ud og sæt det tilbage – det kan måske sidde en smule skævt i soklen, virker dette ikke så må du ind og se om det virker at sætte hastigheden ned på dine ram. Løser dette heller ikke problemet sov overvej om spillet er blevet patchet fornyligt og problemet ligger der. Faktisk var det min først tanke da du fortalte det kun var det ene spil det var galt med. Håber du får sagerne til at køre.

    Prøv at bruge Prime95 i 64 bit version hvis du vil stress teste din maskines stabilitet ordentligt – Mindst 1 time uden nogen workers stopper deres test cyklus. Kan maskinen det så er det ikke din hardware der har et problem. Vær opmærksom på du både kan teste CPU og RAM med dette program og der kan skiftes mellem at teste meget ram eller meget cpu – prøv med meget ram først. Det var sådan jeg selv fandt en hastighed mine ram kunne køre stabilt ved og jeg har ikke haft bøvl siden da.

    Godt nytår.

    • Denne kommentar blev ændret for 2 uger, 2 dage siden af  Morphos65. Årsag: Tilføjelse af tekst
    #15

    Sven_Bent
    Bruger
    25.269 indlæg
    Offline

    #14
    jeg bliver altsaa noed til at rette dig her

    Prøv at bruge Prime95 i 64 bit version hvis du vil stress teste din maskines stabilitet ordentligt – Kan maskinen det så er det ikke din hardware der har et problem.

    Det er altsaa en helt forkert konklusion du kommer med her
    Prime95 tester ikke GPU ( hvilket er hardware) eller din disk ( hvilket er hardware)
    ej heller teste den din maskinens fulde load dvs om din koelling og PSU er god nok ( igen hardware)

    Det er den typiske fejl folk goer, er at koere en test og tror fordi den er ok ,saa er alting ok.

    Primen95 er en rigtige god cpu og ram teste men det er altsa nu engang kun de to ting du kan vide dig sikre paa med en prime95 test.

    Derudover er en times test heller ikke en sikkerheds selvom det er langt bedre en hvad de fleste folk goer med deres maskiner

    i min test af prime95 og andet cpu stress test software var der indikationer hvor prime95 forst crashed after 1t52m (small) og 2t40m(blend)
    Tiny opsaetning fik dog provokere et crash ved 40m. paa samme system

    side info maskien koerter stabilt i 7tog40minutter udne crash i aidag64 extreme
    hvorfor jeg anbefaler at bruge prime95 over aida crap

    @op
    crashed problemmer start med at teste hardware

    cpu: prime95 (small)
    ram: memtest88 v7.x
    GPU: Furmark
    hdd : Crystal diks info og evt producentes test vaerktoej
    overare/varme/psu load: Prime95 (blend) + furmark

    Sven Bent - Dr. Diagnostic
    www.TechCenter.DK

    • Denne kommentar blev ændret for 2 uger, 1 dag siden af  Sven_Bent.
    • Denne kommentar blev ændret for 2 uger, 1 dag siden af  Sven_Bent.
    • Denne kommentar blev ændret for 2 uger, 1 dag siden af  Sven_Bent.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 15 i alt)
  • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.