fredag, november 27, 2020

K: Billig mobil

Daily Rush Debat Køb og salg K: Billig mobil

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  Hej rushere

  Er der nogen, der ligger inde med en relativt ny mobil, som I gerne vil af med til en billig penge? Fruen har en iPhone 4S, som hun er træt af, fordi den er så langsom. Den har jo også kun 3G.

  Kravene er således: Okay kamera, 4G, ikke alt for gammel og så billig som mulig. Det kunne fx være en Hauwieiweiai (Heuwai? Huewej? I ved hvad jeg mener!) P9 lite til omkring en tusse eller sådan noget lignende.

  Hvis i har noget spændende, så sig gerne til. Og hvis I kender noget, der møder kravene og kan købes fra ny til omkring 1000 kr, så må I også meget gerne sige til. Jeg følger slet ikke med mere, da jeg har fået mobil af arbejdet de sidste mange år.

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

Viser 2 kommentarer - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Bullit
  Bruger
  1.012 indlæg
  Offline

  En Lenovo K5 koster 1111 kr. ved Elgiganten. Det er rigtig meget telefon for pengene. Det er godt nok 111 kr. over dit beløb, men den opfylder alle dine krav og kommer med cover og skærmbeskytter til.

  Don't say motherfucker, motherfucker.

  #2

  Bullit
  Bruger
  1.012 indlæg
  Offline

  Edit: som taget ud af kassen, minder den meget om en iPhone da den ikke har noget app menu. Det hele ligger på skrivebordet. Hvis man hellere vil have den rene adroid oplevelse kan må slå det fra.

  Don't say motherfucker, motherfucker.

Viser 2 kommentarer - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.