fredag, november 27, 2020

Jehovas Vidner som telefonsælgere

Daily Rush Debat Off-topic Jehovas Vidner som telefonsælgere

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  3nickma
  Bruger
  4.433 indlæg
  Offline

  Jeg lå lige og hvilede øjnene for en kort stund, da min mobil ringede med et skjult nummer. Når lige at slå øjnene op og tænke hvem pokker mon vil have fat i mig på en lørdag?!

  En mand introducere sig selv og sagde, at de jo ikke må gå rundt pga. Corona, så de fandt mit nummer via Krak. Han ville gerne fortælle mig om en hjemmeside. Øhm okay? jw.org

  Ahh okay så var jeg med.. Han lovede en verden uden død og sygdom, og spurgte om ikke det lød rart?

  Med tanke på at vi er midt i en Corona pandemi lød det da meget fristende, men jeg takkede bestemt og pænt nej tak til deres tilbud. Han ønskede mig en god dag, og jeg ligeledes.

  Så har jeg sku prøvet det med, men de skal da have plus point for timingen med Corona, samt at være lidt innovative ved at bruge telefonen, haha

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 41 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Emilsa
  Bruger
  11.363 indlæg
  Offline

  Hahaha… “gotta move with the times”

  Imagine explaining to someone with a Che Guevara shirt in 2003 that Britney Spears would end up to the left of Rage Against the Machine

  #2

  Kolben
  Bruger
  18.848 indlæg
  Offline

  Jeg havde forleden en flere minutter lang besked på telefonsvaren, hvor en eller anden argumenterede for hvorfor jeg skulle ringe tilbage og få en samtale om Bibelen. Jeg glemte at svare. Det går nok.

  P=NP?

  #3

  gulbaek
  Bruger
  139 indlæg
  Offline

  Blev selv ringet op her til formiddag af en som præsenterede sig som Jim fra Jehovas Vidner, bad ham pænt om at de aldrig nogensinde skulle kontakte mig igen

  #4

  kenkari
  Bruger
  5.316 indlæg
  Offline

  Jeg er angiveligt på en eller anden liste der viser de ikke “må” besøge mig. Det har da givet mig fred i mange år

  Stay Loyal - Forget Royal

  #5

  medisterKongen
  Bruger
  1.299 indlæg
  Offline

  Jeg blev ringet op af en Søren fra Jehovas Vidner for en uges tid siden. Det var ikke fra hemmeligt nummer, men jeg takkede også pænt nej og ønskede fortsat god dag.

  Husk at koge din medister inden den steges

  #6

  FedeAnderzen
  Bruger
  6.293 indlæg
  Offline

  Jeg har en ældre herre der kommer en gang hver 2 måned og taler med mig om JW og det er skam meget hyggeligt. Han bliver aldrig inviteret ind, men han er troligt kommet her i årevis.

  Han er klar over at jeg aldrig komme med i hans klub for jeg har skam forklaret hvad jeg tror. Han afleverer vagttårnet og jeg lover altid at læse den hvis jeg får lyst og det er det.

  Her under corona ringede han så og spurgte pænt om det var ok, og det er det naturligvis. Jeg skal nok sige fra hvis jeg ikke gider mere, men bare fordi man er uenig med folk behøver man jo ikke behandle dem som svin og så længe han ikke spilder min tid med prædkener så synes jeg det er hyggeligt nok.

  Men når det er sagt, så fatter jeg ikke at der er nogen der har brug for den slags for at kunne klare hverdagen. Men det er jo deres sag.

  Jeg ville ønske jeg havde en kagearm.

  #7

  Aben
  Bruger
  1.431 indlæg
  Offline

  For flere år tilbage bankede et par unge(18-20 ca.) kvinder på min dør. De var JV’er, og man kunne tydeligt se, hvor ukomfortable de var med at skulle prøve at konvertere mig. De nævnte ikke engang Jehovas Vidner, Gud eller noget andet. De sagde, at de havde et blad, som de delte rundt. De sagde at bladet blandt andet havde en artikel omkring depression, og hvad man kunne gøre for at afhjælpe depressionen. Da jeg sagde tak og lukkede døren kunne jeg godt se, at det var Vagttårnet.

  Jeg tænker jævnligt på de to kvinder, og hvor ubehageligt det var for dem at gå rundt og banke på hos fremmede mennesker. De er sikkert blevet presset til det af deres forældre eller de ældre fra deres lokale rigssal.

  Jeg synes virkelig, at det burde blive gjort ulovligt at forsøge at konvertere folk. Både for os ikke-JV’er, men så sandelig også for alle de JV’er, som bliver presset til det, selvom de ikke har lyst til det.

  #8

  Ixnatifual
  Bruger
  2.564 indlæg
  Offline

  Jeg tror jeg anskaffer en Koran så jeg kan begynde at modkonvertere JVer hvis de kommer på besøg. Wololooo!

  #9

  VampiricEye
  Bruger
  26.391 indlæg
  Offline

  Er der ikke nogen, der kan gå dør til dør og sprede budskabet om, hvor awesome videnskab er?

  “Goddag, har du et øjeblik til at høre om evolutionsteorien?”

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #10

  Kwanza
  Bruger
  5.518 indlæg
  Offline

  #7 Det lyder desværre som en gevaldig svær lov at håndhæve og administrere.

  #11

  VampiricEye
  Bruger
  26.391 indlæg
  Offline

  Jeg fik engang besøg af en mor og hendes lille datter. Hun stod med en åben brochure, så man ikke kunne se, hvad det var. Og hun sagde ikke, hvor hun var fra. Hun begyndte at snakke om, at de havde nogle artikler om global opvarmning eller noget i den stil, og at der var nogle spørgsmål, man kunne tænke over nede i bunden. Spørgsmålene var så noget i stil med “Hvad vil Gud gøre ved global opvarmning?”. Så vidste man godt, hvad klokken var slået.

  En anden gang fik jeg et anonymt, håndskrevet brev fra en af mine naboer (eller en anden i nærområdet), hvor jeg blev inviteret med til et af deres arrangementer. I begge tilfælde ville de ikke selv stå ved det. Hvis din religion er så ussel, at du ikke selv vil stå ved, hvad det er, hvorfor skulle jeg så være interesseret? Hovedrystende.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #12

  StultusX2
  Bruger
  5.911 indlæg
  Offline

  Æv, håbede lige overskiften var Jehovas Vidner som telefons…varer. Sådan en kunne jeg godt bruge.

  Mht. stærkt troende. Så er Jehovas Vidner sgu dem, jeg har færrest bekymringer over.

  My TIE! My nimble coffin!
  En snarligt uddøende Single-Player, der "skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen"..

  #13

  Emilsa
  Bruger
  11.363 indlæg
  Offline

  #12 – Jeg ved ikke, de mestrer psykologisk vold og terror som ingen anden kult. Jeg kender frafaldne og den behandling de har været / er udsat for er hårrejsende.

  Imagine explaining to someone with a Che Guevara shirt in 2003 that Britney Spears would end up to the left of Rage Against the Machine

  #14

  Ghostav
  Bruger
  3.393 indlæg
  Offline

  Der er mange holdninger i denne tråd til noget som de færreste ved noget om.

  • Denne kommentar blev ændret for 1 måned, 3 uger siden af  Ghostav.
  #15

  FedeAnderzen
  Bruger
  6.293 indlæg
  Offline

  #14
  Jeg har nogle onkler som er i denne forening og en kusine som er frafalden og hendes historie er ret hårrejsende.

  Sagen er at hun som barn bliver seksuelt misbrugt af en ven af famillien, som også er i JW, uden hendes forældres videne.
  Da det endelig kommer for dagen, bliver hendes forældre overtalt af resten af flokken til at klare sagen internt, da en sådan historie jo er meget dårlig omtale.

  Skurken som har misbrugt min kusine, angrer og tilstår sine synder overfor gud og derfor bliver sagen ikke anmeldt. Han har jo allerede udsigt til den hårdeste dom i efterlivet.
  Han bliver ikke smidt ud heller, men min kusine forlader straks JW. Nu bliver hendes forældre så presset til at udstøde hende fordi hun har meldt sig ud.

  Til alt held for min kusine, vælger hendes søskende at holde kontakten og efter lidt tid genoptager hendes forældre den også, men det bliver aldrig meldt til myndighederne og hendes krænker går den dag i dag fri….

  Så kan du snakke om Internet krigere og uvidenhed, men bare den smule kontakt jeg har haft med foreningen igennem fammilen er nok til at jeg aldrig ville ønske min værste fjende at havne i deres klør.

  Men alligevel taler jeg da pænt med dem når de kommer, de ved jo ikke bedre….

  Jeg ville ønske jeg havde en kagearm.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 41 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.