lørdag, juli 4, 2020

Ipad Pro eller lign. Need input.

Daily Rush Debat Hardware Hardware Ipad Pro eller lign. Need input.

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  heiner1979
  Bruger
  1.318 indlæg
  Offline

  Hej rushere.
  Jeg har 2 børn som elsker at tegne på vores MEGET gamle ipad. Jeg tror det må være den første model ever på markedet. Den kan sku ikke mere.
  Tænker jeg vil opgradere til en der er større og hvor de kan bruge en pen på også. De tegner især i noget der hedder FlipaClip (?). Det behøver ikke være Apple og det behøver slet ikke at være ALLER nyeste skud. For tænker jeg helst at fri for at bruge SÅ mange penge igen på den. Jeg vil undlade at nævne et miniumsbeløb, da det er vigtigst for mig at få den rigtige løsning.
  Hvad tænker i?
  Størrelsen er vigtig, vil jeg sige.

  Expect my visit when the darkness comes. The night I think is best for hiding all

Viser 6 kommentarer - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Bunzai
  Bruger
  5.313 indlæg
  Offline

  Jeg har den store iPad pro fra sidste år. Responstiden på pennen er fantastisk, så det føles efterhånden som at tegne på papir. Det er ikke helt der endnu, men meget tæt på.

  Udover det, så er det den første iPad, hvor jeg har været rigtigt tilfreds med den. Skærmstørrelsen gør, at jeg nu bruger den mere end min MacBook.

  Om den er overkill til børn skal jeg ikke kunne svare på. Hvis hele familien skal bruge den, så synes jeg den er pengene værd. Dog en god idé at købe tastatur til den.

  #2

  Nass
  Bruger
  2.032 indlæg
  Offline

  De nyere iPads understøtter Apple Pencil, selv om det ikke er iPad Pro’ere Så rul med f.eks. en almindelige iPad men med pencil support

  Hell, it's about time

  #3

  snowball42
  Bruger
  1.287 indlæg
  Offline

  Hvis det var mig, så havde jeg gået ind i en apple butik for at prøve både den almindelige og pro udgaven af sammen med Apple Pencil, for Pro udgaven er alligevel noget dyrere end den almindelige. For Pro’en starter vel på en 8-9k mens du kan få den almindelige ipad til 3k. Så det er jo lige før du kan få 2 sæt af den almindelige hvis det var noget. Men det kræver jo at du kan leve med den mindre størrelse.

  #4

  heiner1979
  Bruger
  1.318 indlæg
  Offline

  Tak for input, men er der virkelig ikke noget på android markedet, der kan matche?

  Expect my visit when the darkness comes. The night I think is best for hiding all

  #5

  HQX
  Bruger
  1.179 indlæg
  Offline

  Har købt en iPad Pro og må tilstå at jeg idag nok ville have købt en alm, simpelthen mere value for money.

  De nye stik (Micro USB) er åndsvage fordi intet andet Apple understøtter der… Man får ikke engang en adapter eller et par billige høretelefoner med, hvilket er virkeligt skrabet imo.

  #6

  photon
  Bruger
  941 indlæg
  Offline

  Der er stadig en del spillere på Android tablet markedet, bl.a. Samsung. De har typisk skærme der formfaktor mæssigt er bedre til video end ipads (16:9 vs 4:3).

  Jeg synes dog ikke Android økosystemet er lige så godt til tablets, som Apples er. Jeg har en android telefon og en apple ipad pro som tablet.

  Jeg ville købe en Ipad (men ikke pro) og sørge for at købe det mest heftige cover til den, så den kan klare at blive man-handled af børn.

Viser 6 kommentarer - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.