mandag, maj 27, 2019

Infowars blokeret

Daily Rush Debat Politik Infowars blokeret

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 96 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Had
  Bruger
  2.793 indlæg
  Offline

  Anede ikke hvem manden var. Dejligt. Hvorfor så meget fokus på indenrigspolitik fra USA? Boring

  Unlimited tolerance must lead to the disappearance of tolerance

  #2

  SovseOrglet
  Bruger
  1.876 indlæg
  Offline

  Heh den mand er fandme gak. Er enig i dine synspunkter, men den mands ideer er fandme skadelige.

  SovseOrglet

  #3

  FedeJoergen
  Bruger
  671 indlæg
  Offline

  Jeg kunne aldrig se et helt show igennem, det var simpelthen forfærdeligt

  Men dermed sagt, for filan da…. så er stilen ligesom lagt hvis der kun må tales om ét emne på en bestemt måde.

  Canis_Lupus: "Troll-profil, smut hjem til din troll-farm i Rusland og hav et godt liv i din boble. Jeg er færdige med at spilde sekunderne på dig."

  #4

  Harkonnen
  Bruger
  6.975 indlæg
  Offline

  Personlig syntes jeg at Infowars og Buzzfeed er de væreste site.

  Men det overrasker mig ikke, der er meget efterhånden meget censor på internet.

  Det meste interessante er dog at YouTube, Facebook, Apple, Spotify alle sammen har lukket det indenfor 12 timer, så det er en koordineret aktion.

  De er ved at gøre klar til midtvejsvalg 2018.

  He who controls the Spice, controls the universe!

  #5

  Phonetic
  Admin
  23.733 indlæg
  Offline

  I et normalt oplyst samfund burde den slags ikke være nødvendigt, da hans måde og synspunkter ville blive betragtet som gale – og helt naturligt ikke få nogen opmærksomhed. Sådan er det bare ikke længere. Trist da censur altid er problematisk.

  Daily Rush Head Honcho

  #6

  HolgerDK
  Bruger
  3.195 indlæg
  Offline

  Alex Jones rants er designet til at tiltrække (konspirations-)tosser og så gelejde dem ind i hans webshop med reklamepauserne. Hvor han så sælger lort til overpriser.

  "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic." - Arthur C. Clarke.

  #7

  Harkonnen
  Bruger
  6.975 indlæg
  Offline

  Men det er kun toppen af isbjerget, det er godt nok meget shadow banning, stealth edditing, stealth censorship og algoritme manipulation.

  He who controls the Spice, controls the universe!

  #8

  LiberNull
  Bruger
  5.102 indlæg
  Offline

  Utroligt at manden ikke har startet sin egen kult endnu. For der efter at dø i åbeb kamp i mod staten… eller selvmord via hjemmelavet saftevand.

  Der er ihvertfald ikke mange på denne planet, som er så åbenlyst looney-toon som ham. Og oven i købet reklamere og tjener penge på det (eller prøver ihvertfald at tjene på det… ved ikke om hans lille online butik er successfuld).

  Die Hard... an autoerotic asphyxiation thriller.

  #9

  Emilsa
  Bruger
  10.838 indlæg
  Offline

  #6 – har ret, det handler 100% om at udnytte et segment i markedet.

  “The Scandinavian Eddas and Sagas thunder with cosmic horror, and shake with the stark fear of Ymir and his shapeless spawn; whilst our own Anglo-Saxon Beowulf and the later Continental Nibelung tales are full of eldritch weirdness.” — H.P. Lovecraft

  #10

  Ixnatifual
  Bruger
  2.099 indlæg
  Offline

  Han laver konstant reklamer for hans online produkter i hans udsendelser. Tror det er en rolle han spiller og han blot lukrerer på idioter.

  #11

  Nickell
  Bruger
  3.953 indlæg
  Offline

  John Oliver ristede Alex Jones i et af hans shows. AJ sad tilbage som en lille svindler bagefter.

  Men det glæder mig, at vi på DR kan finde fælles fodfæste mod sådan en tosse, selvom vi ellers kan være uenige ang. Trump. Så galt står det alligevel ikke til…

  Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

  #12

  Caulnian
  Bruger
  921 indlæg
  Offline

  #4 Njah jeg tror snarere det er de søgsmål mod manden, som er kommet op til overfladen de seneste par dage. Det synes jeg lyder mere plausibelt.

  #5 Jeg er ikke enig i, at censur altid er problematisk. Nogle synspunkter er så ekstreme, at de er nødt til at blive censureret. Om grænsen går ved Alex Jones ved jeg dog ikke om jeg er enig i.

  #9 Helt sikkert, det er der ingen tvivl om. Det han han delvist været nødt til at erkende i forbindelse med de søgsmål, der mod ham lige nu.

  #13

  Peterec
  Bruger
  103 indlæg
  Offline

  Jeg er 100% imod at folk bliver bannet fordi at google/facebook/twitter ikke kan lide deres holdning. Så længe de ikke bryder loven så skal folk have lov til at sige lige hvad de vil.

  Personligt har jeg ingen interesse i hvad Infowars lavede men som så mange andre “ekstreme” ting så nytter det ikke noget at gemme det væk under tæppet .
  Offentligt debat og “sollys” er de bedste midler til at bekæmpe dårlige ideer.

  #14

  Caulnian
  Bruger
  921 indlæg
  Offline

  #13 Omvendt må fx Facebook vel gerne sætte deres egne regler for, hvad der må skrives på deres site? Ligesom DailyRush må bestemme, hvad der må tales om her? Ingen har vel ret til at diktere hvad andre skal tillade på deres platform?

  #15

  OliverDK
  Bruger
  160 indlæg
  Offline

  Private aktører må jo selv bestemme hvem de vil have på deres platforme eller hvad de vil give plads til. Dog ser jeg det som en uigennemtænkt handling, da det kunne ende som ris til egen røv på den lange bane. Jeg tænker træk som dette netop kunne gøre dem sårbare overfor en eller flere konkurrerende platforme kan komme til fadet og give platform til Infowars og andre der bliver “censureret” væk.

  Desuden tænker jeg det blot er vind i sejlen til højrefløjen og Trump, som så vidt jeg kan forstå mener at de store sociale platforme er “TECH Left”. Kombiner det med Sarah Jeong sagen, så kunne de ikke have fået bedre argumenter om der er noget om snakken. Det kan som jeg ser det nok blive kannelen og smørklatten på risengrøden, der overbeviser en stor klump af svingvælgerne om “The Media is biased against the conservatives”. Så jeg ser det lidt som et selvmål, såfremt de rent faktiske hælder politisk til venstre.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 96 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.