tirsdag, januar 22, 2019

Incels?

Daily Rush Debat Off-topic Incels?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Kondomet
  Bruger
  327 indlæg
  Offline

  Har vi nogle Incels herinde(“involuntarily celibate”)eller som er godt på vej?

  Spøg til side: hvad tænker i om dem?

  For starters:
  Det er en Reddit gruppe/movement, som ser kvinderne som inventar. Deres seneste forslag er, at staten skal give dem adgang til fri prositsution, fordi de har ret til kvinderne(og de ellers er tvunget ud i ufrivillig cølibat).

  Og de har ellers en enorm forskruet tankegang i forhold den gennemsnitlige mand. Nøgle ord som ejerskab, tvang og magt benyttes som en positiv tilgang.

  Når de beskriver en kvinde, så er det med enorm nedladende tone og de stiller sig op mod succesfulde mænd, som i følge deres beskrivelse er supermand ham selv og samfundets udvikling er forfejlet. Det ser gerne tilbage til en tid, hvor kvinderne kom ind til deres “herre”, uden særlig besvær.

  Det mest grænseoverskridende efter min mening er deres opfattelse af virkeligheden og de giver skylden til alle mulige andre.

  Nogen af de mordere fra skoleskyderier, kommer fra dette miljø. B.la se dette:
  https://www.youtube.com/watch?v=QJc234jkJ2w

  Med korte ord: Handmaid’s Tale IRL, minus religion.

  Igen – der bliver lagt op til debat. Bekymre denne udvikling jer?

  Til reference – der findes et hav af YouTube indslag og artikler.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 19 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Emilsa
  Bruger
  10.460 indlæg
  Offline

  De er syge i roen.
  Angela Nagele er vist lidt inde på (ifbm,, Kill all Normies) hvordan det at kvinderne er blevet sat fra har ført til en stigning af mænd der er ensomme, fordi kvinder ikke længere er nødt til at vælge en mand til for at kunne overleve. Det er så tossetaber typerne der er valgt fra. – og nu søger nogen af dem over i de her bevægelser der vil have en slags Shakira ( ) samfund for hvide, hvor vestens kvinder ingen samfund skal have.

  At de er den ekstreme højrefløjs nye stormtropper (i hvert fald i USA), har vist ført til en del konflikter fordi de søger at udskamme højrefløjens kvinder.

  "I am convinced there is only one way to eliminate these grave evils, namely through the establishment of a socialist economy" - Kammerat Albert Einstein i "Why Socialism"

  #2

  Spionas
  Bruger
  1.505 indlæg
  Offline

  Det er virkelig bizart. Da jeg første gang stødte på begrebet troede jeg det var satire – men desværre ikke. Men det er ikke nogen nyt fænomen – nu har det bare fået en betegnelse og det er ikke noget der bekymrer mig synderligt.

  #3

  Spoock
  Bruger
  1.144 indlæg
  Offline

  Det er en vanvittig tankegang. Punktum. Man har ikke ret til nogen.

  Hvad to voksne mennesker så ellers kan finde ud af sammen og i enighed vil jeg ikke blande mig i, men det er der jo ikke tale om her.

  #4

  Kwanza
  Bruger
  5.321 indlæg
  Offline

  Bekymrer denne udvikling mig? At nogle få forskruede tosser har fundet fællesskab med nogle få andre forskruede tosser et eller andet obskurt sted på internettet, hvor de så åbenbart har fået et fælles navn i stedet for bare at være individuelle tosser?

  Nej, det er virkelig ikke en udvikling, der bekymrer mig. Spørg igen, når de udgør bare en hundrededel af en promille af Jordens befolkning.

  #5

  -dut-
  Bruger
  2.219 indlæg
  Offline

  Er det ikke bedre ikke at tage diskussionen frem for at tro at de rent faktisk har noget at skulle have sagt?

  Det er da meget lettere bare at ignorere dem som man gør med alle andre idioter, ellers kan man jo gå rundt og være sur hele tiden.

  #6

  OliverDK
  Bruger
  144 indlæg
  Offline

  At dømme udfra de begrænsede studier der er gjort om emnet, der jo ofte tale om depressive, angste, neurotiske, autistiske, osv individer. Tilstande som disse gør det ofte svært at fungere i et moderne samfund og man ender ofte på bunden af samfundet. Med de rette forudsætninger har du så – tænker jeg – grobunden for den tankegang der ligger til grund for incels.

  Ikke det er nogen undskyldning, men jeg tænker, at vil man problemet til livs var det måske en ide at finde og eliminere “årsagen” for disse mennesker’s ekstreme menneske- og verdenssyn og hvis udgangspunktet ofte er, som de begrænsede studier beskriver, så jeg tror ikke udskamning, pegen fingrer, osv løser noget som helst. Jeg tror blot det vil forøge problemet.

  Jeg synes også det er bemærkesværdig, at incels tilsyneladende ikke er et dansk fænomen. Jeg læste i hvert fald på FB for et par måneder siden, at flere journalister ledte efter danske incels, uden megen held.

  Om det har ændret sig ved jeg ikke, da jeg ikke er gået mere ind i emnet, men jeg synes da det er tankevækkende, at i et land hvor vi er i årtier har været fremme skoen med kvinder sexfrigørelse og ligestilling der er incels tilsyneladende ikke eksisterende. Måske det skyldes vores social sikkerhedsnet, fri sundhedsvæsen, osv. Måske de faktisk eksisterer i blandt os. Jeg ved det ikke.

  På falderebet vil jeg dog sige, at de incels, som reelt blot mener kvinder er hvad deres “program” giver udtryk for (ejendom, osv) ja der er min sympati naturligvis lig nul.

  #7

  Kondomet
  Bruger
  327 indlæg
  Offline

  #6 Tak for et godt input.

  En af de incels som tog ud på det “hotteste”highschool(efter hans egen udsagn) i staten, som ville skyde enhver blondine han ville støde på(han lavede YouTube klip inden skyderiet). Han var netop ikke en autist eller andet. Vurderet per udsende og kommunikation – en ganske alm. ung mand, som var træt af at blive afvist. Han har så fundet nogle venner inde på Reddit, hvor han ville få opbakning.

  Det er lidt bekymrende vil jeg sige. Ikke at de vil på nogen måde have magt, men de samler sig og deler enorm forstyrrende holdninger, som føder skoleskyderi. Der er endda tråde om at retfærdiggørelse af voldtægt osv.

  Det er bare ren mundbræk.

  #8

  Kondomet
  Bruger
  327 indlæg
  Offline

  Min egen teori:

  Der er langt mere konkurrence i dating livet i dag end for 10 år siden.
  Eftersom “The Game” samfundet er blevet dannet, så har det været nogle i faldgruppen, som ikke gad at tage kampen op(muligvis af psykologiske årsager, som har været skyld i det i første omgang).

  Det er lidt mere “Hvorfor skal jeg indrette mig efter samfundet og kvindernes behov og spille et spil. Sådan var det ikke i gamle dage”oprør i en ekstrem grad.

  #9

  OliverDK
  Bruger
  144 indlæg
  Offline

  #7 Jeg kender ikke til den specifikke sag du nævner, men er det korrekt, at der ikke ligger andet til grobund for hans had end han er træt af afvisninger, ja så er jeg lidt lost for ord.

  #10

  Kondomet
  Bruger
  327 indlæg
  Offline

  #9 California skyderen:
  https://www.youtube.com/watch?v=QJc234jkJ2w

  Indslaget beskriver ord for ord, de ting han siger. “Kvinder som har afvist mig gang på gang og nu vil jeg tage hævn”.

  #11

  OliverDK
  Bruger
  144 indlæg
  Offline

  #10 Tak for linket. Læser jeg nærmere om personen (Elliot Oliver Robertson Rodge), så har han jo netop diagnosticeret med (GUU-Gennemgribende udviklingsforstyrrelser, uspecificeret) som er en form for autisme så vidt jeg er orienteret. Ligeså ønskede en psykiater, at han tog anti-psykotisk medicin så mon dog han har været helt sund mentalt.

  Personligt mener det skriger til himlen om en psykisk ustabil person, der ikke fik den rette behandling. Samtidig blev han mobbet gennem hele sit skoleliv. Det virker på mig lidt som opskriften på en fatal historie.

  Ikke, at jeg har nogen egentlig sympati med ham overhovedet, men for ofrene’s skyld, så kan jeg ikke lade være med at tænke om det bedre sundhedsvæsen og social sikkerhedsnet ikke kunne have reddet dem.

  #12

  Emilsa
  Bruger
  10.460 indlæg
  Offline

  Elliot Rodgers er jo lidt en helgen i bevægelsen og hans vlogs er et ret godt studium ud i vanviddet

  https://www.youtube.com/watch?v=q23g0cJ9cCQ

  "I am convinced there is only one way to eliminate these grave evils, namely through the establishment of a socialist economy" - Kammerat Albert Einstein i "Why Socialism"

  #13

  OliverDK
  Bruger
  144 indlæg
  Offline

  #12 Har du nogle løsningsforslag til hvordan vi kommer vanviddet til livs?

  #14

  Kondomet
  Bruger
  327 indlæg
  Offline

  #11 Ok, tak.

  Jeg var netop ikke klar over hans baggrund med en psykisk lidelse.

  Det er godt vi får talt om det slags, giver lidt indsigt:)

  #15

  Nioxic
  Bruger
  17.309 indlæg
  Offline

  er det kun mænd der er “incels”?

  http://www.reddit.com/r/random/

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 19 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.