onsdag, april 1, 2020

im back

Daily Rush Debat Spil StarCraft im back

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Shamar
  Bruger
  513 indlæg
  Offline

  fra Roskilde yo

  det var fun indtil Pearl Jam =[

  men kæft hvor er jeg god til at drikke nu =]

  HVEM SKAL DRIKKES UNDER BORDET?

  "Are you suggesting coconuts migrate?"

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Siona-DoS-
  Bruger
  118 indlæg
  Offline

  Hejsa

  Velkommen tilbage Jeg var oxo (læg venligst mærke til HVOR meget jeg er nede med de fede når jeg kan skrive “oxo”…) selv i Roskilde, og det rykkede omend tragedien naturligvis lagde noget af en dæmper på stemningen – ydermere var Oasis’ afbud så hamrende irriterende, at min lørdag var ødelagt af også dén årsag. Iøvrigt vandt jeg t-shirt og cd i bordfodbold-turneringen (MÅTTE bare nævne det…)

  Men nu til det væsentlige… – jeg er ALTID klar på spandevis af øl med videre Jeg glæder mig allerede.

  Siona(DoS)/PSL

  #2

  Britney
  Bruger
  843 indlæg
  Offline

  Godt at høre Rasmus…

  Vi var jo helt nervøse da vi hørte om Pearl Jam :[

  #3

  Cantona
  Bruger
  1.197 indlæg
  Offline

  Værsgo at prøve

  – du kan starte med at give mig de 12 øl du skylder mig

  9-0 does that ring a bell?

  Allan

  #4

  Shamar
  Bruger
  513 indlæg
  Offline

  hehe

  jeg vandt masser af kampe ( 4-5 ) som du ikke reporterede =[

  "Are you suggesting coconuts migrate?"

  #5

  Cantona
  Bruger
  1.197 indlæg
  Offline

  haha.

  “ok”

  [=

  #6

  RaVeN-DJ-
  Bruger
  61 indlæg
  Offline

  Hører du ikke Pearl Jam Rasmus???

  Hvordan var det?

  -Raven

  #7

  SuperionX
  Bruger
  537 indlæg
  Offline

  Hvordan kan man være bagud 9-0 til Cantona??

  Der er vist fusk med i spillet.

  Ikke at jeg ikke er bagud mod Cantona men det er nok nærmere en 40-0

  Så hvis du kun er bagud med 9 må det være fordi du ikke har spillet nok..

  #8

  Cantona
  Bruger
  1.197 indlæg
  Offline

  haha =]

  you dire 2v2 terran gosu

  9-0 er TAO-ladder TomCat

  #9

  SuperionX
  Bruger
  537 indlæg
  Offline

  PLing Plong Canto :)(

  Ja totalt, terran på dire er lige mig

  #10

  Cantona
  Bruger
  1.197 indlæg
  Offline

  Kære Thomas,

  Min kæreste og jeg har kommet sammen i 8 dage nu. Vi har det utrolig dejligt sammen – bytter frimærker OG glansbilleder. Vi kan begge lide Jenka tyggegummi og hun er heller ikke meget for riller og alskens andet tingeltangel på kondomerne. Alt i alt har vi det virkelig dejligt sammen.

  Nu er det dog ligesådan for vores forhold, som det er med gamle biler. Problemerne kommer når man har været sammen så længe. Hvori er problemet tænker du nok. Jo nu skal du høre; det ligger sådan, at min kæreste er begyndt at få hvad de voksne kalder pubertetshår.

  Jeg ser det som et problem, fordi jeg har på fornemmelsen, at hår forneden tegner på pubertet og altså muligheden for graviditet.

  Hvad skal vi gøre?

  MVH

  Den fortvivlede.

  #11

  SuperionX
  Bruger
  537 indlæg
  Offline

  Kære “Den fortvivlede”

  Jeg er jo selv lidt af en expert på området og kan da med det samme sige, at du har, hvad vi i fagsprog kalder “multiple issues”, altså mange problemer.

  Men bare rolig, jeg har gennemgået mange års professionel uddannelse, så det klarer vi snildt, lad os lige opsummere dine problemer.

  Problem:

  1)Efter grundig analyse tror jeg at jeg kan konkludere at din første seriøse nedtur er at du kommer sammen med en pige som stadig sover med lyset tændt. Dette kunne jo tyde på at hun ikke er helt “færdigudviklet”, og det er sku ligefør det er rarere med lidt (.)(.) hvis du forstår =)

  Mit råd til dig er at du øver dig lidt sammen med din mor, så du finder ud af hvordan tingene hænger sammen. Jeg er jo ikke helt dum og ved godt at du allerede “leger” lidt med din mor engang imellem, men jeg tror det er nødvendigt med et par faste ugentlige dage hvor i 2 kan hygge jer sammen. Så kan hun jo guide dig “ind”.
  hvis du forstår =)

  Bør du så droppe din kæreste?, nej for fanden mand, er du sindsyg? Hun kan skam sagtens holde et par måneder til, afhængig af hvor meget du slider på hende selvfølgelig.
  hvis du forstår =)

  2) JENKA tyggegummi, glansbilleder og frimærker er YT, riller er okay men det skal være med lakridssmag, men det er nok en god ide at lade pigen bestemme smagen, det er jo trods alt hende som skal være smagstesteren.
  hvis du forstår =)

  3) Jeg kan vitterligt ikke se hvorfor disse såkaldte “pupertetshår” har med noget som helst at gøre. Det er jo smag og behag men ja klart, det er da lækrest hvis der er en dejlig glat overflade. Jeg foreslår dig at du låner din fars barberskum og skraber, og afsætter 1 time eller 2 (afhængig af bevoksningens størrelse) til at uhmm “finpudse” visse steder på din kæreste.
  hvis du forstår =)

  4) Jeg kan godt følge dig i at du måske har et mindre problem nu hvor i har kommet sammen i over en uge. Det er lang tid at afsætte og bruge på 1 bestemt ting, især for en dreng i sin bedste alder. Mit helhedsindtryk af dig er, at du er en person som normalt ville tage fordøren, men hvis tingene begynder at blive lidt for trivielle og omstændige så foreslår jeg at du prøver at tage bagdøren, så må vi bare håbe du ikke er for tyk, dørkarmen skulle jo nødigt splintre.
  hvis du forstår =)

  5)Hmm ja det må jeg desværre give dig ret i, når man ser urskorven så skal man tænke hurtigt, for så begynder hun at blive mere modtagelig over for dine små soldater. Der er flere måder dette problem kan løses på.

  Jeg refererer til punkt 4, da det drastisk formindsker risikoen for at få en “lille bitte bw spiller”, medmindre at du selvfølgelig kommer til at “gå” ind af den forkerte “dør”
  hvis du forstår =)

  Men der er dog også andre muligheder. Hvis du kan få din kæreste til at sluge en masse piller ville det nok være det optimale, der er endda piller som er specielt lavet til dette formål, tro det eller ej.

  Der er selvfølgelig også den den efterhånden obligatoriske “smagsprøvning” som er ved at være standard i mange af de små danske hjem.
  Og så er der dem som siger at vi ikke kan lære noget af franskmændene.

  Jeg vil endda gå så langt som at sige at Danmark er et foregangs land med hensyn til et multikulturalt samfund. Jeg mener, fransk og græsk bliver jo efterhånden praktiseret flittigt flere og flere steder rundt om i landet. Dette synes jeg, set ud fra en mands perspektiv, er yderst positivt.
  hvis du forstår =)

  Håber det var hjælp nok, ellers er det bare ærgeligt din lille forkælede mors-dreng.

  Med de kærligste hilsener

  THE LOVE DOCTOR

  PS) Du er også velkommen til at kontakte mig derhjemme på UIN 16119480 mandag til søndag 17.30 – 06.00.

  NERD ALERT?

  J/K

  #12

  Cantona
  Bruger
  1.197 indlæg
  Offline

  asdf

  Kære Thomas Love Doctor,

  På nuværende tidspunkt må du bære over med mig. Jeg nåede til barberingen og sidder nu med en lille kopi af en tissemand i min højre hånd og min kæreste bløder. Vi tager over til Synagogen – du hører nærmere.

  mvh

  Den rødplettede.

  #13

  SuperionX
  Bruger
  537 indlæg
  Offline

  Til Den rødplettede

  Jeg er ked af at høre at mit råd gav bagslag *ironi*
  men det vil måske lære dig at betale mit honorar næste gang????

  Jeg arbejder jo ikke gratis for nogen du ved, ehm jo, min kone, men hun giver mig også ydelser som DU ikke kan give mig (jo du kan, men det ville være lidt gay)

  Anyway “synagoer” er ikke mit arbejdsområde så jeg henviser dig hermed til Dr. B. Stønnelykke som skulle være en expert på det område.

  MVH.

  THE LOVE DOCTOR

  S.U.I (Svar Udbedes Ikke) =)

  #14

  Fafner
  Bruger
  1.483 indlæg
  Offline

  jeg gentager: I er JO _syge_ begge to!

  Fafner SoISuckAtStarcraft

  #15

  ZotauzZ
  Bruger
  3.643 indlæg
  Offline

  Hr. Luv’Doc – jeg har også et problem! Grundet en krampe hænger jeg fast i din dejlige moder. Jeg hænger simpelt hen fast!

  Ikke engang sæben hjalp =( Plz cum og hjælp – så må du være med næste gang okok?

  Canto – prøv med pære/banan. Eller måske peach melba? Prøv at lade skoven sprede sig til lårene… og når du ikke kan holde dig tilbage længere, så klip i mønstre, i stedet for at fjerne det hele. Det virker !totalt! godt!

  / Z’o.

  For the Lufsi!

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.