tirsdag, juli 14, 2020

Spil vist til E3 passer ikke!

Daily Rush Debat Spil Spil vist til E3 passer ikke!

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Sofacyklen
  Bruger
  221 indlæg
  Offline

  Jeg er ved at være noget så godt træt af, at det produkt der bliver vist til game convensions IKKE stemmer overens med det endelig resultat..!!!! Et fremragende eksempel er: Anthem!

  Ja sorry TormDK for at jeg hakker ned på dit elskede Anthem….

  https://youtu.be/CPikVHsQTu8?t=388

  Det er jo direkte som nat og dag. Enhver som påstår andet, er en komplet retard jo.

  Hvorfor.. eller rettere, hvordan kan det være, at det er sådan? Man bliver vist en demo af det produkt de udvilker men ender med noget som som slet ikke er det de viste?

  Kan det virkelig passe, at spiludviklerne bruger alt deres firepower og energi på, at lave den bedste mulige udgave af spillet, vise det til pøblen og efter det er sket, så gear de ned og laver noget helt andet???

  Er det pga. vi er ude i noget konsol Vs. PC? Eller hvad er årsagen helt præcist?!

  Brækker mig over denne tilgang til tingene. Kan satme ikke være rigtigt altså!

  Anthem havde så meget potentiale til at blive noget unikt og virkelig revolutionerende men næ nej. Open World? Ha-ha! What a joke! Nærmere en totalt DØD verden. Unikke og fede monsters? NEJ!

  Anthem bliver released til pøblen i dag. Giver det max 14 dage så er spillet glemt. Prove me wrong please!

  Skal man som forbruger/kunde altid forvente det værste ved game convensions som E3? Samtlige ting der bliver vist passer jo alligevel ikke med det endelige produkt??

  https://youtu.be/3qRFVPqNmh0?t=38

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 93 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Noztra
  Bruger
  1.895 indlæg
  Offline

  #0 Anthem er ikke engang særlig slemt.

  Jeg glemmer aldrig R6: Siege, The Division og Watchdogs.

  Kan måske godt være det bare er en Ubisoft ting?

  https://www.youtube.com/watch?v=xNter0oEYxc

  #2

  GrayHair
  Bruger
  2.122 indlæg
  Offline

  Var der ikke også noget med et Alien spil for nogle år siden?

  Dingleswitch

  #3

  zim-
  Bruger
  1.669 indlæg
  Offline

  Jeg har aldrig før i mit lange gamer liv haft det så sjovt med et spil, som alle andre åbenbart hader. Anthem er super flot og er super sjovt, det er nok for mig.

  Faktisk så synes jeg at videoen ikke er særlig slem. Som nævnt, er der nogle andre titler som er meget værre. F.eks. No Man Sky.

  Sometimes, when I'm alone I google myself

  #4

  TormDK
  Bruger
  14.636 indlæg
  Offline

  #0 Det er da fedt du lige gider antage en helt masse ting på mine vegne.

  #5

  TormDK
  Bruger
  14.636 indlæg
  Offline

  Når det så er sagt, så har jeg oplevet de ting de viser i E3 2017 demo’en i spillet Live, så jeg kan ikke helt se hvad den Youtuber snakker om personligt. Har du rent faktisk spillet spillet selv, eller rager du bare fordi du kan?

  #6

  Deadmeat
  Bruger
  7.124 indlæg
  Online

  #0: Uviklingen af et AAA PC (+ konsol) spil som Anthem tager adskillelige år, og spiludviklerne er derfor nødt til at have fat i den store krystalkugle, når de planlægger hvad detaljegraden af spillet skal være. De skal reelt set gætte på, hvad vil være State-of-the-art på gamerhardware om 4-5 år og derfra arbejde ud fra deres gæt.

  Desuden så vil modellering af spillets elementer foregå i høj-polygon modeller, der så bliver skaleret ned i detaljeggad til slut for at justere spillets performance. Når der undervejs i udviklingen bliver renderet spilvideoer, så vil det naturligt tage udgangspunkt i deres high quality modeller.

  Naturligvis skal videoer og trailere gerne begynde at ligne slutproduktet, når man nærmer sig udgivelsesdatoen. Det vil dog ikke overraske mig om sådan nogen videoer kan være flere måneder undervejs, og derfor baseret på tidligere builds af spillet.

  Se også et spil som Cyberpunk 2077. Den seneste spil video havde også en utrolig høj detaljeggad. Det bliver sikkert også tonet en smule ned undervejs inden endelig udgivelse.

  Det mest ekstreme nuværende eksempel jeg kan komme på er Star Citizen. Detaljegrad og kompleksitet af spillet er meget høj, og spillet er en udfordring at træekke på selv den bedste hardware i dag.

  Manglende optimering naturligvis en del af historien med Star Citizen. Men den bagvedliggende tanke fra udvikleren er også, at grafikken stadig skal være utroligt flot når spillet engang bliver endelig udgivet (undskyld det var en ondskabsfuld joke). Og de kommer helt sikkert også til at skulle tone med for de grafiske elementer, hvis spillet skal komme til at køre ok.

  Så selvfølgelig skal spiludgiveren ikke snyde ved at vise urealistisk fantastisk grafik undervejs i udviklingen. Men man må også respektere udfordringen de har, og at de selvfølgelig har nogen kunstneriske ambitioner og drømme for, hvor spillet skal ende til slut.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #7

  papphar
  Bruger
  132 indlæg
  Offline

  #5 Jeg har, ligesom dig, også oplevet flere af de ting der vises på E3 videoen.

  Personligt så synes jeg at grafikken er utroligt flot i Anthem og jeg kan, uden problemer, få en time til at gå i freeplay, med en masse fremmede, som jeg ikke udveksler et eneste ord med, men bare flyver rundt og kæmper mod Titans eller går i dungeons sammem.

  #8

  Sofacyklen
  Bruger
  221 indlæg
  Offline

  #5: Er level 30 og allerede omkring level 15 begyndte jeg at kede mig. Intet nyt eller spændende. Kedelig grafik og en DØD verden. Open world? Der er aboslut intet med open world at gøre i Anthem andet end at du flyver rundt i en “lille” landskab. Intet spændende sker der. Verden/landskabet føles DØDT.

  Du kan f.eks. flyve i flere minutter uden at der sker nada. Min kammerat og jeg fløj rundt i hele fucking 5 minutter, ved at lede efter et event da vi begge mangelde at åbne kister.. Fedt right? Not.

  Liv og sjæl var der netop i E3 demoen.

  #9

  papphar
  Bruger
  132 indlæg
  Offline

  #8

  Level 30 på under en uge? – Det er godt klaret, men man kan jo også spille et spil så meget, at man bare bliver træt af det.

  Man kan så vende den om og sige, at hvis du har nået level 30, så kan spillet jo ikke være så kedeligt som du påstår.

  Jeg er level 11 og der kommer til at gå lang tid før jeg når level 30, alene det at flyve rundt, udforske verdenen og bare nyde grafikken, synes jeg er fedt, så jeg har underholdning længe endnu.

  #10

  MonocleMan
  Bruger
  561 indlæg
  Offline

  En E3 video er bare en Mc Donald reklame i dag, ser mega godt ud, men det færdige produkt er bare ikke hvad reklamen viste…

  Når det så er sagt, så vil sige at Anthem var et flot spil, så i hvert fald godt ud på mit setup. Det kunne godt føles lidt grindy, men det var ikke noget jeg synes var et problem, da det var monster fedt at løbe rundt i sin Javelin, og skyde ting i ansigtet med store våben. Det eneste jeg måske ville slå et slag for var længden af spillet, og slutningen, hvilken jeg ikke synes passede ind

  Nice guys finish last, that is because they put their girls first.

  #11

  Canis_Lupus
  Bruger
  2.703 indlæg
  Offline

  Alien: colonial Marines
  og Watchdogs

  #12

  Cancerman
  Bruger
  1.134 indlæg
  Offline

  Kan heller ikke forstå alt hatet på Anthem. Nuvel, det er ikke perfekt men jeg og vennerne er i hvert fald underholdt.

  Når man læser rundt omkring på nettet så får man lidt fornemmelsen af, at man bare skal hade Anthem – om det er fordi det er EA ved jeg ikke. Men så dårligt som mange gør det til, synes jeg ikke det er.

  #13

  Sofacyklen
  Bruger
  221 indlæg
  Offline

  #12: Kom højere op i levels og du vil opdage det er det samme om og om igen.

  1) Red NPC / Find clue
  2) Nak scars / scorpions
  3) Loadscreen tilbage til byen

  Rinse & repeat. Jeg er selv “ilvl” 360 og der er absolut intet nyt at komme efter ved level 30. Så en stream igår med en gut med ilvl 460! Epic / legendary over det hele og der var absolut INTET nyt i hvad han og jeg har lavet siden level 1-30. De samme quests om og om igen for hvad nytte?

  Som sagt, giver det 14 dage så er dette spil glemt og folk vil rage endnu hårdere mod spillet end hvad de har gjort den sidste uges tid. Skal nok blive underholdene at se

  Satme glad for ikke at have smidt +300-400,- efter det lort. Ja for lort er det satme! Så hellere Metro Exodus! Det er i hvert fald ikke blevet røvpulet ihjel fra sine E3 demoer.

  #14

  TormDK
  Bruger
  14.636 indlæg
  Offline

  #13 Det er en loot-shooter, der er ingen der har påstået andet.

  Så hvis man ikke er til repeats, så er det helt sikkert ikke det rette spil.

  Jeg er ikke specielt glad for loot-grinding, men jeg hygger mig fint sammen med mine venner. Worst case, så er der et nyt spil om en måned og så kan man jo altid se lidt på det.

  Jeg tror vist mere problemet ligger hos dig, men det kræver selvfølgelig selv-refleksion at indrømme det, hvilket er hvorfor så mange i stedet bare er sure over en masse ting som de forventede, men som ikke er lovet nogen steder og sikkert altid har været en ting.

  #15

  Cancerman
  Bruger
  1.134 indlæg
  Offline

  #13 Du virker godt nok som en bitter mand.
  Hvordan ved du forresten hvilken level jeg er?

  Som #14 Siger så er det en lootshooter. Diablo/Borderlands osv er jo fuldstændig samme formel. Så kan ikke forstå, at det kommer bag på dig?

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 93 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.