tirsdag, november 12, 2019

Hvor langt skal et spil være?

Daily Rush Debat Spil Hvor langt skal et spil være?

Hvilken længde foretrækker du, at et singleplayer spil skal vare?

Du skal være logget ind for at deltage.
 • 0-10 timer
 • 10-20 timer
 • 20-30 timer
 • 30-40 timer
 • 40-50 timer
 • 50-60 timer
 • 60+ timer
 • Dette indlæg indeholder 20 kommentarer, har 20 deltagere og blev senest opdateret af  -dut- for 1 år siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Kimozabi
  Bruger
  24.572 indlæg
  Offline

  Ansport af krøllen på nyheden her (https://www.dailyrush.dk/nyheder/rockstar-games-paa-dybt-vand-efter-udtalelser-om-overarbejde/), tænkte jeg, der kunne være interessant at høre, hvor lange spil folk foretrækker nutildags.

  Før i tiden så jeg selv til med stor beundring, når man kunne få 100-200 timers spilletid ud af et enkelt spil, som f.eks. Skyrim.
  Men i dag sidder jeg mest af alt og halvopgiver håbet om at komme igennem et spil, når det bare er alt for langt.

  Efterhånden er et spil på 20-25 timer ganske passende for at jeg kommer igennem, før jeg kører træt i spllet.

  Og nu og da smugkigger jeg over på en bunke marathon-længde spil, som jeg sikkert aldrig kommer igennem:
  Dragon Age: Inquisition, Divinity: Original Sin 2, Witcher 3, Doom 2016, Assassin’s Creed Origins + Odyssey, Persona 5 og Pillars og Eternity ligger alle og venter – enten uberørte eller gennemførte til en vis grad.

  Og nu er RDR 2 på vej med yderligere 60 timers spilletid, Fallout 76 kommer snart, der er jo også Just Cause 4 og sådan bliver det ved :).

  Luksusproblem-tråden, I know.

  "You don't want to see me when I'm angry - because I back up my rage with facts and documented sources." - The Credible Hulk.

  • Dette indlæg blev ændret for 1 år siden af  Kimozabi.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 20 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  SittingDuck_m
  Bruger
  419 indlæg
  Offline

  Må infrømme jeg har mange af de store spil såsom witcher2+3, skyrim, fallput osv… og jeg har endnu ikke gennemført et af dem. Skyrim har jeg lagt 400 timer i uden at gennemføre pga jeg kan plukke blomster og hakke sten
  Fallout4 samt witcher er skide fede apil og jeg bliver opalugt af at udforske verdenen og går på et tidspunkt i stå. Hvor spil på mellem 10 og 30 timer kommer jeg igennem…
  Er dog den første til at købe de store spil bare for at…

  #2

  VampiricEye
  Bruger
  24.700 indlæg
  Offline

  Jeg brugte 200 timer fordelt over et år på Breath of the Wild. Men ellers er tiden ikke rigtigt til den slags mere. 5-10 timer er fint, da jeg så rent faktisk har en høj sandsynlighed for at få det gennemført.:D Ellers vil jeg nok sige 20 timer maks.

  Nintendo Influencer

  YT-kanal: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  #3

  MortZ
  Bruger
  6.952 indlæg
  Offline

  Det afhænger – for mig – meget om hvorvidt det er en god historie eller ej, og om alle delene i spillet fungerer sammen. En kort single player kampagne på 8 timer ksn være federe og mere opslugende, end en 40 timers kampagne, der nærmest bare trækker sig selv i langdrag.

  Eksempelvis var jeg mere underholdt af Wolfenstein 2 end Assassins Creed Origins. Origins blev bare.. det samme, efter en 7 timer. Den følelse havde jeg ikke med Wolfenstein, selvom mange synes 2’eren var noget skrald.

  Wrex: If the council won't acknowledge the Reaper threat after what happened with Saren, the Geth, Eden Prime, Ilos, and the Citadel, they're fools. You should eat them. Shepard: O.O The Council: O.O And thus shepard ate them.

  #4

  BruneBanan
  Moderator
  36.149 indlæg
  Offline

  Det varierer helt ekstremt fra spil til spil. Et spil som fx. Unravel som M nævner i den linkede nyhed, og spil som fx. Limbo og lignende, ville jeg bestemt ikke spendere mere end 4-6 timer på. Derefter bliver det for ensformigt for mig.

  Men et spil som fx. Assassins Creed: Odyssey, samt sidste års Origins, er 60-80 timer slet ikke nok til, at jeg går kold. Har omkring 60 timer i Origins og gennemført main quest og de fleste side quests. I Odyssey har jeg 46 timer med kun 36% gennemført. Og jeg elsker det. Kommer til at runde 100 timer i det spil, og det er perfekt.

  Spil som Mass Effect-serien og fx The Witcher 3 har jeg også adskillige hundrede timer i, og det er, som det skal være.

  Hvis det er et open world spil, som jeg skal leve mig ind i og fordybe mig i, så er 100+ timer ikke for meget for mig. Jeg er heller ikke i tvivl om, at jeg kommer til at proppe langt over 100 timer i RDR2, når det rammer i næste uge.

  #5

  Harkonnen
  Bruger
  6.871 indlæg
  Offline

  Det afhænger virkelig af hvilken type spil.

  En FPS er fint nok med en singleplayer campaign på omkring 8-10 timer, hvorimod en RPG helst skal have 100+ timer.

  RTS nok omkring 20 timer for en lille campaign og TBS er næreste uendelige når vi tænker på Total War.

  Små Indy spil er fine nok omkring 3-4 timer hvis de er billige nok.

  He who controls the Spice, controls the universe!

  #6

  OliverDK
  Bruger
  183 indlæg
  Offline

  Umuligt at give et konkret bud på da det afhænger af typen af spil, historien, side-indhold, grind og andre faktorer.

  Personligt har jeg smidt tusindvis af timer i RPG spil som The Witcher 1-2-3, Skyrim, D.O.S 1 og 2, Baldur’s Gate osv. og de har alle underholdt fra minut 1 til enden – flere gange.

  Spil, som Assassin’s Greed Origens + Odyssey har jeg ligeledes mange timer i, men i modsætning til ovenstående så bliver Ubisoft spil ofte kedelige grinds for mig efter 20 timer. Det føles ofte som de bevidst har lavet det sådan for at “inspirerer” folk til at købe boosters. Da jeg nægter det og er lidt en completenist og ønsker at gennemføre ja så ender jeg ofte i et stadie hvor spillene skifter mellem pænt underholdt (hovedmissioner og nogle sidemissioner) til kedsommeligt uden lige (grind). Ændres det ikke fremover så er jeg nok lidt over Ubisoft.

  Andre spil der kan æde timer er spil “building spil” og/eller sandbox spil som Cities Skylines, Two point hospital, Planet Coaster, Banished, Anno 1404 (sandbox), osv. Jeg tror aldrig rigtig jeg kan gå død i disse spil.

  Så er der strategi spil som X Com serien, der også trækker mange gode timer a sig.

  I sidst ende handler det vel om om man er underholdt eller ej. Er jeg det må spillet for min skyld gerne vare “evigt”. Skyrim har jeg over 1000 timer i f.eks. og jeg spiller det stadig – men der må nu gerne snart komme en TES VI

  #7

  ElSenator
  Bruger
  8.152 indlæg
  Offline

  30-40 timer vil jeg gerne kunne klemme ud af at spil. Men visse typer spil forventer jeg langt mindre. Eksempelvis ville jeg aldrig forvente mere end måske 10-12 timer i et horror spil.

  http://www.muldjord.com

  #8

  FIRESTORM
  Bruger
  5.078 indlæg
  Offline

  Spiller meget få spil, så vil hellere bruge 2-5 år på et kvalitetssikring, end en masse på 10 timer. Spiller stort set kun multiplayer spil

  #9

  Chukie
  Bruger
  1.577 indlæg
  Offline

  Svarede 10-20 timer. Er både til de lange spil men også de korte som kan gennemføres på 1-2 timer.

  Er af den opfattelse, at GTA, skyrim, fallout osv er 10-20 timers spil. At man så bruger 100+ timer på det, er en anden sag

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år siden af  Chukie.
  #10

  Nioxic
  Bruger
  17.647 indlæg
  Offline

  Altså, hvis spillet er GODT, som fx… Dark souls, eller Doom, eller Warcraft 3… så kan jeg godt acceptere at man får det gennemført på fx. 20 timer, eller måske 15.

  Men jeg ville da foretrække hvis spillet har lidt ekstra, der gør man kan lægge lidt mere tid i det. det kan fx. være multiplayer, mods, eller andre gamemodes, NG+ som i bl.a. the last of us, eller dark souls. Eller det rimeligt moderne… “Roleplay elements” med talent trees eller forskellige typer af våben. i dark souls kan man jo rende igennem spillet via magi, sværd+skjold, eller en 2hander. alle 3 specs kræver så forskellige stats, så det kræver næsten du laver 3 forskellige karakterer.

  Så, kort sagt, det afhænger af spillet. men jeg har da præferencer.

  Jeg kan også godt lide spil som ikke kan “gennemføres”… fx. world of warcraft. Men nogen spil, som fx. portal, synes jeg er alt for korte. det er jeg på ingen måde fan af.

  Og så er der nogen andre spil der har et andet problem, og det er de bliver kedelige, når man når et hvis punkt. det er fx. Planet Coaster, hvor man bygger et tivoli. pludselig når du rimelig langt med din park, det går godt.. og så føler du ikke rigtigt du kan “gøre” andet end at bare skifte ting ud eller justere småting. det er lidt et tamt endgame… Samme problem har jeg oplevet i Cities: skylines og et par andre spil i den genre.

  http://www.reddit.com/r/random/

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år siden af  Nioxic.
  #11

  Bageren
  Bruger
  1.644 indlæg
  Offline

  Jeg er helt hoooked på alt som ender med RPG, da disse spil er laaaange, har dybe historier, valgmuligheder og at man kan fordybe sig i 12312093120978 timer inden man ligger det på hyllen så jeg valgte +60timer

  Jeg synes det er super at Read Dead Redemption er så langt. GTA V var også ret langt (om man nu lavede alle sidemissions osv.) Men det giver jo rig mulighed for at fordybe sig i spillet.

  Gamertag: Bager86

  #12

  MiNo
  Bruger
  2.279 indlæg
  Offline

  Umuligt spørgsmål.

  Er spillet varieret og med god historie så er 100+ bare lækkert (Witcher 3!)

  Langt de fleste formår dog ikke at have reelt indhold nok, og så er 25-35 timer nok max.

  Spil som Far Cry 5, som nok var det flotteste og dårligste historie, var kedeligt efter små 10 timer og helt fint at det (vist) var slut efter ca 15.

  i7-6700K@4.5 Ghz|Noctua NH-D14|Asus Z170|GTX1080ti|32GB DDR4|Pro 950 512GB NVMe|2x 850 Evo 1TB SSD|CORSAIR AX 850W|R5|Asus PG279Q

  #13

  Nickell
  Bruger
  4.010 indlæg
  Offline

  Flere nævner Doom som et langt spil, men selvom jeg er lang tid om at gennemføre et spil, så løb jeg hurtigt igennem Doom (2016).

  Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

  #14

  Chukie
  Bruger
  1.577 indlæg
  Offline

  Speedrunning er også et issue 🤔😁

  #15

  Ghidora
  Bruger
  8.239 indlæg
  Offline

  10-20 timer passer mig fint i de fleste spil… hvis de er længere end det føler jeg ofte at meget at spillet blot var unødigt “fyld”.

  RDR2 tager sikkert ikke 60 timer hvis man hovedsageligt holder sig til main story.

  Ghidora84

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 20 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.