onsdag, maj 27, 2020

Hvilken mus?

Daily Rush Debat Hardware Hardware Hvilken mus?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  EvilDonut
  Bruger
  5.579 indlæg
  Offline

  Ohøj Rushere!

  Jeg har en Razer Mamba fra 2015 med en periodisk fejl, der efter lang tids dvale nu er vendt tilbage for fuld musik og plager mit humør. Problemet er at sensoren jævnligt “fryser”, så den enten slet ikke tracker bevægelse eller kun tracker den på én akse. Det er lige til at få lange løg af. Fejlen er gammel og jeg har intet garantibevis, så der må en ny mus til.

  Men hvilken? Hvad kan Rusherne anbefale? Jeg har førhen været glad ved SteelSeries’ Sensei, og i tidernes morgen sværgede jeg til Microsofts Intellimouse 3.0.

  Jeg vil meget gerne høre erfaringer og anbefalinger! De må helst bare ikke koste meget mere end en plovmand.

  I et andet forum, jeg frekventerer, bliver der ofte talt varmt om Logitechs MX 518, der vist blev relanceret for nyligt. Kan nogen sige noget om den?

  One Donut to rule them all, One Donut to find them,
  One Donut to bring them all and in the darkness bind them

Viser 5 kommentarer - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Anathema
  Bruger
  1.727 indlæg
  Offline

  Jeg bruger Razers Deathadder Chroma. Før den Copperhead, og de er meget ens i hånden. For mig er det den perfekte simple mus. Komfortabel, responsiv, præcis og med velplacerede knapper

  #2

  Tequilashot
  Bruger
  4.781 indlæg
  Offline

  logitech g502

  Den første pc jeg havde var en 386sx med 8 mb ram som jeg gamede warcraft 1 på i dos 5.

  #3

  Aben
  Bruger
  1.417 indlæg
  Offline

  #0
  MX518 pasformen er den bedste mus ift pasningsform, som jeg nogensinde har haft. Hvis den havde Powerplay og LightSpeed havde jeg købt den nye med det samme. Se evt denne anneldelse:
  https://www.techpowerup.com/review/logitech-g-mx518/

  Jeg vil dog anbefale at tage i Elgiganten, så du rent faktisk kan prøve din fremtidige mus, før du køber den. Det er simpelthen bare så individuelt, hvad mus som man kan lide ift om man har store/små hænder og palm/claw grip.

  #4

  Nioxic
  Bruger
  17.738 indlæg
  Offline

  Jeg er glad for min Logitech G900

  Den er trådløs – men den fungerer sådan set ligeså godt, som hvis jeg smider kablet i…

  logitechs andre trådløse mus har samme “tech” inde i (ihvertfald deres “gamer” mus) så du kan vælge ud fra formen..

  jeg har altid været glad for logitech mus, og har faktisk en 2-3 stykker liggende i en kasse som er blevet skiftet ud enten fordi jeg ville prøve noget nyt, eller synes formen passede knap så godt, ifht en ny model. Har fx. stadig en velfungerende klassisk MX518 og et par andre liggende. de fungerer!

  alle andre mus jeg har ejet er blevet skiftet ud fordi de er gået i stykker, eller har været dårlige ifht mine forventninger.

  Logitech mus er skide gode, kort sagt.

  http://www.reddit.com/r/random/

  #5

  EvilDonut
  Bruger
  5.579 indlæg
  Offline

  #2, den er jeg faldet over når jeg har klikket mig rundt på forskellige sider, men umiddelbart synes jeg den så lige lovligt futuristisk og og kantet ud. Hvordan ligger den i hånden, synes du?

  #3 åh ja, kunne aldrig finde på at købe en uden at have den i hånden først. Min lokale Elgigant lader også til at være ret velassorteret, så det er absolut på todo-listen.

  #4, jeg er gammel og konservativ, jeg vil kun have mus med kabel. Da jeg var ung, gik vi fem kilometer i skole i modvind og snevejr, og læreren pryglede os med sin trådløse mus hver gang den mistede forbindelsen eller løb tør for batteri. Til gengæld kan jeg ikke huske nogensinde at have været utilfreds med en Logitech-mus (udover en trådløs en som en kammerat havde for 10 år siden), så det bliver nok en derfra.

  One Donut to rule them all, One Donut to find them,
  One Donut to bring them all and in the darkness bind them

Viser 5 kommentarer - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.