onsdag, januar 22, 2020

HTC Vive Tråden

Daily Rush Debat Spil HTC Vive Tråden

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Fisker
  Bruger
  11.961 indlæg
  Offline

  Nogle danskere her der har fået tilsendt deres Vive endnu?

  Ser ud til, fra hvad jeg kunne finde på nettet, at det kun er folk med Paypal som har fået sendt det endnu.

Viser 13 kommentarer - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Nioxic
  Bruger
  17.677 indlæg
  Offline

  på nettet har jeg læst at nogen har fået mails med noget leveringsbekræftelser fra FedEx til levering i næste uge

  men det var vidst i usa

  så ved jeg ikke hvor osv. pakken kommer fra (produceret i asien antager jeg, men det er jo ikke ensbetydende med at den bliver “pakket” og sendt til dig, derfra)

  http://www.reddit.com/r/random/

  #2

  Fisker
  Bruger
  11.961 indlæg
  Offline

  #1 Pakkerne i Europa ser primært ud til at blive sendt fra Tjekkiet med DHL.

  #3

  zim-
  Bruger
  1.666 indlæg
  Offline

  Noget sært jeg har bemærket er at man kan være “heldig” at komme ind og bestille en HTC vive nu med en april shipping. Det er ellers normalt med may shipping hvis man bestiller nu. Men af og til ændres siden til april i en kort periode. Ved ikke om det er en fejl eller om man virkelig stadig kan være heldig at bestille med april shipping.

  Sometimes, when I'm alone I google myself

  #4

  Fisker
  Bruger
  11.961 indlæg
  Offline

  #3 Ved ikke hvor rigtigt det var men tesen var at folk som afbestilte gjorde der blev åbnet op på april batchesne.

  #5

  Fisker
  Bruger
  11.961 indlæg
  Offline

  Så er det første review oppe:

  http://www.destructoid.com/review-htc-vive-352103.phtml

  Ser ud til den, efter sigende, mere gennemførte Oculus Rift må se sig forbipasseret indtil videre:

  While the Oculus is a very strong VR headset, the Vive feels like it’s in a league of its own comparatively.

  #6

  ElSenator
  Bruger
  8.152 indlæg
  Offline

  Så, nu har jeg placeret en pre-order på en Vive også.

  http://www.muldjord.com

  #7

  Procrastinator
  Bruger
  112 indlæg
  Offline

  Meget grundigt review på Toms Hardware.
  Specielt interessant for mig var Benchmarks.

  http://www.tomshardware.com/reviews/htc-vive-virtual-reality-hmd,4519-7.html

  Har udskudt at opgradere grafikkort, da jeg ikke har set behovet endnu, og håber at holde ud til jeg ved mere om Pascal, men ikke været sikker på at mit GTX 780 kan levere varen. Det ser heldigvis ud til at der er en del spil der kører fint på det kort, så jeg behøver ikke haste ud og anskaffe et nyt. Interresant også at nogle af de spil som GTX 780 ikke kan trække, heller ikke kan trækkes ordentligt af GTX 970, som ellers skulle være “garanteret VR ready”.

  *Edit: Nej jeg venter også stadig på min Vive.

  #8

  Alloc
  Bruger
  1.789 indlæg
  Offline

  Hvis jeg er heldig og få solgt min cykel, så bestiller jeg også min til d. 1

  Come-Join.us
  https://www.facebook.com/morerandomthancool/

  #9

  guffe16
  Bruger
  3.344 indlæg
  Offline

  Er der nogen, der har fået deres Vives…? Og hvad er jeres mening indtil videre? Jeg har selv prøvet det i omkring 3 timer hos en ven og var faktisk rimelig imponeret:
  Mærkede hjertebanken da jeg blev udsat for højder (er højdeskræk) og fik oprigtigt noiern på i et zombiespil, hvor man står og skyder incoming zombies.

  Det eneste punkt der kan få mig til at tvivle på, om jeg I længden gider er ledningen – synes desværre den var ret hæmmende for oplevelsen. Fik derfor det bedste indtryk af de mere stillestående spil og experiences som bueskyttespillet i The Lab https://www.youtube.com/watch?v=oza1mU2IIrI Det kan dog også være, det bare handler om tilvænning?

  Noget bud på hvornår vi får en teknologi der kan det samme – eller mere – end Vive, men som smider ledningen? Hvis man kan forvente at vente flere år, køber jeg nok bare en Vive med det samme – ellers kunne jeg godt finde på at vente på næste generation

  #10

  Aben
  Bruger
  1.410 indlæg
  Offline

  Jeg er ikke sikker, men er der overhovedet noget trådløs teknologi, som kan trække ukomprimeret data hurtigt nok til, at det er muligt? Jeg så en Youtube video, der sagde, at FullHD krævede 1,1 Gbit/s, og i det tilfælde er det vel 30 FPS. I et VR headset ville det trådløse som minimum vel kunne trække 60 hz, så båndbredden skulle vel op på over 2 Gbit/s?

  #11

  guffe16
  Bruger
  3.344 indlæg
  Offline

  #10 Nej ikke nu. Men man kan gøre det på andre måder:

  1) Man kan have indbygget hardwaren indbygget i brillen. Der er vist noget på vej. Umiddelbart virker det bare ærgerligt at skulle splitte sit hardware-budget op på brille og pc, så jeg er ikke så lun på den.
  2) Man kan have brille, man sætter hardware i (som mobilen ved Gear VR). Tror alt andet lige altid det vil være en light-version af, hvad systemer som Vive kan.

  Kunne selvfølgelig også bare sige fuck det, købe Vive og så håbe på, at der inden for en overskuelig fremtid kommer en adapter, man har på kroppen og sætter stikket i – når teknologien er til det.

  #12

  Aben
  Bruger
  1.410 indlæg
  Offline

  #11

  Hvad skulle hardwaren i Viven helt præcis gøre? Hvis det er dekomprimering a AV data, ville det ikke skabe lag og gøre oplevelsen dårligere? Hvis brillen rent faktisk laver grafisk rendering ville det jo gøre headsettet helt vildt tungt, da det ville skulle kræve noget af et heftigt batteri og selvfølgelig ekstra komponenter. Derudover vil prisen vel også blive væsentlig højere.

  Som min posts måske viser, så ved jeg ikke meget konkret om de praktiske forhindringer, men jeg kan bare ikke se, hvordan det bliver muligt at lave et trådløst VR-headset indenfor den nærmeste fremtid. Virker til at der er så mange forhindringer(medmindre jeg selvfølgelig har overset noget).

  #13

  RuneSP
  Bruger
  231 indlæg
  Offline

  #9

  Har haft min i en måneds tid og selvom ledningen ikke forsvinder, så bliver problemet mindre jo bedre følelse man har med den. Jeg har i hvert fald ingen problemer med at spille aktive spil såsom space pirate trainer eller holopoint hvor man konstant bevæger sig rundt. Men når det så er sagt, så ser jeg dog også frem til den dag hvor det hele er trådløst. Det kommer dog til at tage noget tid tror jeg. Jeg kunne også godt forestille mig at næste generation HMDs vil have en højere opløsning, hvorfor det vil stille endnu større krav til en eventuel trådløs overførsel.

  Hvis nogle forresten skulle mangle høretelefoner til deres Vive så kan jeg kraftigt anbefale Astro A40. De har nemlig en ramme omkring højtaler kassen som man kan køre Vive strapperne igennem, således kommer Vive og høretelefonerne til at sidde sammen og det er langt nemmere at tage på end normalt. Derudover er det også langt mere behageligt at have på da høretelefonerne (som i sig selv er ganske behagelige at have på) distribuerer vægten over hovedet og ørerne er fri for Vive strapperne (de irriterede mig ret meget før…). De er ikke helt billige (ca. 1200 kr), men lyder fint. Man kan helt sikkert også lave samme lille trick med andre høretelefoner, men valgte Astro da deres ramme, hvor man kan føre strapsne igennem, går hele vejen rundt højtaleren.

Viser 13 kommentarer - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.