mandag, oktober 21, 2019

Hjælp til bil/finansiering

Daily Rush Debat Off-topic Hjælp til bil/finansiering

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  kenny32
  Bruger
  6 indlæg
  Offline

  Jeg står i den situation at jeg er på udkig efter en ny bil. Den nuværende er nu ved at være slidt, men det er store spørgmål er om nogen vil anbefale nogle specifikke biler. Forhåbentlig nogen i selv har haft positiv erfaring med og hvordan samt hvem i har finansieret det igennem

  Har selv blandt andet kigget på Billån og kigget på en hel masse igennem på bilbasen.

  • Dette indlæg blev ændret for 6 måneder, 2 uger siden af  kenny32.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 19 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  hausner
  Moderator
  17.135 indlæg
  Offline

  Der skal nok et budget og et kørselsbehov og andre krav til bilen frem før der kan gives meninsfulde råd. Ellers får du råd fra alt fra citybil til kæmpe Jaguar

  Planter er fascinerende

  #2

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.075 indlæg
  Offline

  #0
  Du er nødt til at være mere specifik. Du må have nogen behov og ønsker?

  Undlad gerne at smide et link til finansierings forslag, hvilket var det jeg forventede at se i den her tråd, når du er en helt ny bruger. Beklager mistanken, men vi har set for mange reklame tråde herinde synes jeg.

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #3

  Human
  Bruger
  4.962 indlæg
  Offline

  #2 Det kommer ved et edit/kommentar senere.

  #4

  kenny32
  Bruger
  6 indlæg
  Offline

  Jeg bor selv i byen og er nyuddannet og næsten lige kommet i job. Dertil tænker jeg egentlig at det skal være en mindre/mellemstor bil der er by venlig om man så kan sige. Mit kørselsbehov er ikke det helt store da jeg bor centralt i hverdagene. Men weekenderne ender det nok med at jeg kører længere, eftersom min familie bor over 200 km væk fra mig. Så det skal også tages i mente.

  #5

  hausner
  Moderator
  17.135 indlæg
  Offline

  PRIS?

  Planter er fascinerende

  #6

  kenny32
  Bruger
  6 indlæg
  Offline

  Et sted mellem 100-200.000 kr. har lidt stående der kan hjælpe med udbetalingen. Men står også og tænker lidt om det kan betale sig at lease den, da jeg eftersignende ikke kommer til at køre så langt, kun nogle få weekender. Ellers er jeg i midtbyen, og kører kun frem og tilbage på arbejde.
  Har fundet ud af at diba billån er ret spændende!

  #7

  Sofacyklen
  Bruger
  221 indlæg
  Offline

  #6: Køb en Aygo! Fantastisk mini bil til især ..sjovt nok bykørsel Billig bil at tøffe rundt i + drift også. Jeg tanker 2 gange om måneden max! til godt og vel 600,- ! Rigtig billig i reservedele også.

  Kæmpe plus herfra til Aygo.

  #8

  Festival_H
  Bruger
  4.331 indlæg
  Offline

  #6 Så ville jeg lease en VW Polo og fylde den med udstyr. Og Automat Gear. Det er virkelig blevet en dejlig bil næsten på størrelse med en Golf. Golf er også et godt valg, men Poloen er lige en lille tand billigere.

  Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk

  #9

  kenny32
  Bruger
  6 indlæg
  Offline

  Når du siger en Aygo, har du så også prøvetkørt blandt andet en seat mii og en C1? Og har du købt den?

  Har også meget overvejet en polo selv, synes de er vildt fede og en golf er lige dyr nok på nogle punkter kontra det du får ekstra efter min mening. Er det muligt at få meget ekstra udstyr uden at den bliver meget dyrere ved leasing?

  #10

  johbe
  Bruger
  9.427 indlæg
  Offline

  #9

  EN af fordelene ved leasing er at det, typisk, er flådebiler man leaser. Flådebiler er oftest ekstra godt udstyret.

  Med dit kørselsbehov vill jeg lease. Vær opmærksom at at nogle mærker er det en fordel at lease den med mindst mulige kilometer, og blot betale for eventuelt overkørte, da disse kilometer er billigere end de forudbetalte.

  Andre bilmærker er det dog omvendt. Så kig tallene igennem inden du leaser.

  Leaser selv, (lease 3 biler indtil videre) og er meget tilfreds med det, netop pga ekstra udstyr og det faktum at jeg ved at jeg får en ny bil hvert 3. år.

  Dit behov er dog afgørende for om det er rentabelt eller ej.

  Same shit, different day.

  #11

  Festival_H
  Bruger
  4.331 indlæg
  Offline

  #9 Et hvert extra udstyr du får sat i bilen vil naturligvis gøre leasingen dyrere. Altså jeg er jo tilhænger af aktiv fartpilot og det er den nye polo født med i, så vidt jeg lige husker, alle de modeller den fåes i. Og kombiner du det med en DSG (AutomatGear) så er du rigtig godt kørende. Det er simpelthen så fedt at radaren kan bringe bilen til standsning, hvis der sker noget foran. Ved manuelt vil den sende dig en alert når det er tid til at skifte ned i gear ved opbremsninger. AktivFartpilot + DSG er bare så fedt. Win-Win. Det er fedt at køre med og det gør alle dine ture super sikre.

  Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk

  #12

  Sofacyklen
  Bruger
  221 indlæg
  Offline

  #9: Nu ved jeg ikke hvor høj du er, men hold da kæft .. samtlige biler jeg prøvede tilbage i 2014 kunne jeg ikke sidde i! Jeg er 200 cm høj, et muskelbundt på 140kg og det var et rent helvede, at finde en bil, hvor jeg kunne sidde godt i men vigtigst af alt.. hvor jeg ikke stødte hovedet mod fucking loftet !

  Tro det eller ej, men lille bitte Aygo er der satme meget plads i.. selv til mig! Og hvad du ikke kan smide ind i bilen.. eneste jeg ikke har kunne få ind har været en madras, men spisebord, stole, kommoder kom alle ind haha!

  Gav selv 90k for Aygoen i 14 og regner med at have den i yderligere 3-5 år endnu. Den kører perfekt, har aldrig haft problemer med den. Den havde kørt 10k da jeg fik den og jeg rammer snart 85k. Eftersom jeg har fået nyt arbejde kører jeg ikke længere kun bykørsel men derimod 120km hver dag, hvilket bidrager til de rundet 85k km.

  #13

  hausner
  Moderator
  17.135 indlæg
  Offline

  #12
  Fedt at du er glad for dit køb. Der er også sket meget godt med den siden den første kom frem. Generelt set klarer Aygoen sig dog dårligere end dens konkurenter (eks. VW Up og Hyundai i10) på de fleste parametre.

  Planter er fascinerende

  #14

  Nioxic
  Bruger
  17.641 indlæg
  Offline

  Du burde nok kigge på noget ala en VW Polo, eller lign i den prisklasse.

  Tag ud og prøvekør dem! det nok det bedste du kan gøre. folk herinde har nok forskellige holdninger til hvad der er bedst og/eller vigtigst i en bil. Nogen foretrækker bilen er høj, så man ikke sætter sig “ned” i den. andre foretrækker en stille kabine uden støj, andre foretrækker en hurtig bil. nogen vil ha meget ekstraudstyr osv osv.

  Personligt ville jeg nok kigge efter en Yaris eller en polo, men så har jeg fx. en ven som har en citroen C4, som han er meget glad for. den er en ganske fin bil, især ifht prisen. Måske find en let-brugt (evt en demo) model og spare lidt penge.

  Hvis du ikke kører rundt så meget (og måske slet ikke i alle weekender) så kan du “spare lidt” ved at leje den ud via noget som fx. GoMore. Jeg ved ikke hvordan det fungerer, men jeg har da hørt nogen der har sparet ca. 50% af deres månedlige udgifter, ved at gøre det. men det afhænger jo også af hvordan man bruger sin bil.

  Og så har jeg læst at finansiering igennem toyota skulle være fordelagtigt, ifht deres rente. men det’ noget man skal vurdere ud fra hvilke tilbud man får osv. (Husk at hør din bank hvilken rente du kan få hos dem)

  http://www.reddit.com/r/random/

  #15

  kenny32
  Bruger
  6 indlæg
  Offline

  Altså ud fra min egen vinkel og det i siger. Tænker jeg at leasing ender med at være mit udgangspunkt. Så må jeg se hvad der sker, har også læst utrolig meget om at leasing skulle være virkelig godt og begyndt at være bedre end at købe biler. Det med at kunne skifte bil jævnligt er da også fedt Troede bare der her var tale om de lidt dyrere biler. Men man lærer jo noget nyt hver dag!

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 19 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.