lørdag, august 24, 2019

Hjælp til bærbar (Autodesk Revit og AutoCad)?

Daily Rush Debat Hardware Hardware Hjælp til bærbar (Autodesk Revit og AutoCad)?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Madesco
  Bruger
  266 indlæg
  Offline

  Hej fellow rushere,

  Jeg har lovet at hjælpe en ven med at købe en studiebærbar der skal kunne få ham fint igennem de 3½ år på bygningskonstruktør uddannelsen, hvor de primært vil anvende Autodesk Revit og AutoCad programmer. Budget 10.000, max 15.6″

  Da jeg ikke har indgående kendskab til softwaren og deres “generiske” system requirements, er jeg i tvivl om hvad der giver mest mening at kaste penge efter.

  Efter en større cross-search har jeg fundet denne:

  https://www.mm-vision.dk/visiongaming/Asus-TUF-gaming-FX505GM-ES135T-15-6 – Jeg er sikker på denne vil kunne klare jobbet fint, men den er relativ upraktisk til et liv på farten / praktisk ift. studie.

  Samtidig er jeg i tvivl om, om selve GPU’en spiller en særlig stor rolle i for ydeevnen i de programmer han skal anvende, eller om det vil give bedre mening at finde en med en hurtigere CPU?

  Spørgsmålet lyder derfor på, kan der findes et mere praktisk alternativt (lettere, mere studievenlig), som kan klare det den skal kunne?

  Tak for hjælpen :)!!

  Daddelvest, hjemmebedst

Viser 2 kommentarer - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Tjaz
  Bruger
  3.835 indlæg
  Offline

  Jeg har en I7, 8gb ram ogn nvidia 950mx i min bærbar som jeg bruger til inventor på maskinen ingeniør uddannelsen. Den klare det fint, men det er også kun små projekter jeg bruger den til. Jeg ville helt klar vælge en med dedikeret gfx. Men processer, RAM og især lagerplads er efter min erfaring vigtigere. Der ud over bør din ven sørge for at have en min. 24″ ekstern skærm at arbejde på. 3D er røv at arbejde med på en lille skærm.

  #2

  Madesco
  Bruger
  266 indlæg
  Offline

  #1 – Tak for input, det giver jeg videre :)!

  Daddelvest, hjemmebedst

Viser 2 kommentarer - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.