onsdag, juni 20, 2018

Hjælp til at finde en LOL-turnering

Daily Rush Debat Off-topic Hjælp til at finde en LOL-turnering

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  lebagge
  Bruger
  1 indlæg
  Offline

  Hej Dailyrush!

  Min fætter skal konfirmeres om en uges tid, og da han elsker at game – især LOL – og ønsker sig oplevelser med giveren, tænkte jeg at det kunne være en fed ide, at prøve at finde en LOL-turnering et sted i Danmark vi kunne tage til. Jeg har selv tidligere spillet Dota og Warcraft 3 og fulgt med i scenerne der, så jeg synes også, det er lidt grineren at følge med i hvor meget e-sport har udviklet sig. Jeg er dog overhovedet ikke inde i LOL, og har ikke lige umiddelbart kunne finde en god hjemmeside, hvor jeg kunne se, hvornår der kommer en nogenlunde stor turnering her i Danmark. Så var det jeg kom til at tænke på, om der ikke kunne findes nogle hjælpsomme typer herinde, som ved noget om det? Kommer der nogen store LOL-turneringer til Danmark inden for det næste halve år? Helst i Københavnsområdet, men det er ikke umuligt, hvis det er et andet sted i landet.

Viser 2 kommentarer - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Silan
  Bruger
  1.895 indlæg
  Offline

  Jeg følger ikke LOL udover finalerne, så jeg tør ikke sige noget med 100%, men jeg tror hvis du skal se et stort LOL event ligesom dem man ser på stream, skal du til sverige eller tyskland. Danmark har desværre ikke meget kørende udover Cph Games som er færdig for i år.

  Edit:

  Googlede for sjov hvad LOL turneringer der er, af en eller anden grund løber jeg ind i en masse outdated info, eneste jeg kunne finde var EU finalen der er i Berlin men allerede d. 1. juni. Der må nogen LOL spillere på banen.

  #2

  WraLe
  Bruger
  1.251 indlæg
  Offline

  En mulighed havde nok være nogle kampe i tyskland, men sæsonen er på pause. Du kan eventuelt undersøge EU LCS som skulle starte igen til efteråret (tror jeg nok)

Viser 2 kommentarer - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.