mandag, juni 24, 2019

Hjælp Rasmus Paludan, donér til Dansk Flygtningehjælp :)

Daily Rush Debat Politik Hjælp Rasmus Paludan, donér til Dansk Flygtningehjælp :)

 • Dette indlæg indeholder 63 kommentarer, har 21 deltagere og blev senest opdateret af  PBT for 2 måneder siden.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 63 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Nass
  Bruger
  1.741 indlæg
  Offline

  Så hvad er idéen? At hver gang han afholder en demo, så bruger DFH lidt flere penge fordi de er blevet støttet?

  Eller det, at man skal gå ind og lave et bidrag hver gang han holder en demo?

  Edit: I øvrigt lidt ærgerligt, at der er brugt 25.000.000 kroner på at politet skal beskytte ham, men der er samlet 70.000 kroner ind i #0. Lidt perspektiv.

  Hell, it's about time

  • Denne kommentar blev ændret for 2 måneder, 1 uge siden af  Nass.
  #2

  Canis_Lupus
  Bruger
  2.296 indlæg
  Offline

  man skal ikke noget, men man kan vælge at lave et bidrag hver gang han vælger at demonstrere og brænder koranen af.

  Jeg tror budskabet er at kærligheden vil altid slå hadet. Men det er min fortolkning og dette er bare en modreaktion til hans hadefulde aktion.

  • Denne kommentar blev ændret for 2 måneder, 1 uge siden af  Canis_Lupus.
  • Denne kommentar blev ændret for 2 måneder, 1 uge siden af  Canis_Lupus.
  • Denne kommentar blev ændret for 2 måneder, 1 uge siden af  Canis_Lupus.
  #3

  Nass
  Bruger
  1.741 indlæg
  Offline

  #2 Fedt initiativ, så giver jeg lidt hver gang han demonstrerer lol

  Hell, it's about time

  #4

  Heschen
  Bruger
  1.736 indlæg
  Offline

  #1 Personligt syntes jeg Hr. Paludan er et stort fjols og det han laver på ingen måde bedrager med noget positivt, men jeg syntes også vi har et problem, hvis det koster 25.000.000 at beskytte ham imod nogle andre fjolser der heller ikke kan finde ud af at opføre sig ordentlig.

  Problemet for mig er bare at jeg ikke tror disse hætteklædte individer der brænder en halv bydel af pluslig er blevet kriminelle af denne ene provokation og bliver mønster borgere igen når han engang stopper.

  What LOL champ do you hate the most? - and why is it Teemo?

  #5

  Nass
  Bruger
  1.741 indlæg
  Offline

  #4 Nejnej, men det har jo altid været rigtigt. Det var også rigtigt dengang politet skulle ryde ungdomshuset på Jagtvej, eller de sidste 15 år de autonome har lavet optøjer på Nørrebro.

  Det ændrer ikke på, at Rasmus har provokeret den gruppe. Det var fint de første 5 gange, de første 10 gange, de første 50 gange – men nu forstår jeg godt at politiet siger det som det er: det er for dyrt nu. Der er andre ting at bruge penge på. Han har demonstreret med samme budskab så mange gange, at nu er det ikke længere en væsentlig begrænsning af hans ytringsfrihed at forbyde ham at demonstrere i en periode.

  Hell, it's about time

  #6

  Emilsa
  Bruger
  10.736 indlæg
  Offline

  Pauludan følger en klassisk drejebog hvor man gør hvad man kan for at skabe mere splid og opsplitning i samfundet end der i forvejen er – det langsigtede mål er borgerkrig

  “The Scandinavian Eddas and Sagas thunder with cosmic horror, and shake with the stark fear of Ymir and his shapeless spawn; whilst our own Anglo-Saxon Beowulf and the later Continental Nibelung tales are full of eldritch weirdness.” — H.P. Lovecraft

  #7

  MiNo
  Bruger
  2.191 indlæg
  Offline

  jeg vil til enhver tid foretrække en landsbytosse på en sæbekasse frem for horder af voldspsykopater der brænder af når nogen siger noget de ikke kan lide.

  Det står alle frit at ignorer tosser og sige “pyt”. Ligeledes at gå lidt væk, så man ikke kan høre det man ikke bryder sig om.

  Det er ingen skyld at man brænder af. Det er ens egen skyld. Slut.

  i7-6700K@4.5 Ghz|Noctua NH-D14|Asus Z170|GTX1080ti|32GB DDR4|Pro 950 512GB NVMe|2x 850 Evo 1TB SSD|CORSAIR AX 850W|R5|Asus PG279Q

  #8

  Sofacyklen
  Bruger
  234 indlæg
  Offline

  #0: Hold da kæft, hvor er folk dog snot hamrende dumme. Forbandet idioter.
  #7: Præcis.

  #9

  Heschen
  Bruger
  1.736 indlæg
  Offline

  #6 Der tænker jeg at risikoen for borgerkrig er ret meget større med den gruppe af folk der løber rundt og brænder bydele af, end af hvad Paludan laver.

  Tænker også på at størstedelen af dem netop er endt i Danmark på grund af borgerkrig, så deres track record ikke er den bedste.

  Hvis der ikke skal mere til end at en ånds bolle står og kaster med nogle bøger for at det ender i en borgerklag, så tror jeg lidt han har bevist hans påstand.

  What LOL champ do you hate the most? - and why is it Teemo?

  • Denne kommentar blev ændret for 2 måneder, 1 uge siden af  Heschen.
  • Denne kommentar blev ændret for 2 måneder, 1 uge siden af  Heschen.
  #10

  Canis_Lupus
  Bruger
  2.296 indlæg
  Offline

  80.000 kr

  #11

  Kolben
  Bruger
  18.603 indlæg
  Offline

  Man har godt nok bekendt kulør, når man kan hidse sig op over at nogen donerer til en NGO, og bruge det som undskyldning for at hyle op om bøller, der “brænder bydele ned”. jfc…

  P=NP?

  #12

  Emilsa
  Bruger
  10.736 indlæg
  Offline

  #9 – Du kan nok godt gå ud fra at de fleste er givetvis efterkommere og deres forældre flygtede i hovedreglen fordi de ikke ville være del i en borgerkrig.

  Sandsynligheden for at nogen udløser en borgerkrig på det her i Danmark, er nok cirka lig nul – også på den længere banehalvdel. Men det ændrer ikke på at det er hensigten fra Pauludans side.

  Pauludan blev smidt ud af ny borgerlige for denne svada:

  “Det er jo sådan, at krigen har mange fronter og der kan være store fordele i at man ikke afslører over for fjenden hvordan man ser ud. Så mens vi står her i dag, så er der hundredetusinder der sidder hjemme og klargøre deres våben og øver sig på at ramme med deres rifler. Det er desværre nødvendigt og nogle har altså valgt i dag at møde op for at være talerør for de mange som er hjemme og forberede sig.”

  “Problemet er blot at vi er nået dertil nu, hvor vi allerede har taget alt alt alt for mange fremmede fjender ind, vores godhed, tossegode politikere har gjort at vi nu står i en situation, hvor der er mindst 350.000 fremmede fjender i landet, og det er ret meget og derfor kan jeg jo forudsige hvad der vil ske. Det er jo sådan at når jeg siger fremmede fjender, så er der nogen af dem der har dansk statsborgerskab, men der er ingen af dem der er danskere, der er tale om mennesker der hader alt hvad vi står for, alt vores kultur og vores medmenneskelighed, det er for dem ynkeligt og svagt. (…) Nu har vi 350.000 mennesker med værdier der går ud på at man må gerne slå folk, man må gerne dræbe folk og hvis de er hedninge hvilket vi jo er i deres øjne, så må man også gerne stjæle fra dem, det er nærmest en god ting at gøre.”

  “Og på det skæbnesvangre tidspunkt vil en hver danskers pligt være, straks at gribe til våben og melde sig i kampen, side om side, med politi og hjemmeværn, mod de fremmede fjender, der nu har fjernet det sidste gran af tvivl om hvad deres sande hensigter er og altid har været. De fremmede fjender ønsker at dræbe danskerne. (…) Vi vil kæmpe side om side med politi og Hjemmeværn, som udgør vores brødre, vores gader og stræder vil blive forvandlet til floder af blod. Og de fremmede fjenders blod vil ende i kloaken, hvor de fremmede fjender hører hjemme. Af de fremmede fjender er kun omkring 240.000 kampdygtige, men alle militære studier fra de fremmede fjenders hjemlande viser, at de fremmede fjender er kujoner og dårlige soldater. De fremmede fjender er primitive mennesker som faktisk er mennesker mest i biologisk forstand, de stoler kun på deres familliemedlemmer eller andre i deres stamme og derfor kan de ikke kæmpe sammen udenfor stammen og famillien, de er ynkelig uslinge hvis død på det tidspunkt vil være både nødvendig og lovlig.”

  Generelt kan man spørge sig selv hvem der ville tage det pænt at have en rendende i ens nabolag og proklamere at man skal udslettes og ens blod skal flyde i stride strømme i gaderne og ned i kloarken. Og man kan spørge sig selv hvad det er for et signal staten har sendt når de lader en rende rundt med den slags budskaber under politibeskyttelse.

  Hvordan tror du det ville være hvis nogen, islamister eller nazister lavede et lignende optrin foran en synagoge eller i et nabolag med mange jøder og gemt sig bag ytringsfriheden?

  “The Scandinavian Eddas and Sagas thunder with cosmic horror, and shake with the stark fear of Ymir and his shapeless spawn; whilst our own Anglo-Saxon Beowulf and the later Continental Nibelung tales are full of eldritch weirdness.” — H.P. Lovecraft

  #13

  Fisker
  Bruger
  11.768 indlæg
  Online

  #9 Som sagt, ungdomshuset, de autonome, hooligans, m.fl. du kan ikke bare ignorere at vi, basalt set, ikke er bedre selv, forskellen er blot at vi ikke er berørt af Paludan’s racisme, og derfor ikke personligt er berørt som den gruppering af mennesker hans racisme er tiltænkt.

  Der er basalt set ingen forskel med den klassekamp man så tilbage før Hitler kom til magten, og det man ser i dag, man kan råbe op om demokrati og ytringsfrihed, men ytringsfrihed har aldrig været frit, og vi har fejlet som demokrati når vi har folk som Paludan rendende rundt og opildne til konflikt.

  Det er et problem, og historisk set tager det ikke et geni at regne hvor det er på vej hen, og når der ikke er flere ballademagre(muslimer) tilbage, så er det østeuropæere, og så er det kontanthjælpsmodtagere, osv.

  #14

  Heschen
  Bruger
  1.736 indlæg
  Offline

  #12 selvfølgelig skal Paludan have beskyttelse også om det koster 25.000.000, alle er vel lige for loven, og man vælger vel ikke ud fra fra fordi de man ikke bryder sig om budskabet?
  Hvis han ikke skal have bestyrtelse er vi vel ikke langt fra at det er kvindens skyld hvis hun har udfordrende tøj på i byen?

  What LOL champ do you hate the most? - and why is it Teemo?

  #15

  Fisker
  Bruger
  11.768 indlæg
  Online

  #14 Paludan har altid mulighed for at ytre sig uanset politiets involvering, en kvinde har ikke mulighed for at frabedes voldtægt.

  Vidt forskellige ting du sammenligner der.

  (Edit: medmindre du selvfølgelig synes det er kvindernes skyld de bliver voldtaget, så kan jeg godt se logikken)

  • Denne kommentar blev ændret for 2 måneder, 1 uge siden af  Fisker.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 63 i alt)

This topic is temporarily locked.