onsdag, august 5, 2020

high end raids

Daily Rush Debat Spil World of Warcraft high end raids

 • Dette indlæg indeholder 13 kommentarer, har 10 deltagere og blev senest opdateret af  Anonym for 14 år, 2 måneder siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Anonym 3.995 indlæg
  Offline

  Jeg har nu været guildless i over ½ år med vilje netop for ikke at blive hooked på alle de end-game instances og epic sets som jeg skal fuldføre. Jeg har full Dreadmist med min warlock og husker stadig besættelsen af at fuldføre sættet ved at raide Strat omkring 5 gange om dagen, hver dag, i 2-3 uger. Det var udmattende.

  Min tid i WoW, på det seneste, har jeg tilbragt casual ved at levle med mine alts på skift sådan så jeg får udbytte af rested XP, PVP’e med dem i battlegrounds og ellers hjælpe nogen med quests med mine main chars.

  Hvis der er nogle 5 mand runs, kan jeg også joine det. Nu har jeg sådan set snakket med min X guild og spurgt hvor lang tid de brugte på BWL og de sagde at nogle af dem raider sådan set hver dag omkring 5 timer om dagen – det har faktisk skræmt mig, at tænke på at hvis jeg endelig få en epic set item, så vil jeg få følelsen af at man på en eller anden måde er tvunget til at fuldføre sættet.

  Jeg vil meget gerne ind i BWL og opleve stemningen, men jeg ved at det ikke bliver sådan, og at der før eller siden går farming i lortet. Først er det fun, sammenhold og taktik, og senere er det pure farming for items som ikke dropper, hvilket bliver frustrerende i sidste ende.

  Er der nogen der har det på samme måde?

Viser 13 kommentarer - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Dromi
  Bruger
  3.232 indlæg
  Offline

  Du er warlock. Jeres set items dropper konstant. Det er i hvert fald den tendens man ser både i MC og BWL. Det er næsten et særsyn hvis der ikke enten ligger Warlock og Hunter loot på en boss.

  #2

  Znappi
  Bruger
  992 indlæg
  Offline

  det er priest og Mage crap der dropper for os i BWL MC er for hunters ofc ..:P

  Well, hvis den guild du har snakket med , ikk har gennemført BWL endnu, så er der ikke meget “epic farming” over lortet.. hvis de derimod har.. så er det ganske kedeligt i længden.. men man skal aldrig tro på at nogle items man kan bruge dropper.. blot håbe!

  #3

  Nioxic
  Bruger
  17.814 indlæg
  Offline

  det er fedt før man selv er kørt træt i det

  desuden er der ingen der tvinger dig til at modtage loot

  http://www.reddit.com/r/random/

  #4

  Assman
  Bruger
  1.063 indlæg
  Offline

  #0
  Er der forskel på at lave 5 strat runs om dagen eller bruge 5 timer i BWL om dagen?

  So, Lone Star, now you see that evil will always triumph because good is dumb.

  #5

  Anonym 3.995 indlæg
  Offline

  #4
  det er der sikkert ikke tidsmessigt, men jeg har jo ikke sagt at jeg bliver ved med at raide strat 5 timer om dagen, nu hvor jeg HAR hele sættet… det var bare en smagsprøve – en sammenligning…

  #6

  Holger-IST-
  Bruger
  6.967 indlæg
  Offline

  Du kan måske også finde en mindre og ikke så aktiv guild. Der er flere (blandt andet min) som kun raider 40 mand 3 gange om ugen (hvis det er muligt) og så har vi 2 raids i ZG, hvis man vil, men da det er 20 mands, er behøves man ikke at komme.

  Jeg raider for det meste kun med 1 dag om ugen, nogle gange 2-3 hvis tiden og damen tillader det. Self. har vi ikke så hurtig progress som de store guilds og får ikke vores epics ligeså hurtigt, men vi har da raidet (er ved Vaelstraz).

  - Holger "A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her." - W. C. Fields

  #7

  aloC
  Moderator
  8.930 indlæg
  Offline

  #6: Hvilken server spiller du på?

  "I am Guybrush Threepwood and i wanna be a pirate!"

  #8

  Sentrax
  Bruger
  3.517 indlæg
  Offline

  jeg er i mc 2 gange im ugen med min raid gruppe (4-5 forskellige guilds) også i onyxias lair 1 gang.

  på vores 12 tur i mc mødte vi så raggy, og den sidste tur snuppede vi de første 8 bosses, og nu skal i høre… det eneste felheart der ikke droppede var robe og bukser, dvs alle locks der var med fik et item

  end game raiding er slet ikke så tidskrævende .
  5 timer onsdag aften og søndag aften er til at overkomme

  edit:
  svar til 0, hmm har aldrig haft et helt sæt så kan sagtens leve uden, men vil jo gerne have det ..

  Hammer in my hand, still pounding on a screw.

  #9

  Soffe
  Bruger
  508 indlæg
  Offline

  hehe vi var på et mc run, hvor der droppede 4 felshard bracers, som røg i banken.

  #10

  Harpen
  Bruger
  1.316 indlæg
  Offline

  ærlig talt hvis du blev så hooked på at få tier 0.5 så vil jeg faktisk virkelig ikk råde dig i at joine en raiding guild…
  jeg er i en guild som jeg har været i siden vi startede mc og zg or vi er nu begge steder ved ragnaros og hakkar og har dræbt onyxia en del gange nu….
  og for at være helt ærligt så er det sgu ikk så fedt…
  den eneste grund til at få de items du kan få der er så du kan rykke videre op og få endnu bedre items fra BWL så du kan rykke videre op og får bedre items fra AQ…
  sådan fungerer mmorpg’s og det er grunden til at de er så tidskrævende…
  problemet er bare at selvom du er i en guild som min som egentlig også er relativt rolig i det vi bruger heller ikk mere end 2-3 dage i 40 mans instances…
  i min guild havde jeg det sådan at da vi endelige nåede til raggy så ville jeg sgu hjælpe til med at få ham ned…så jeg begyndte at farme potions, og alle mulige andre ting der kunne være en hjælp for at få ham ned…
  og vi får ham helt sikkert ned i morgen aften da vi fik ham til 12% i aftes….
  men for at være ærlig føles det sgu ikk særlig fedt…jeg har spildt timer på at prøve at gøre mig klar til det næste raid hver aften fordi så kunne det være vi fik ham ned den aften…når i bund og i grund så ville vi jo nok have fået ham ned selvom jeg ikk havde gjort det…
  og når du så skriver at du blev fuldtstændig besat af at få fat i 0.5 så tror jeg sgu at du vil komme ind på det samme spor som mig….
  selvom du måske ikk kan raide 5 gange om dagen så hvis du blir lige så hooked på det som du gjorde med 0.5 hvilket er sandsynligt så vil du lige som mig finde måder at tilbringe tiden på med farme for eksemplel potions eller penge så du kunne lave fire resistance gear til så mange som muligt i din guild eller dig selv…
  når jeg ser tilbage på de sidste 3 måneder da vi startede i mc synes jeg sgu egentlig at alt for meget tid er blevet spildt…
  ja du kan nøjes med at spille de 4 timer om dagen 3 gange om ugen nødvendigt for at raide men hvis du virkelig har så nemt ved at blive hooked på et spil så er jeg sikker på du ikk kan holde dig til at kun spille de 12 timer….
  det bliver en besættelse alt for nemt ligesom 0.5 gjorde for dig…
  indtil for 3 måneder siden var min /played i wow på 21 dage selvom jeg har haft spillet siden release…i dag, tre måneder senere er den på næsten 45 dage…hvis jeg for tre måneder siden havde vist hvordan jeg ville have det nu havde jeg aldrig nogen sinde begyndt på at raide…
  og fra hvad du fortæller lyder det som om du har lige så nemt ved at lade det blive en besættelse som jeg har…

  #11

  Anonym 3.995 indlæg
  Offline

  #10 Mange tak for en lang og tankevækkende post.

  Det er netop det jeg passer på med lige nu. Jeg har prøvet at quitte WoW tidligere fordi jeg har været besat at spillet så meget.

  Det er vel noget psykologisk at man får den tanke, at når man først har sat et mål, så SKAL man bare fuldføre uanset hvad.

  Ja det var virkelig slemt med Dreadmist, og det er stadig spooky at tænke på at hvis jeg ikke havde havde været så heldig med drops fra Scholomance og UBRS så forholdsvis tidligt, ville jeg bruge endnu mere tid idag, fordi de 2 instances er blevet gjort sværere.

  For at fuldføre Dreadmist sættet havde jeg én motivation og det var at se så evil ud som muligt, fordi jeg glemmer aldrig den gang jeg PVP’ede i Hillsbrad Foothills og så en warlock der havde de der røde øjne.

  Når jeg endelig var done med Dreadmist, rendte folk rundt i Felheart og Nemesis, og så tænkte jeg: skal jeg virkelig ofre så meget tid på at få Tier1+2 sæt? For jeg vidste at når dette er done, så render folk rundt i Tier3 sættet og så er jeg stadig et skridt tilbage.

  Det bekymrer mig ikke vildt meget om jeg er bagud, men mere, at jeg ved at det bliver slemmere med high-end gear.

  Jeg kan dog stadig have fun inde i spillet når jeg gamer nogle af mine low level chars, men jeg ved bare at jeg ikke kommer til at spille med en del af mine kammerater, som raider meget idag.

  Jeg håber de indser “problemet” en dag.

  #12

  Harpen
  Bruger
  1.316 indlæg
  Offline

  jeg er sikker på at blizzard skam nok ved at det er sådan spillet er..
  det er sådan alle mmorpg’s (eller dem jeg har prøvet) fungerer…en konstant jagt efter nye måder at forbedre sig selv på…
  og sådan tror jeg sgu altid det vil være….

  #13

  Anonym 3.995 indlæg
  Offline

  jeg har så heldigvis ingen lyst til at forbedre mine main chars på nogle måder lige nu – eneste grund til at jeg ville joine guild, var for at se de store instances, men hvis det vil medføre en afhængighed i lange løb, så er det sgu ikke dét værd

Viser 13 kommentarer - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.