tirsdag, januar 22, 2019

Google Pixel 1 godt køb?

Daily Rush Debat Hardware Hardware Google Pixel 1 godt køb?

 • Dette indlæg indeholder 12 kommentarer, har 7 deltagere og blev senest opdateret af  Fisker for 9 måneder siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  VFF1983
  Bruger
  398 indlæg
  Offline

  Hej DR,

  Synes min Nexus 5X mobil er ved at føles lidt sløv efterhånden, selvom jeg har været rigtig glad for den.

  Overvejer om jeg skal udskifte den med en Google Pixel 1, da den kan købes til omkring 2.600 kr. på nettet. Jeg kan dog ikke helt gennemskue om det vil være et godt køb, da den jo ikke er den nyeste model længere og der findes sandsynligvis andre modeller hvor man får mere hardware for pengene.

  Nogen som har erfaringer med Pixel 1 og som kan anbefale eller fraråde den? Årsagen til at jeg ikke bare køber f.eks. en OnePlus 5T, er at jeg foretrækker en mobil som ikke er voldsom stor og som samtidig kører med rent Android OS, hvilket udelukker en del.

  På forhånd tak

  Mvh
  Thomas

  Mine sider:
  http://www.thomasrasmussen.net
  http://www.netradio.nu
  http://www.tvtracker.net

Viser 12 kommentarer - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Caulnian
  Bruger
  875 indlæg
  Offline

  Jeg havde en google pixel 1 før iPhone X, som jeg er på nu, og Pixel er en ganske fin telefon. Fin byggekvalitet, godt kamera og generelt ret lækker. Batteriet holder dog ikke strøm så længe, som jeg havde håbet, den skulle typisk lige have lidt juice i løbet af dagen for at holde sig hele aften, mens min nuværende telefon kan klare sig halvanden til to dage.
  Jeg vil dog klart anbefale Pixel 1 som en udmærket telefon. Størrelse og vægt på den er sublim, synes jeg.

  #2

  VFF1983
  Bruger
  398 indlæg
  Offline

  #1
  Det er også nogenlunde det jeg har læst i anmeldelserne, kunne dog være rart hvis den havde haft et lidt større batteri. Men prisen er jo også ved at være fornuftig efterhånden. Tak for svaret.

  Mine sider:
  http://www.thomasrasmussen.net
  http://www.netradio.nu
  http://www.tvtracker.net

  #3

  Fisker
  Bruger
  11.616 indlæg
  Offline

  Jeg har den og den fungerer fint, hvis du ikke vil have en mobil der er voldsom stor, så er det værd at huske på at Pixel-serien har lidt store Bezel’s og derfor er større end den “behøver” at være. Men Både Pixel og Pixel XL er mindre end 5T’eren, den er også generelt mindre (men debaterbart en smule tykkere) end Nexus 5X’eren.

  Der er egentlig ikke noget at komme med hardware mæssigt bortset fra at vi selvfølgelig taler om at den 1½ år gammel spec-mæssigt. Du skal også huske på at der ikke er support for SD-kort, og så har Pixel support for A/B-updates hvilket fordobler pladsen brugt af operativsystemet, så de 32GB er nok mere 20-25GB. (Heldigvis er der gratis fotolagring i skyen af de billeder du tager hvis det skulle være en af de ting du bruger meget plads på)

  Den sidste garanteret update af Pixel 1 er også den kommende Android P, men da det er en Google enhed er der typisk god support af modding communitiet, Pixel 1 understøtter også Project Treble, så det skulle i teorien være nemt for modding communitiet at fortsætte hvis du i fremtiden skal opgradere til Android Q.

  Jeg bruger den som sagt stadigvæk min mens jeg venter på Pixel 3 ville nok også købe en Pixel 1 i dag hvis jeg skulle have en billig mobil lige nu, og rent Android var målet.

  Edit: Vedr #1‘s kommentar om batteri, så kan du uden tvivl få bedre batteri hvis du får en mobil med fx SnapDragon 845, eller lignende, forskellen mellem fx Pixel og iPhone X er nok mest en OS-ting, ud fra de Android telefoner jeg har haft, så har min Pixel XL været en klar forbedring ud af boksen over hvad jeg tidligere har haft (Har primært kørt Google’s Nexus telefoner før det)

  #4

  VFF1983
  Bruger
  398 indlæg
  Offline

  #3
  Tak for den udførlige vurdering.

  Jeg har egentlig ikke noget imod den ikke er super tynd, det er mere følelsen af ikke at kunne håndtere den i én hånd som generer mig. Har været vant til 16 GB fra Nexus, så tænker 32 GB + skyen er rigeligt til mig.

  Er nok ikke så meget super bruger så jeg vil begynde på modding, foretrækker bare en hurtig og ren Android oplevelse. Min gamle Nexus 5X er begyndt at halte gevaldigt når der f.eks. er flere apps åbne. Men lyder da lækkert den stadig er med på næste store opdatering (P).

  Mine sider:
  http://www.thomasrasmussen.net
  http://www.netradio.nu
  http://www.tvtracker.net

  #5

  Spionas
  Bruger
  1.505 indlæg
  Offline

  Du kunne evt. tage et kig på de nye Nokia’er som lige er kommet på markedet, da de er udgivet under Android One programmet og dermed kører en ren Android og er garanteret opdateringer af OS i 2 år og sikkerhedsopdateringer i 3 år.
  6’eren (2018 udgaven) er ikke så langt fra din 5X i størrelse, hvor 7 plus er noget større. 8 Scirocco er vist mindre i fysisk størrelse men vist også et i noget andet prisleje.

  #6

  VFF1983
  Bruger
  398 indlæg
  Offline

  #5
  Jeg har faktisk en Nokia 6 da jeg troede den kunne erstatte min Nexus 5X, desværre fik jeg købt den gamle model, og den synes jeg er lidt for sløv og en smule for stor. Bortset fra det er det en fin telefon til prisen. Nokia 8 lyder rimelig interessant, men den har fået lidt blandede anmeldelser lyder det til.

  Mine sider:
  http://www.thomasrasmussen.net
  http://www.netradio.nu
  http://www.tvtracker.net

  #7

  Rothkeen
  Bruger
  418 indlæg
  Offline

  Har desværre aldrig prøvet Pixel 1.
  Men er selv lige gået fra en Nexus 5X til en Moto x4, og kunne ikke være mere glad, batteritiden og de ekstra ram den har, gør alt køre flydende på den. Prisen er skarp til små 2300kr for den.

  #8

  snowball42
  Bruger
  1.013 indlæg
  Offline

  #0 Jeg har også en Nexus 5X, som var pænt sløv, men har lige opdateret til seneste release 8.1.1 eller noget, det bragte livet tilbage i den.

  #9

  TabascoPreben
  Bruger
  806 indlæg
  Offline

  Hvis du kan leve med størrelsen kunne nokia 7 plus være et godt bud. Den er stadigt lidt dyr, men den burde falde i pris så den rammer dit budget i løbet af de næste måneder.

  #10

  Spionas
  Bruger
  1.505 indlæg
  Offline

  #9 +1 Jeg har købt 7 plus her ved launch og er rigtig godt tilfreds. Ved udmærket jeg sikkert kunne spare en del ved at vente men kunne ikke helt lade være.
  Hvis man kommer fra en 5X skal man dog være opmærksom på en væsentlig vægtforøgelse. Den er forholdsvis tung

  #11

  VFF1983
  Bruger
  398 indlæg
  Offline

  Tak for svarene, rart med så meget feedback. Kan godt se der findes mange alternativer til Pixel, så vil lige overveje hvad det skal være Hvis bare man kunne købe en Pixel 2 med abonnement, ville det nok blive den. Men generelt synes jeg en 2-3000 er et passende beløb til de behov jeg har.

  Mine sider:
  http://www.thomasrasmussen.net
  http://www.netradio.nu
  http://www.tvtracker.net

  #12

  Fisker
  Bruger
  11.616 indlæg
  Offline

  Måske de begynder at sælge Pixel 2 ordinært i Danmark, der er rygter om en snarlig udgivelse af Google Assistant I Danmark.

Viser 12 kommentarer - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.