fredag, juni 5, 2020

Google fortæller om Stadia

Daily Rush Debat Spil Google fortæller om Stadia

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Fedder
  Bruger
  30 indlæg
  Offline

  Google er begyndt at fortælle om deres kommende Stadia
  https://www.youtube.com/watch?v=eouqoIur5c4

  Må indrømme at jeg ikke forstår halvdelen af hvad de siger omkring latency. Men tyder på at de har tjek på det. Glæder mig mere til d 19 november end juleaften 😀

  Født i 1973 og spillet hele mit liv. Håber heller aldrig jeg mister interessen😀

  • Dette indlæg blev ændret for 7 måneder, 1 uge siden af  Fedder.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 34 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  gumshot
  Bruger
  436 indlæg
  Offline

  Det kedelige ved sådan titler er jo at der er en fælles delimiter i dette, at man skal have et internet som kan afspille titlerne til en hvis grad, så man føler det virker.

  Så det går jo ikke hen og bliver enhver mands eje nogensinde, da visse områder, i hele verden, stadig ikke har 1Gbit internet eller bare fiber liggende ind til huset, og 5G stadig er langt væk for de områder med dårligt internet.

  Så for at man kan vinde, skal alle have adgang, og så kan de snakke nok så meget latency Det hjælper ingen hvis de kun har 4Mbit eller mindre i dag.

  Alt du skal vide - 4 8 15 16 23 42

  #2

  Emilsa
  Bruger
  11.116 indlæg
  Offline

  #1 – Højhastigheds internet i den underudviklede del af verden er mere udviklet end du tror… Somalia, post-apokalyptisk krise samfund, men at streame – kein problem. En Chromecast er inden for deres økonomiske råderum, det er en gaming rig ikke – de har rigeligt med mobiltelefoner og de bruger alligevel mobilbetaling til det meste.

  Sådan noget som stadia, har potentialet til at bringe gaming ud til der hvor det indtil videre bare er “whyte peoples stuff” – som min kone ville sige.

  Imagine explaining to someone with a Che Guevara shirt in 2003 that Britney Spears would end up to the left of Rage Against the Machine

  #3

  PBT
  Admin
  2.938 indlæg
  Offline

  Daily Rush besøger Google på mandag for at lege med Stadia. Alle detaljerne skal nok følge bagefter

  Startede Daily Rush og Quake3.dk sammen med Webster i et andet årtusind

  #4

  Mikaa
  Bruger
  3.212 indlæg
  Offline

  #3

  Feeedt, glæder mig til at læse om Jeres indtryk

  Help me, Premature Ejaculation Man! Premature Ejaculation Man: I'm coming!

  #5

  Emilsa
  Bruger
  11.116 indlæg
  Offline

  #3 +1

  Imagine explaining to someone with a Che Guevara shirt in 2003 that Britney Spears would end up to the left of Rage Against the Machine

  #6

  Fedder
  Bruger
  30 indlæg
  Offline

  Tager gerne en fridag på mandag og tager med😀

  Født i 1973 og spillet hele mit liv. Håber heller aldrig jeg mister interessen😀

  #7

  Deadmeat
  Bruger
  7.033 indlæg
  Offline

  Blot til info og eftertanke: Man skal åbenbart ikke vælge streaming af spil frem for afvikling på egen PC, i den tro at det er grønnere. Som med streaming generelt, så er det en rigtig strømtyv – Se info her hos Ing.dk. Det er størrelsesordenen dobbelt op på strømforbrug at afvikle et spil med streaming – også selvom det er med simplere grafik.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #8

  -SANTA-Julemanden
  Bruger
  7.399 indlæg
  Online

  #7
  Kunne være interessant med en sammenligning med folk der blot har tv og Chromecast….

  BetWizer.com - Sports-betting made easy

  #9

  PBT
  Admin
  2.938 indlæg
  Offline

  #7 Det må næsten være mere i det end som så. Dels – som en kommentar på ing.dk også er inde på – kræver det en hel del energi at lave en PC eller konsol til at starte med og for den sags skyld at komme af med den igen. Dels står en desktop PC vel typisk tændt hele tiden. Og endelig betyder det rigtig meget om strømmen er grøn eller ej. Her er Google og Microsoft godt med. I Danmark er der en god chance for at den strøm, man bruger, er grøn, men det gælder bestemt ikke hele verden.

  Startede Daily Rush og Quake3.dk sammen med Webster i et andet årtusind

  #10

  Deadmeat
  Bruger
  7.033 indlæg
  Offline

  #8: Det er helt sikkert også ‘sort’ at streame på TV, uanset kilden (Chromecast etc.). Som #9 er inde på, så afhænger slutregnskabet naturligvis af, hvad streaming udbyderen bruger af strømkilder.

  #9: Naturligvis, men det kræver så også energi at lave server hardwaren, plus det ser ud til at der er et stejlt strømforbrug på at have serverparken til rådighed, video transcode billedet og streame det. I første omgang er det bare godt at der kommer fokus på det, så man i det mindste kan træffe en mere oplyst beslutning.

  Jeg har som sådan ikke nogen problemer med streaming løsninger og er en rigtig ‘gris’ pga. højt Youtube og Netflix forbrug i forvejen. Indtil videre kan jeg bedst lide at have egen gaming hardware i huset, men tiden må vise både teknisk og resourcemæssigt, hvad der vil give mest mening

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #11

  Nioxic
  Bruger
  17.748 indlæg
  Offline

  er folk klar over spillene som stadia har, koster penge, FORUDEN abonnementet?

  og det’ ikke nye spil , men de har stadig “ny spils”-priser…

  og så er der delay. og en del features osv. er slet ikk klar på release.

  https://www.youtube.com/watch?v=uQDjS3IE0vQ

  Jim Sterling er heller ikke vildt imponeret..

  https://www.youtube.com/watch?v=MQeMk1DTaiM

  men ja, nu må vi se. jeg er ikk umiddelbart intersseret i det.

  Der er så et gratis spil engang imellem, i deres pro abonnement. men det første er allerede et F2P spil på steam (Destiny 2)
  bliv kneppet af google, køb stadia?

  http://www.reddit.com/r/random/

  • Denne kommentar blev ændret for 6 måneder, 3 uger siden af  Nioxic.
  #12

  Gyldenglad
  Bruger
  140 indlæg
  Offline

  #11

  At klage over features der ikke kommer med i en FOUNDERS release? Hold dog op..

  Ja, spil kommer til at koste, det er da ingen overraskelse?? Man kan sgu da ikke klandre Google fordi man ikke har undersøgt tingene ordenligt selv. Google har udtalt i deres nylige AMA på Reddit at de vil være konkurrencedygtige på pris og tilbud.

  Deres pro abonnement giver 1 spil hver måned, 4k streaming og yderligere prisnedslag på spilkøb, ligesom vi kender det for PS plus m.m.

  Men det er jo så fandens populært at hade på alt nyt og innovativt.

  #13

  R3CoR
  Bruger
  2.569 indlæg
  Offline

  En Early access streaming platform med forældede spil? Tror sgu jeg springer over

  #14

  gumshot
  Bruger
  436 indlæg
  Offline

  #12 Der er intet innovativt over Google’s produkt. Andet end videreudvikling af en løsning som har eksisteret på PC og også SmartTV, dog med udvalgte titler som de gav dig, tilgængelig på deres platform, for en fast pris hvert måned.
  At google så har fået en steam klient ind og man kan vælge nogle titler deri, som man kan købe til discount priser af Google , er da ikke innovativt men en forretningsmodel for at sælge spil som andre gav dig med gratis i dit abo.

  Det er ikke nyt, innovativt eller noget der ligner, der er måske bare bedre grafik nu, andre titler som med tiden ER blevet bedre siden de andre kom ud, det er ikke innovation, det er bare helt almindelig udvikling, som vi startede med 2400bps modem, så blev det US Robotics 16.8Kbit og andet løbende fra dengang.
  Innovativt var mobilen og SMS
  Edit: Ingen startede med 300Bps i hjemmene Det var erhvervs området.

  Alt du skal vide - 4 8 15 16 23 42

  #15

  Fedder
  Bruger
  30 indlæg
  Offline

  Gumshot må indrømme at jeg er uenig. Syntes det er innovativt.

  Streaming af games er næste step i at vi går fra desktop til mainframe håndtering af beregninger Det meste bliver streamet.største begrænsning vil blive vores båndbredde og vores latensy.

  Starten var at streame film og musik. Vi slap for vores. CD/dvd afspiller, nasdrive, computer osv. Som skulle compute/beregne et mpec, codec. Mange husker sikkert hvordan ens processor blev rødglødende og billede hakkede når man ville afspille en film i en lidt højre opløsning.
  Det meste er erstattet af vores tvboks, telefon, smarthøjtaler osv.

  Nu kommer streaming af game. Så snakker man ikke mere om man har nyeste version af AMD eller Nividia, som køre den clockfrekvens, ram osv. Eller den nyeste konsol. I fremtiden vil man mere snakke med sin kollega om man spiller Call of Duty med Telia som udbyder, og om benytter fiber, båndbredde og helt sikkert hvad ens latency er.

  Mange streamer billede og lyd når de spiller. Dette har ligeledes ekstra krav til flere kerner, grafikkort osv. At google ejer YouTube bliver også spændende at se hvad de finder på.

  Født i 1973 og spillet hele mit liv. Håber heller aldrig jeg mister interessen😀

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 34 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.