mandag, november 18, 2019

Fusk med kødpålæg?

Daily Rush Debat Off-topic Fusk med kødpålæg?

  • Dette indlæg indeholder 23 kommentarer, har 20 deltagere og blev senest opdateret af  Nickell for 1 måned siden.
  • Forfatter
    Emne
  • #0

    Nagelzz
    Bruger
    50 indlæg
    Offline

    Hej Rushers

    Er der andre end mig der har bemærket dette? Fabrikanter som Tulip, farver det øverste lag plastik på kødpålæg, så det vidst ser ‘bedre’ ud?
    https://imgur.com/a/WfIl3ya

    Kan man klage over dette?
    Hører gerne hvad i tænker

    • Dette indlæg blev ændret for 1 måned siden af  Nagelzz.
    • Dette indlæg blev ændret for 1 måned siden af  Nagelzz.
    • Dette indlæg blev ændret for 1 måned siden af  Nagelzz.
Viser 8 kommentarer - 16 til 23 (af 23 i alt)
  • Forfatter
    Kommentarer
  • #16

    -dut-
    Bruger
    2.457 indlæg
    Offline

    #15 du bliver ikke skuffet, det smager fantastisk.

    #17

    Nickell
    Bruger
    4.019 indlæg
    Offline

    I samme stund vil jeg gøre opmærksom på E250. Det er et konserveringsmiddel, som farver kødet, men det er kræftfremkaldende.

    Så hellere et farvet låg…

    Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

    #18

    Nioxic
    Bruger
    17.652 indlæg
    Offline

    jeg spiser ikk brød, og dermed køber jeg ikke kødpålæg

    men jeg har ikk set det før i tiden.

    det er vel også underordnet. jeg synes mere man skal holde øje med om man rent faktisk køber et kødprodukt, eller om det er de der klamme veganerlorte-produkter som af en eller anden psykopatisk årsag, skal placeres sammen med kødet, selvom der er en grøntafdeling

    #17 fun fact:

    der er super meget nitrit i fx. selleri, spinat eller andre grøntsager.

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5412236/

    det anslåets at over 80% af det nitrit folk æder, kommer fra grøntsager…

    men ok. undgå du så dit bacon

    http://www.reddit.com/r/random/

    • Denne kommentar blev ændret for 1 måned siden af  Nioxic.
    • Denne kommentar blev ændret for 1 måned siden af  Nioxic.
    #19

    MasterSoren
    Bruger
    2.562 indlæg
    Offline

    Prøv at læg mærke til lamperne over kølediskene i div. supermarkeder næste gang du er ude og handle.

    Man har i mange år brugt lamper med specielle filtre foran for at få gråt kedeligt kød til at fremstå helt “Friskslagtet-rødt”

    Det der er bare gammel vin på nye flasker..

    ?lev ud edrojg ,snælgab reh ted esæl ta fa eregolk tegem ekki velb uD

    #20

    ByteBandit
    Bruger
    1.377 indlæg
    Offline

    #18 Du bytter rundt på nitrat og nitrit.

    #21

    Razorblade2
    Bruger
    131 indlæg
    Offline

    Nitrit er et konserveringsmiddel til kødprodukter, det giver den røde farve og er bakterie hæmmende, b.la for at nedsætte faren for pølseforgiftning.

    Intet dansk økologisk kødpålæg indeholder nitrit, derfor er holdbarheden mærkbart forkortet, men er til gengæld ikke kræftfremkaldende.

    #22

    Nioxic
    Bruger
    17.652 indlæg
    Offline

    #20 og du glemmer at nitrater bliver konverteret om til nitrit i kroppen..

    så det er faktisk underordnet.

    http://www.reddit.com/r/random/

    #23

    Nickell
    Bruger
    4.019 indlæg
    Offline

    #20: +1000

    #22: Vi er da ligeglade!

    Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

Viser 8 kommentarer - 16 til 23 (af 23 i alt)
  • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.