fredag, november 22, 2019

Fusk med kødpålæg?

Daily Rush Debat Off-topic Fusk med kødpålæg?

  • Dette indlæg indeholder 23 kommentarer, har 20 deltagere og blev senest opdateret af  Nickell for 1 måned siden.
  • Forfatter
    Emne
  • #0

    Nagelzz
    Bruger
    50 indlæg
    Offline

    Hej Rushers

    Er der andre end mig der har bemærket dette? Fabrikanter som Tulip, farver det øverste lag plastik på kødpålæg, så det vidst ser ‘bedre’ ud?
    https://imgur.com/a/WfIl3ya

    Kan man klage over dette?
    Hører gerne hvad i tænker

    • Dette indlæg blev ændret for 1 måned, 1 uge siden af  Nagelzz.
    • Dette indlæg blev ændret for 1 måned, 1 uge siden af  Nagelzz.
    • Dette indlæg blev ændret for 1 måned, 1 uge siden af  Nagelzz.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 23 i alt)
  • Forfatter
    Kommentarer
  • #1

    VampiricEye
    Bruger
    24.730 indlæg
    Online

    Deres blege kyllingepålæg får i hvert fald lidt mere kulør, når man kigger på det igennem pakken.:)

    Nintendo Influencer

    YT-kanal: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

    #2

    -dut-
    Bruger
    2.465 indlæg
    Offline

    #0 spis nu bare din kødpålæg mens det stadig kan købes!

    #3

    mortendb
    Bruger
    351 indlæg
    Offline

    Det er da bedre end at tilsætte nitrit.

    #4

    NoFaith
    Bruger
    3.950 indlæg
    Offline

    Ej det gider jeg simpelthen ikke gå op i haha, men er sikker på dette indlæg nok skal blive rigtig godt.

    Går ud og laver popkorn.

    Its Funny Because Its True...

    #5

    DonBorup
    Bruger
    166 indlæg
    Offline

    Meget af det pålæg der sælges i supermarkedet er ret skidt kvalitet, hvor alle kneb tages i brug for at få det til at se spiseligt ud. Eksempelvis blev “Kødklister” blev forbudt som tidsætningsmildel i 2010, men nu er det så ændret til at være et enzym og så må de godt. Køb pålæg i den lokale slagter. Ja, det er dyrt i forhold til, men det er også lavet uden “snyd”.

    https://www.dr.dk/nyheder/penge/kontant/koed-med-koedklister-kan-saelges-lovligt-i-danmark-trods-forbud

    #6

    Emilsa
    Bruger
    10.801 indlæg
    Offline

    Hvad er ideen ved at gøre kyllingepålæg mørkere, det får bare mig til at tro de har tilsat kemikalier…. Kyllingekød er sgu da blegt fra naturens side.

    “The Scandinavian Eddas and Sagas thunder with cosmic horror, and shake with the stark fear of Ymir and his shapeless spawn; whilst our own Anglo-Saxon Beowulf and the later Continental Nibelung tales are full of eldritch weirdness.” — H.P. Lovecraft

    #7

    Tarzan
    Bruger
    1.944 indlæg
    Offline

    #6 Spot on!

    #5 Og det fra slagteren er sikkert også en hel del sundere

    Der er 24 timer i et døgn, der er 24 bajere i en ramme ... det KAN ikke være et tilfælde!!

    • Denne kommentar blev ændret for 1 måned, 1 uge siden af  Tarzan.
    #8

    SturmW-Ghost
    Bruger
    12.098 indlæg
    Offline

    #0
    Har du prøvet at lave noget kødpålæg eller andet pålæg selv, eller prøvet at købe hos slagteren i stedet?

    Hvis man først har det, så opdager man hvor neutralt og kedeligt sådan noget masseproduceret pålæg smager i forhold til the real deal.

    Rullepølse, flæskesteg, oksesteg m.v. Og så lige igennem en pålægsmaskine, og frys ned i små portioner. Tag det op og smæk på nybagt rugbrød med hjemmelavet rødbeder/græskar/asier/rødkål.

    Mmmmmm

    "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

    #9

    PBT
    Admin
    2.438 indlæg
    Offline

    #8 Mmmmm, Sturm – bliver sgu småsulten nu

    Startede Daily Rush og Quake3.dk sammen med Webster i et andet årtusind

    #10

    Ghidora
    Bruger
    8.240 indlæg
    Offline

    Det er vel ikke fusk hvis de godt må?

    Nærmere reglerne der bør ændres…

    Ghidora84

    #11

    R3CoR
    Bruger
    2.515 indlæg
    Offline

    Det er det samme med detail butikker hvor de brænder kanten på “Roastbeef” uden det rent faktisk er det.

    Kødklister er især In lige pt og er noget nogle af vores leverandører i firmaet er blevet bonget for hvor de gladeligt vil sælge til kunderne, men når så de afslører deres identitet en uge senere har de lykkeligt glemt alt om det.

    #12

    GrillBiller
    Bruger
    2.657 indlæg
    Offline

    Mon ikke det er fordi den som ligger øverst er mest udsat for dagslys ?

    ”Vi griner meget sammen, men vi er også meget forskellige. Nogle gange bliver Bubber altså 12 år – det er charmerende, men også lidt anstrengende to måneder i træk.” B.S. Christiansen

    #13

    VampiricEye
    Bruger
    24.730 indlæg
    Online

    #12 Nope, den “gennemsigtige” folie er farvet.

    Nintendo Influencer

    YT-kanal: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

    #14

    StultusX2
    Bruger
    5.018 indlæg
    Offline

    #Blackfacerutinepålæg? OMG!
    HVID,BLEG kylling FTW

    EDIT: Sturm’ har ret!

    MEN, jeg ender altid med VULGÆRT TYKKE skiver, når jeg selv skal gøre/skære dét… …ikke at det smager dårligere af den grund.

    My TIE! My nimble coffin!
    En snarligt uddøende Single-Player, der "skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen"..

    • Denne kommentar blev ændret for 1 måned, 1 uge siden af  StultusX2.
    #15

    Festival_H
    Bruger
    4.345 indlæg
    Offline

    Hmm nu vil jeg sgu prøve at lave hjemmelavet rullepølse. Det er lidt en omgang at sætte sådan en fætter over, men jeg er tosset med rullepølse så det skal da lige prøves. Godt med peber og persille og hvidløg. Yes Sir. Det kan da kun blive en succes.

    Wish me luck!

    Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 23 i alt)
  • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.