torsdag, september 19, 2019

Frossen suppe

Daily Rush Debat Off-topic Frossen suppe

  • Forfatter
    Emne
  • #0

    DasJux
    Bruger
    1.325 indlæg
    Offline

    Jeg er begyndt, at lave større potioner suppe og så fryse et par poser ned. Når jeg så varmer det op i gryden er der altid nogle af grønsagerne/kødet, der brænder på i bunden. Nogle husmor tricks?

    Edit: Jeg har googlet det, jeg kan ikke finde noget om det!

    (Jeg laver ikke så tit suppe)
    ((Jeg har forsøgt mig med en negleklipper))

    Dra'nakyuek er min drømmekvinde.

    • Dette indlæg blev ændret for 7 måneder, 1 uge siden af  DasJux.
Viser 14 kommentarer - 1 til 14 (af 14 i alt)
  • Forfatter
    Kommentarer
  • #1

    Casqer
    Bruger
    348 indlæg
    Offline

    Kan du ikke bare varme det op, på lavere varme?

    #2

    Flashheart
    Bruger
    561 indlæg
    Offline

    Mon ikke opvarmning ved lidt lavere varme og/eller at du rører rundt mere aktivt vil kunne afhjælpe problemet?

    #3

    DasJux
    Bruger
    1.325 indlæg
    Offline

    Det er faktisk gode råd, det vil jeg prøve! Tak.

    Dra'nakyuek er min drømmekvinde.

    • Denne kommentar blev ændret for 7 måneder, 1 uge siden af  DasJux.
    #4

    Festival_H
    Bruger
    4.308 indlæg
    Offline

    Hvis du allerede har det i en pose så fyld din gryde med vand og nedsænk din pose med suppe i vandet. Når indholdet af posen er tøet op hælder du vandet ud og suppen i gryden. Og ingen grund til at ‘varme’ suppen på ved 1000 grader.

    Think ahead og tag suppen op inden du er skrup sulten.

    Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk

    #5

    Kasper Kål
    Bruger
    3.070 indlæg
    Offline

    Hæld ekstra vand ved og varm langsomt op, så går det nok.

    The Profile Formerly Known As kring17a

    #6

    Retarded_wookie
    Bruger
    483 indlæg
    Offline

    #1 hallo, mand. Enhver ved da at der kun er 2 indstillinger på et komfur: slukket eller max_powah.

    Forestil dig hvordan en retarderet Chewbacca lyder.

    #7

    gulbaek
    Bruger
    117 indlæg
    Offline

    Du kunne jo også vælge at sortere kød og grønsagerne fra suppen, inden du frøs det ned

    På den måde kunne du varme suppen op, og først til sidst tilføjet kød og grønsagerne Lige som når man laver mou suppe, hvor kød og mel bollerne tilføjes til sidst, så de heller ikke bliver udkogte

    #8

    VxChemical
    Bruger
    3.321 indlæg
    Offline

    Hmm jeg troede suppe var en forret?

    And then he grinned like a fox eating shit from a barbed wire fence

    #9

    M
    Bruger
    1.624 indlæg
    Offline

    Det er ligesom med risengrød. Svag varme, konstant omrøring… winning!

    #10

    Tequilashot
    Bruger
    4.637 indlæg
    Offline

    Husk at røre rundt.
    Har virket siden suppe gryden blev opfundet.

    Den første pc jeg havde var en 386sx med 8 mb ram som jeg gamede warcraft 1 på i dos 5.

    #11

    Emilsa
    Bruger
    10.697 indlæg
    Offline

    #4 – Det kan man ellers sagtens, jeg har varmet kaffe på 1300 grader…. Man skal bare skynde sig at tage det af.

    “The Scandinavian Eddas and Sagas thunder with cosmic horror, and shake with the stark fear of Ymir and his shapeless spawn; whilst our own Anglo-Saxon Beowulf and the later Continental Nibelung tales are full of eldritch weirdness.” — H.P. Lovecraft

    #12

    Kwanza
    Bruger
    5.385 indlæg
    Offline

    Haha, hvis du ikke selv havde tænkt på at varme den op ved lavere temperatur eller røre rundt i gryden, så er det sgu imponerende, at du har kunnet lave en suppe til at begynde med.

    #13

    Fizk
    Bruger
    180 indlæg
    Offline

    Når du laver suppen, så si grøntsagerne og kødet fra. Frys det i en seperat pose og tilsæt dem igen i de sidste 5 minutter når du varmer suppen op. Bum!

    https://www.youtube.com/user/esbenboye/videos
    Min YouTube kanel - Med lidt af hvert for friluftsmennesker!

    #14

    FunteX
    Bruger
    7.868 indlæg
    Offline

    Hvordan koger man suppe paa en negleklipper ??? =P

    Daily Rush's Petrolhead & ADHD case #1 Triple punctuation is my trademark!!!

Viser 14 kommentarer - 1 til 14 (af 14 i alt)
  • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.