onsdag, december 2, 2020

Forza Motorsport 6 – Din mening

Daily Rush Debat Genre Racing Forza Motorsport 6 – Din mening

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  G33ky
  Bruger
  133 indlæg
  Offline

  Synes da lige der var plads til et emne om hvad man synes om Forza Motorsport 6 til Xbone

  Jeg vil da gerne ligge ud:

  Lige siden jeg købt en Xbox 360 med Forza Motorsport 3, tilbage i 2010, har jeg været hooked på denne serie, da den jo har noget som andre racing spil ikke har og har en vis magi, som man ikke finder andre steder, dog er den magi blegnet siden FM3. Jeg vil her under beskrive min mening om Forza Motorsport 6 til Xbox One, hvor jeg vil dele det op i kategorier, så det er mere overskueligt for dig som læser mit indlæg

  Menu’erne: 3/10
  Når man har startet spillet op og når på hovedmenuen, så sidder man med en blandet følelse af at de har lade sig inspirere af Gran Turismo, om det er godt eller skidt er jo op til den enkelte der ser på det, jeg er sådan bare midt i mellem om jeg kan li det eller ej.

  Men trykker man så på en af de menuer, så er der en meget flad fornemmelse der møder en, for her har de virkelig sparet på alt, og især farver, for alt er jo sort eller mærke gråt, og det er ikke pænt eller flot, og det virker ret dystert og deprimerene at se på, og især når man fik ønsker at lave et paint job på sin bil og bevæger sig ind i den menu, så er det en deprimerne oplevelse, da her har man valgt at have en mørkegrå bagrund, så de fabriks logoer der er blå eller har mørke farver, de er meget sværre at se, da det er jo er kontrast farver.

  Hvorfor de ikke bare havde valgt en hvid farver, det forstår jeg ikke, det ville jo have været en neutral farve til alle de andre farver. Men det sjove stopper ikke her, for hvis du har valgt et form man ønsker at vælge farve til, så er det på en meget smal linie, i stedet for at lave den en smule større som de ellers har haft i de tidligere spil, men det bliver endnu bedre endnu.

  Lad os sige du ikke ønske at skabe et design, og ønsker at købe et, så kan man også det, dog ikke som i Forza 4, næ nej, de har fjernet storefronten fra spillet, det skete i 5’eren, men det er ikke det sjove, for det kommer har, man kan ikke dreje og vende bilen mens man se det design man måske ønsker, det skal man vente med til man har downloadet det. Hvordan kan man sidde og udvikle et spil, som er så dårligt på en lang række punkt, i forhold til de tidligere spil, det er mig en gåde.

  Og det grå og triste tema, stopper ikke her, det er også når man tuner eller styler sin bil, da tager man jo lige et par humør piller og så er man klar til at tune ens bil eller style den, for her er også en mørkegrå bagrund og meget små tekst og tal.

  Jeg fatter simpelthen ikke Turn10, jeg ved ikke om de havde haft gang i noget sjovt i den pibe, men det er virkelig ikke deres bedste, når man kigger på tidligere spil i serien.

  Grafikken: 7/10
  Den er overraskende godt, når man tænker på at grafikken aldrig har været rigtig godt i Forza serien, bare så længe man husker at grafik ikke er alt, faktisk betyder kanon godt grafik, at de har undladt at bruge kræfter andre steder i spillet, og her er det så menuerne, som er skrevet her over.

  De har indført regn og nat kørsel, hvilket er kanon fedt, for Forza var jo næsten det eneste racing spil hvor dette ikke har været i, så det er jo glædeligt at de nu har fået fingerne ud af røvhullet og kommet i gang. Faktisk kunne de jo sagtens have gjort dette allerede i Forza 3 til Xbox 360, for går man 15 år tilbage i tiden, så var der mange racing spil, med smuk grafik som have disse elementer, men ikke i Forza.

  Det jeg savner med dag og nat, samt regn, er at det var dynamisk, så man kunne komme ud for at køre om natten på våd bane. For den her generation af konsoller kan jo sagtens klar det, for det kan man jo i Project Cars, hvorfor så ikke i Forza? Det håber jeg virkelig kommer i den næste Forza Motorsport udgivelse eller i form af en upgrade / update.

  Der skal da ikke herske nogen tvivl om at de har lagt mange kræfter i grafikken, og det ses jo også tydeligt når man spiller og ser bilerne, så er grafikken rigtig smuk at se på og det hele fungere jo godt med stabil frem rate, af det jeg har se og har ikke bemærket noget ud over det normale med frame drop.

  Biler og Baner: 7/10
  Der er en del kendte og gamle baner man kender fra andre racing spil og ikke mindst Forza serien, men der er også en håndfuld nye baner, som i hvert fald er nye til Forza Motorsport serien, og det er et ganske godt og positivt indspark, for banerne er jo det som virkelig kan løfte et racing spil, for hvad skal man med 500+ biler hvis man kun har få og kedelige baner man er træt af. Men her i FM6, har de tilføjet en del nye baner og det synes jeg fungere ganske godt.

  Banerne er rigtig godt lavet og man har en følelse af at der er forskel på den vejgreb man har på de forskellige baner og den atmosfære der er fra bane til bane og det er positivt efter min mening.

  Synes også antallet af biler i forhold til baner er i en perfekt harmoni, og den mængde baner, som sagtens kunne være større, ingen tvivl om det, de kunne sagtens programmere flere baner som de selv fandt på. Men som standard er antallet ganske godt, med det antal biler.

  Og selv med bilerne er der et ganske godt udvalg at biler, som passer til en enhver smag, og her er jeg ikke skuffet, for de har også ryddet lidt op i antallet af hvert bilmærke, så kan ikke skal vælge imellem mange forskellige modeller af Civic’s og så videre, for det var det som var træls i FM3 og 4, hvor der var latterligt mange biler, og når man pillede “2 ens” fra, så var der ikke så mange igen.

  Karriere delen: 8/10
  Her har Turn10 tænkt lidt nyt, og det fungere ganske godt, og måske også lidt tiltrængt med lidt frisk ny tænkning når man snakke om den karriere del som man ellers kender det fra FM3 og 4, hvor man selv kunne vælge hvilke heat eller serier man ønskede at køre i, det kunne jeg godt savne lidt og alligevel ikke, for her i FM6 har de tænkt at gameren skulle lære noget om de forskellige historie der om de biler og den motorsport de har kørt i, og det fungere pisse godt, hvor man får fortalt et stykke historie fra en tid hvor de biler havde deres storhedstid og var konger i deres kategorier.

  Dog kunne jeg godt savne lidt forskellighed, når man fx køre i Vol 1, at man skal køre på de samme 4 baner med 6 forskellige biler, det virker lidt molbo og træls, for det er jo 15 volumes i spille og hver volume indeholder 6 serie. Der kunne de jo godt have varieret banerne lidt, så det det ikke var de samme man skulle køre igen og igen, bare med forskellige biler.

  Det jeg kunne ønske man kunne se ud fra hvor man vælge serie man ønsker at køre, er at man kan se hvilken PI klasse bilen skal være for at kunne deltage, men ellers fungere den måde de har valgt at køre karriere delen på, for man har jo “free play” hvor man sætte et ræs op og køre lidt det man ønsker. D

  Min mening om spille som helhed:6,25/10
  Selv om menuerne trækker vildt meget ned, så er spillet stadig Forza, men når de har fjernet Storefronten, så har de fjernet magien og det som gjorde at det var Forza med stort F tiltrods for den medium score i snit, så er spillet stadig et købt værd, men forvent ikke så meget, da det hele er mørkegrå og flat af se på.

  Men hvad synes du om Forza motorsport 6?

Viser 14 kommentarer - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Phonetic
  Bruger
  23.574 indlæg
  Offline

  Har altid været glad for Forza-serien og ville give 6’eren lidt mere end det. I hvert fald 8/10. Men fint bidrag

  Du skulle næsten have skrevet det som en “gæsteklumme”.

  Daily Rush Head Honcho

  #2

  G33ky
  Bruger
  133 indlæg
  Offline

  #1

  Jeg har også altid godt kunne li Forza serien, men synes den er gået lidt ned af bakke siden 4’eren, det er som om den blevet mere kold og flad at kigge på, lidt lige som alt andet her i livet, deværre Men som helhed er spillet stadig forza, dog mangler storefronten, som jo er en meget vigtig ting for spillet, for hvis de pillede det med at man kunne designe sine egne liverys, så kunne jeg lige så have købt pCars.

  Så god er jeg nok ikke til at beskrive ting Men den er fra min blog, og tænke den kunne bruges til et emne, da jeg selv synes den er godt skrevet, selv om der er noget jeg føler der mangler

  Men du er da velkommen til at bruge den til sådanne ting hvis det skulle være

  #3

  G33ky
  Bruger
  133 indlæg
  Offline

  Phonetic,

  Jeg takker, dog synes jeg selv den kunne have været en smule bedre, men sådan er det jo altid, at man altid kan se tingene i bagklogskabens lys

  Synes bare der mangler nogle ærlige anmeldelser af racing serier som fx Forza motorpsort serien.

  Alle er jo så gongho på det med grafikken, hvilket jo ikke betyder en skid, hvis resten at spillet er til at lukke op og sk*de i. Fx det med menuerne i 6’eren, det er jo kun forsiden som er spændende og så er det ellers en stor gang bæ for resten af penge.

  Men det får man jo ikke en anmelder til at sige. Savner sgu nogle ærlige anmeldere som tør sige sin ærlige mening, og ikke pynter på resultatet for at komme med i puljen næste gang der gives kopier til anmeldere.

  #4

  BruneBanan
  Bruger
  36.129 indlæg
  Offline

  Har spillet Forza 6 Apex til PC’en. Derefter er det 100% umuligt at gå tilbage til Xbox One. Grafik og framerate på PC’en gør spillet så ufatteligt meget bedre, at ja … Xbox One-udgaven er uspillelig for mig!

  #5

  Phonetic
  Bruger
  23.574 indlæg
  Offline

  Xbox One er stadig 60 FPS. Det absolut vigtigste

  Daily Rush Head Honcho

  #6

  G33ky
  Bruger
  133 indlæg
  Offline

  #5

  Jeg vil da mene at en stabil frem rate godt Men nu måske jeg er for oldschool, for jeg er lige glad med om det er 30 eller 60, bare den er stabil

  #7

  BruneBanan
  Bruger
  36.129 indlæg
  Offline

  yeah. Men efter 4K ultra ser alt andet virkelig ikke så godt ud. Forza er nok et af de flotteste spil jeg nogensinde har set. 4K ser jo bedre ud end virkeligheden

  #8

  G33ky
  Bruger
  133 indlæg
  Offline

  Her er en video jeg har lavet, om hvad Turn10 kunne have gjort så spillet har kunne overgå de andre titler i serien

  Forza 6 – Godt eller skidt (G33ky G4m3r)

  https://www.youtube.com/embed/9JnbPQ3SGy0

  Personligt synes jeg at Forza 5 og 6 bare er et kæmpe tilbage skridt indenfor serien, når den er dårligere end forza 3 og 4 på stort set alle punkter:-(

  #9

  Phonetic
  Bruger
  23.574 indlæg
  Offline

  Forza 4 er også det bedste spil i serien. Har brugt så meget god tid på det Fanatec-setup’et

  Daily Rush Head Honcho

  #10

  G33ky
  Bruger
  133 indlæg
  Offline

  #9

  Phonetic,

  Ja, men jeg synes lidt 4’eren var der puttet rigtig mange ræs ind, bare for at prøve på at holde gameren fænget, i forhold til 3’eren. Men ja 4’eren var faktisk bedre end 3’eren og bil udvalget var heller ikke så tamt som som i 5 og 6’eren.

  Når man ser på hvad der er i Horizon 2, med dynamisk vejr, så er det sjovt de ikke har kunne finde af det i forza 5 eller 6 Men Horizon 2 til xbone er jo sjovt nok udsolgt alle steder, måske grundet at forza 6 var en skuffende oplevelse, for den er sjovt nok ikke udsolgt, den er endda på tilbud mange steder

  #11

  G33ky
  Bruger
  133 indlæg
  Offline

  Der er vist ikke ret mange som spiller forza 6, eller har en mening om spillet

  Gad vide hvor mange her inde på siden som spiller racing spil

  #12

  Lightbringer
  Bruger
  3.802 indlæg
  Offline

  Siden du Spør ….
  Hader bil og sports spil, de siger mig ingenting.

  #13

  Nickell
  Bruger
  4.380 indlæg
  Offline

  Måske er det dit indlæg, som den er gal med. Bilspil plejer at have en relativ stor interesse herinde, men hvad er meningen med dit indlæg?

  Ville du gerne skabe lidt gejst omkring spillet, så gik du helt galt med dit brok.

  Jeg elsker Forza, men jeg har endnu ikke kastet mig over hverken 5’eren eller 6’eren. Det betyder ikke, at jeg ikke interesserer mig for det, ligesom jeg læste din oprindelige tråd, da den blev slået op. Men jeg blev bare så træt af at læse tråden, ligesom jeg ikke anede, hvilken respons du forventede, så jeg lod som mange andre bare tråden lide en stille død… Nu ved du hvorfor.

  Xbox-nyheder? https://xgamer.dk
  Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

  #14

  G33ky
  Bruger
  133 indlæg
  Offline

  #13

  Det er jo også klart du ikke har nogen mening om forza 6, da du jo ikke har spillet det endnu, og titlen til emnet siger jo det hele

Viser 14 kommentarer - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.