torsdag, januar 21, 2021

Forbandede Surftown …igen

Daily Rush Debat Off-topic Forbandede Surftown …igen

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Anonym 3.915 indlæg
  Offline

  Hej

  Jeg har en animationsside der hedder http://www.toonhaze.com og der er ikke vildt meget endnu, men der kommer meget mere i fremtiden. Og for at komme til sagen:

  Det der generer mig nu er min domæne udbyder – Surftown, som bliver ved med at slette mine swf filer om erstatte dem med det her: http://toonhaze.com/ftp.JPG

  Jeg har spurgt hvorfor de bliver ved med at gøre det og fik de her svar fra dem:
  http://toonhaze.com/mail1.JPG
  http://toonhaze.com/mail2.JPG

  Den nuværende trafik af mine animationer ser pt. nogenlunde sådan ud:
  http://toonhaze.com/stats.JPG

  Selv om de siger, at hvis jeg bliver ved med at uploade den samme fil, vil de lukke ned for mit domæne, så gør jeg det alligevel (fordi de skal da ikke blande sig i hvad jeg putter på siden… det er jo ikke warez site eller broadcast af filer til hele verden), og de lukker s’følig ikke for domænet, men derimod bliver ved med at slette mine filer, hvilket er belastende. Det finder jeg ud af ved at nogle fans skriver mig mail om hvorfor nogle toons ikke fungerer.

  Hvad er der med lorte Surftown og deres lorte “service”. Hvordan kan de bare slette ens indhold? Regner de med at jeg har en røvsyg hjemmeside hvor der står “hej jeg hedder Åse og her er billeder af mine katte” og har 10 hits om måneden? De siger fri trafik så skal de fandme også give fri trafik, eller i hvertfald omformulere deres lorte-slogan.

  Jeg har store ambitioner for at lave en animationsside, hvor der kommer en del animationer og vil godt have meget trafik, en pålidlig udbyder og et højt besøgstal, men hvordan kan jeg nogensinde opnå det, hvis de inkompetente tumper bliver ved med at slette mit indhold…

  Nogle forslag til det her? Evt forslag til udbydere der ikke er fuldstændig retarderede i deres små hoveder?

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 19 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  hausner
  Moderator
  17.182 indlæg
  Offline

  Det er vel resultatet når du har valgt et webhotel til noget der ligner 10kr om måneden. HVis man har behov for meget trafik og/eller HW-resource brug må man betale for det. Alternativt hoste det selv.

  Edit:
  Jeg ville overveje om der fandtes en service som youtube blot med swf’er. Så du kan få dine resource krævende flash animationer væk fra surftown men beholde dit statiske indhold på siden.

  Planter er fascinerende

  #2

  Anonym 3.915 indlæg
  Offline

  hmmm.. det med youtube lyder som en god idé – tænker du på at konvertere fra SWF til fx. AVI eller MPG? Og dermed uploade til dem og sætte link på min hjemmeside, i stedet for at “streame” flashen direkte fra min side?

  Og hvad mener du med “statisk indhold”? Uddyb venligst

  #3

  TheRaz
  Bruger
  9.294 indlæg
  Offline

  Jeg har været ude for en ligende oplevelse, også hos surftown. Jeg havde nogle af mine tegneserier liggende som zip filer. Serier jeg selv havde tegnet vel at mærke. De to filer var på omkring 6MB stykket, og efter de havde været downloadet 6-7 gange, renamede Surftown mine filer uden at underrette mig. Gentagne gange.

  Deres såkaldte fri trafik, tilladte data mængde og deres øvrige politik er et stort fedt reklame nummer, og de løfter de giver, ophører når man har betalt ved kasse et.

  Det skal lige siges at jeg valgte at rette mig efter deres ‘advarsler’ og at mit site stadig er hostet hos dem. Men det er en omgang bondefangeri imo, og hvis man ikke retter sig efter det får man støvlen. Lamt!

  Jeg har atomer i bukserne. Og så kan man desuden aldrig få CPU'er nok. Det er ganske enkelt naturvidenskabeligt umuligt.

  #4

  Silentkill
  Bruger
  1.190 indlæg
  Offline

  De siger fri trafik så skal de fandme også give fri trafik, eller i hvertfald omformulere deres lorte-slogan.

  Har du overhovedet læst de emails du poster links til? De skriver jo netop at det ikke har noget at gøre med trafikken, og at det derimod er belastning af cpu og hukommelse på serveren, som er skyld i fjernelsen af filerne. Hvordan en simpel swf flash fil kan være skyld i det er jeg dog ikke klar over, da al processering af filen skulle foregå hos klienten.

  "I love the smell of napalm in the morning... Smells like victory." - Lieutenant Colonel Kilgore

  #5

  TheRaz
  Bruger
  9.294 indlæg
  Offline

  #0
  Glemte lige dit request…altså hvis du vil have mere frie tøjler og højere kvalitet, kommer du til at punge ud. Der er bl.a:

  http://www.scannet.dk/

  og

  http://www.adux.dk/

  Men somsagt er det et helt andet prisleje.

  Jeg har atomer i bukserne. Og så kan man desuden aldrig få CPU'er nok. Det er ganske enkelt naturvidenskabeligt umuligt.

  #6

  Silentkill
  Bruger
  1.190 indlæg
  Offline

  Hvis man skal bruge et webhotel med meget download, så vil jeg anbefale et udenlandsk et af slagsen.

  Se her:
  http://www.hosting-comparison.com/info/popular-hosts

  "I love the smell of napalm in the morning... Smells like victory." - Lieutenant Colonel Kilgore

  #7

  DarkHill
  Bruger
  13.447 indlæg
  Offline

  alle de billige hosting steder er billige for en grund.

  De har fri trafik, men under ansvar. Det kaldes typisk fair use. Hvis de mener du belaster deres servere udover det man kan forvente af et domæne i prisklassen trædder denne regel i brug. Jeg syntes faktisk det er ganske fair.

  Alternativet var at alle hostings kostede flere hundrede kr pr måned.

  husk på at det er udgående trafik man betaler for på internettet. samme grund til at upload hastighed altid er det der koster ekstra hos ISP.

  / DarkHill

  #8

  Mazeios
  Bruger
  1.332 indlæg
  Offline

  Jeg havde samme problem hos Surftown.

  Med en clan side der trak 2 gb om måneden. Det mente de var nok til at det skulle på en erhvervs pakke til 1100 kr om måneden.

  Det var vi ikke lige parate til at betale. Før det havde der været samme sletning af filer og underlige forklaringer fra deres side.

  Vi fandt en dansk host som er ved at starte op. Det har vi været meget tilfredse med.

  "It´s only a Game until you win"

  #9

  hausner
  Moderator
  17.182 indlæg
  Offline

  #8

  Og navnet på hosten?

  Planter er fascinerende

  #10

  Mazeios
  Bruger
  1.332 indlæg
  Offline

  #9
  heh sorry. sov vist lige der.

  KN-Web

  "It´s only a Game until you win"

  #12

  Kolben
  Bruger
  18.938 indlæg
  Offline

  #11
  Dit site er ulovligt. Piratkopiering af spil er ikke velset her…

  P=NP?

  #13

  Anonym 3.915 indlæg
  Offline

  Er der nogen der kan anbefale en helt konkret udbyder og evt en helt konkret produktløsning/pakke, der passer til mit udsagt, dømt ud fra de stats jeg postede?

  Jeg vil sætte stor pris på det. Det generer mig virkelig det med udbyderen og kan ikke lave noget kreativt siden det problem er som et splint i fingeren

  #15

  Anonym 3.915 indlæg
  Offline

  #14 som du kan se er siden under “reconstruction” så gider ikke at fluekneppe med småting pt, da jeg er igang med et stort projekt – Leavers3

  men ville være rart at komme ontopic igen

  #16

  Egil
  Bruger
  1.910 indlæg
  Offline

  #8, det lyder rimeligt vildt at du skulle betale 1100 kr. om måneden, eftersom deres dyreste erhversløsning på nuværende tidspunkt koster 199 kr. om måneden. Sikker på det ikke var om året?

  Til alle jer andre der brokker jer. Som #7 også siger, når man betaler 9 kr. om måneden, så er man godt nok naiv hvis man forventer at måtte trække rigtigt meget trafik.

  Når det så er sagt, så Surftowns support generelt ikke skidegod.

  #17

  Anonym 3.915 indlæg
  Offline

  ja, men det er bare pisse-dillema for mig…

  vælger jeg for dyrt en løsning, så spilder jeg penge og betaler generelt for meget i forhold til hvor meget jeg har brug for at plads, trafik osv

  vælger jeg for billigt, så ender jeg i samme situation som med Surftown – netop skod support, langsom email og evig sletning af mine filer

  og det sidste jeg vil, er at finde ud af at min nye domæne udbyder, er ikke særlig god alligevel, og at jeg er nødt til at skifte ud igen

  Hvis nogen herinde ekspert på området, så må I meget gerne rådgive lidt

  P.S. – hvordan kan jeg finde ud af, hvilken domæne udbyder følgende sider har?:

  http://www.joecartoon.com
  http://www.fat-pie.com
  http://weebls-stuff.com/
  http://www.happytreefriends.com

  Det kunne være fedt at efterabe lidt

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 19 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.