torsdag, januar 28, 2021

Folkets erfaringer med mini/bord gas grill

Daily Rush Debat Off-topic Folkets erfaringer med mini/bord gas grill

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  HQX
  Bruger
  1.218 indlæg
  Offline

  Heysan,

  Det er sådan at jeg skal til at have en bord/mini gas grill til altanen – nogen som har erfaringer med det og som kan komme med nogle super anbefalinger?

  Overveje pt. Weber Q1000/Q1200

Viser 8 kommentarer - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  HQX
  Bruger
  1.218 indlæg
  Offline

  Tænker den skal bruges til bøffer, pølser, grøntsager og bacon. Har ikke umiddelbart planer om stege, hele kyllinger osv

  #2

  Tjaz
  Bruger
  3.975 indlæg
  Offline

  Har desværre ingen erfaring med grill i den størrelse. Men for nogle år siden samlede jeg næsten alle demo modeller af grille i den lokale Silvan. Og det kan helt klart betale sig at gå efter kvalitets mærkerne. De helt bilige var næsten rustne i det man pakkede dem ud og mellem pris grille som Char-Broil var tydeligt lavet af ringere bygge kvalitet.

  De eneste grille jeg ville gå efter er Weber (som jeg har nu) eller Blue Mountain.
  Hold dig dog fra Weber tilbehør, der er det 100% navnet du betaler for.

  #3

  Casqer
  Bruger
  375 indlæg
  Offline

  Jeg har en Weber q1000 på vores altan – Har haft den i 3 år nu, og jeg ingen problemer overhovedet haft med den. Pengene værd i min bog

  #4

  peldrol
  Bruger
  2.729 indlæg
  Offline

  +1 til Weber, men hold dig fra alt deres grej, kæft der er meget lort at vælge imellem. Billigt no name er ofte bedre imo..

  #5

  HQX
  Bruger
  1.218 indlæg
  Offline

  #2 du skriver hold dig fra tilbehør. Overvejer at købe sådan en klapvogn ting til den så den står godt og samtidig kan det pakkes væk, mener du man skal finde noget andet?

  #6

  kroelleboellen
  Bruger
  13 indlæg
  Offline

  Jeg havde en Outdoorchef City før der blev plads til mere.
  Jeg var virkelig glad for at kunne skifte mellem meget direkte og meget indirekte varmeplads alt efter hvad menuen stod på (den har et system hvor du ændrer på om nogle ringe under risten vender den ene eller den anden vej). Måske har Weber samme funktion – ved det ikke.
  Mht tilbehør havde jeg kun overtrækket som jeg syntes var i god kvalitet (det kunne holde en del år på terrassen i al slags vejr).

  #7

  Tjaz
  Bruger
  3.975 indlæg
  Offline

  #5 nej, det er for det meste fint nok kvalitet. Du betaler bare vild overpris i forhold til samme kvalitet fra billige mærker.
  Det eneste Weber tilbehør som jeg har haft problemer med er deres overtræk. Har haft 2 overtræk som begge krakelerede to efter kun en sæson. Så nu har jeg købt et billigt overtræk i stedet som har holdt fint.

  #8

  TheBeef
  Bruger
  678 indlæg
  Offline

  #5
  Jeg har lige præcis det setup (Q1000 på vogn) og er super godt tilfreds. Jeg har åbenbart været heldig med overtrækket siden det nu har holdt 2-3 vintre :).

  Det eneste der er lidt ærgerligt er at man ikke kan få indirekte varme og at hullerne i gasrøret godt kan blive fedtet til så man ikke får nogen flamme. Det kan dog løses med lidt rengøring i ny og næ. Jeg bruger samme syl som når man skal åbne til simkortet på telefonen, den passer perfekt i hullerne.

Viser 8 kommentarer - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.