lørdag, august 24, 2019

Filmmusik om Jylland (Genre: Klassisk/cinematisk)

Daily Rush Debat Musik Filmmusik om Jylland (Genre: Klassisk/cinematisk)

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  mediumaevum
  Bruger
  200 indlæg
  Offline

  Ved ikke om man må dele sin egen musik her på stedet? Ellers må I sige til…

  Kunne godt bruge noget feedback.

  Har komponeret et stykke klassisk musik, og sammensat en kortfilm om “Det Mørke Jylland” – I ved, det land hvor hedebønderne bor, i gamle bindingsværkshuse langt væk fra al civilisation

Viser 7 kommentarer - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Brianhenneberg
  Bruger
  49 indlæg
  Offline

  Det lyder dejligt. Især midterstykket. Det mindede mig lidt om Concerning hobbits af Howard Shore. Og dejlige billeder af Hjerl Hede og Stubbergaard kloster.

  #2

  mediumaevum
  Bruger
  200 indlæg
  Offline

  #1 Tak for de rosende ord.

  Jeg vil lige tilføje lidt generel info om min kanal:

  • Al musik, videoer/animation er reklamefrit.
  • Der er intet kommercielt indhold eller reklame for produkter eller virksomheder (udover evt. credit/henvisning hvor det enten påkræves eller er relevant på anden vis).
  • YT-kanalen er ikke oprettet med profit som formål.

  Som indehaver af kanalen er jeg dog afhængig af seernes/lytternes støtte på anden vis mht. at udbrede kendskabet til de ting, der ligger på kanalen:

  • Historiske Rekonstruktioner (3D-Animation) af gamle bygninger (borge, kirker, klostre) eller andre seværdigheder som kun er ruiner idag (eller ombygget til ukendelighed).

  (eks.: Spøttrup Borg, Hald Slot, Dannevirke mfl.)

  • Musik (Middelalder, Film og Fantasy)

  …Hvilket inkluderer, at jeg er afhængig af deling, aktivitet (f.eks. kommentarer og likes) og abonnement i hht. Youtube’s algoritmer for at promovere min kanal og sprede indholdet så flest mulige kan nyde godt af det.

  Jeg uploader ikke nyt indhold hver dag eller uge, netop for ikke at spam’e mine abonnenter. Upload-rate vil dog variere.

  Mit indhold er ikke licenseret som sådan, men hvis man spørger mig om evt. brug i gaming, på youtube, i film/dokumentar/TV er jeg sikker på at vi kan finde en løsning fordelagtig for alle parter på fair vilkår.

  Kontakt:
  Gå til min kanal -> Om.
  Eller skriv privat besked her.

  • Denne kommentar blev ændret for 7 måneder siden af  mediumaevum.
  • Denne kommentar blev ændret for 7 måneder siden af  mediumaevum.
  #3

  Emilsa
  Bruger
  10.683 indlæg
  Offline

  Det lyder fint, meget .. “trankilt” og i ro med sig selv. Men der kommer min største anke måske. Bondelivet var ikke særlig harmonisk, det var hårdt, koldt, beskidt og meget voldeligt. Det var mørkt og mystisk, fuldt af overtro og troldom hele vejen op til radioens gennembrod. Folk var syge og nedslidte fra ung alder. Næste alle familier var sammenbragte. Folk var drukfældige og negativ social arv, overgreb og traumer lå stakket som lag af lort på en mødding

  Ihvertfald for mange, hvis du vil arbejde med bonden så prøv at skru ned for romantikken og op for melankolinen og det mørke og det voldsomme.

  “The Scandinavian Eddas and Sagas thunder with cosmic horror, and shake with the stark fear of Ymir and his shapeless spawn; whilst our own Anglo-Saxon Beowulf and the later Continental Nibelung tales are full of eldritch weirdness.” — H.P. Lovecraft

  #4

  mediumaevum
  Bruger
  200 indlæg
  Offline

  #3 – Du har helt ret i, at min musikvideo er meget idyllisk, og det var også intentionen. Men den afspejler ikke 17-1800-tallet, som faktuel historieskrivning. Det er en kunstnerisk frihed jeg har taget mig, at lave kunst som man ville have gjort det i 1800-tallets egen samtid, med moderne teknikker.

  En anakronistisk idylliseret fortid, om man vil.

  Jeg har videoer som er historisk korrekte, men det er animationer og rekonstruktioner, hvor jeg stræber efter at komme så tæt på 100 % historisk korrekthed som muligt.

  Men denne video er ikke en del af det.

  #5

  Fox
  Bruger
  3.613 indlæg
  Offline

  Synes der mangler noget action i den Gladiator 2 trailer…..

  Sometimes you gotta rise above your morales

  #6

  Brianhenneberg
  Bruger
  49 indlæg
  Offline

  #2 Jeg tror desværre ikke det er specielt let at tjene penge på views og deling af dine videoer. Ej heller ser jeg det som en kanal med potentiale for stor spredning da emnet er ekstremt smalt og målgruppen dermed også meget lille.

  Jeg havde selv en youtube kanal på et tidspunkt, ja det har jeg egentlig stadig, om end den er ret inaktiv. Der er dog ca. 206.000 views på den, med 22.000 views på den mest populære video. Indtil videre har det givet mig en massiv indtægt på 600kr. LOL

  Der er så mange om buddet på Youtube, så med meget smalle emner, er det svært at nå rundt til ret mange.

  #7

  mediumaevum
  Bruger
  200 indlæg
  Offline

  #6 – Jeg er nu heller ikke for nu interesseret i at tjene penge på kanalen. Jeg vil bare gerne udbrede mine værker og modtage konstruktiv kritik eller anden feedback.

Viser 7 kommentarer - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.