lørdag, november 28, 2020

Fifa 15

Daily Rush Debat Spil Fifa 15

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Kwan
  Bruger
  1.380 indlæg
  Offline

  Hvad synes I? Har nu spillet en hel sæson, og er ikke helt overbevist. Synes der er mange fejl, specielt med målmænd, og så er spillerløbene ret dårlige. Og så virker det til, at ens forsvarsspillere gør sig umage med at flygte fra bolden…

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 27 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  roadrunnah
  Bruger
  14.335 indlæg
  Offline

  Har kun turde prøve demoen på PS3… synes nu det fungerer okay… dog har jeg ikke prøvet Fifa 15 buggen, selvom det kunne være sjovt
  link

  DAMN YOU Clicker Heroes!

  #2

  Kwan
  Bruger
  1.380 indlæg
  Offline

  Kan det forresten passe, at man slet ikke kan indstille de forskellige løb osv, sådan lidt avancerede taktiske indstillinger? Det er godt nok en skrabet omgang taktiske muligheder man har synes jeg. Har jeg overset noget?

  #3

  Anabash
  Bruger
  1.566 indlæg
  Offline

  Jeg synes, at det er virkelig godt ift. tidligere FIFA spil. Målmændene er da blevet langt bedre? og med mange flere forskellige redninger.

  Derudover synes jeg, at det fungerer super godt, med bolde i dybden. Det handler om at trykke på L1 (eller tilsvarende Xboxknap) og så vente til spillerne løber. På PS4 kan du trykke på pil op og så pil ned, når du har bolden, så vil hele dit hold lave pres spil. Dette gør at dine spillere vil komme længere frem i banen og forsøge at vinde bolden tilbage hurtigt.

  Du skal passe på med ikke at stå for defensivt, så vil dine spillere ikke lave kontraløbene, men derimod holde sig tilbage på egen bane halvdel. Tryk på pil mod højre, for at skifte til offensiv eller ultra offensiv, når du har bolden.

  Nu ved jeg ikke hvad sværhedsgrad du spiller på mod computeren, men det virker til at dens AI og i sær målmændene hos modstanderen, bliver bedre, når du sætter den op. Jeg spiller på professionel lige nu, og det var en stor forbedring fra spillets “begynder” setting, som resulterede i at jeg vandt 17-0 i første kamp. Jeg kunne stortset score på alle skud – også langskud. Dette forsvandt lige så snart jeg satte sværhedsgraden lidt op.

  Jeg er fint tilfreds indtil videre.

  #4

  Demiminigod
  Bruger
  2.010 indlæg
  Offline

  Jeg er hoppet fra 13 til 15, og skal lige vende mig til at forsvarspillerne er lidt store i bevægelserne. Synes også at hurtige spiller er ufattelig hurtige, og at dette er en markant forskel fra 13’eren.

  Synes der er et problem på hovedstød, hvor jeg i øjeblikket scorer langt de fleste af mine mål, ofte med små (mindre) spillere, såsom Söder fra EfB og Agüero fra ManC.

  AI’en laver også ufattelig mange dårlige beslutninger i deres glidende taklinger.

  Fysik-motoren er stadig komisk – foretrækker nærmest systemet fra 13’eren, selvom det ikke er lige så ‘flydende.’

  Jeg tror, at meget af det, er en tilvendingssag, så skal lige se tiden an (især i forhold til hvordan Career-mode udfolder sig).

  Live fra Katastrofernes Tid

  #5

  Thendur
  Medlem
  9.601 indlæg
  Offline

  Jeg er dybt skuffet – mange irriterende bugs, en dommer der dømmer frispark på alt og det virker bare så… Mekanisk det hele.

  Spillede demoen af PES 2015 og det var derimod pisse hamrende underholdende. Ingen tvivl om at jeg skal have PES i år, når det udkommer til november og det bliver årets vinder når der skal spilles bold med drengene.

  "You can do it your own way. If it's done just how I say."

  #6

  UNiCORN
  Bruger
  2.163 indlæg
  Offline

  Jeg så forresten Fifa15 i Føtex til 429,- hvis nogle er på udkig.

  Edit: I Amager centeret.

  #7

  Anonym 1.798 indlæg
  Offline

  #5 +1
  Ud fra demoerne at bedømme bliver det også PES for mig i år. Det virker super fedt.

  #8

  Redspeed93
  Bruger
  13.446 indlæg
  Offline

  Jeg synes det er fint, men det pisser mig af, at FUT serverne tilsyneladende kun kan klarer 2 spillere på verdensplan, før de får stress og lukker alle os andre ude. Taget i betragtning af, at det er det absolut eneste mode jeg spiller, så er det godt nok irriterende…

  Basis-råd: Vælg et billigere bundkort, en mindre PSU og hovedtelefoner + mic i stedet for et headset

  #9

  Noize
  Bruger
  4.519 indlæg
  Offline

  #5 +1 finder også pes 2015 demoen meget sjovere end fifa 15 demoen

  #10

  Messifan34
  Bruger
  145 indlæg
  Offline

  jeg har altid være pes mand,og det er jeg også i år.Når det så er sagt har jeg faktisk også købt fifa i år,og synes at det er det klart bedste fifa jeg har prøvet,så for mig blir det 2 fodboldspil i år.

  Messi is God

  #11

  Anathema
  Bruger
  1.745 indlæg
  Offline

  #8 Helt enig med dig. Jeg har droppet at købe Fifa 15 fordi EA håndterede alt i forhold til Fifa 14 ult så hamrende dårligt. Deres webapp formåede at være nede ca seks måneder i streg, og det har bare generelt op ad bakke at komme til at spille den game mode som jeg syntes er sjovest.

  Så jeg håber de i løbet af 15’eren får lært lektien og forbedret ult oplevelsen – så hopper jeg med på 16’eren i stedet

  #12

  Neon111
  Bruger
  989 indlæg
  Offline

  #11 Ved ikke helt hvad du mener med at deres web app har været nde i 6 måneder, er med på du måske overdriver en smule. Men jeg har ingen problemer haft med deres web-app ej heller den nye hverken på pc/ipad/phone.

  Jeg er helt sikkert på FIfa og har været en fast følger siden 98, hvor fatboy slim vandt mig over, med den episke The Rockafeller Skank!

  Spiller primært FUT, og har allerede modtaget en Legend spiller i form af Figo

  Stave og komma fejl er der masser af men kan i svare?

  #13

  Bunzai
  Bruger
  5.309 indlæg
  Offline

  Så har jeg bestilt Fifa 15. Kan man egentlig lave turneringer i det nye? Jeg synes det er lidt irriterende, når man er samlet med nogle venner, at man så ikke lige kan sætte en turnering op.

  #14

  Skipper
  Bruger
  1.205 indlæg
  Offline

  Synes det nye har virkelig mange forbedringer…
  Voice commands er super, elsker at man kan udskifte spillere og ændre formation osv., uden at skulle ud i menuen… (PS4 – ved godt at det var i Xbox versionen sidste år)

  Corner tactics er også en god tilføjelse, man har meget mere styr på hjørnesparkene…

  At man nu også kan vælge at styre den spiller, man gerne vil ramme på dødbolde og indkast, er også rigtig rart…

  Desværre har de stadigvæk ikke fixet den be-a-pro målmandsbug, hvor ens rating hele tiden rasler ned

  Abandon ship!

  #15

  Anathema
  Bruger
  1.745 indlæg
  Offline

  #11 Den var nede fra maj til september, så omkring fem måneder fem måneder Kan se du er xbox, jeg er ps3, ved ikke om det har noget at sige.

  Så kommer appen endelig op i september i 4 dage, og så piller de den permanent ned for at gøre plads til 15s webapp. Det er derfor jeg er så træt af deres dårlige service og opdateringer.

  Edit: Fx ligenu virker trading systemet gennem selve spillet ikke. Den smider mig konstant af efter 5-6 sekunder, i øvrigt et problem der har været oppe på DR før

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 27 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.