søndag, december 9, 2018

Ferie efter afsluttet uddannelse – hvor?

Daily Rush Debat Off-topic Ferie efter afsluttet uddannelse – hvor?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  gemisser
  Bruger
  809 indlæg
  Offline

  Afslutter min uddannelse næste sommer og med udsigt til et par måneders arbejdsløshed og derefter forhåbentlig mange år på arbejdsmarkedet, overvejer jeg at tage på en længere ferie (3-4 uger) med min bedre halvdel i juli måned.

  Jeg savner dog noget inspiration til destinationer som opfylder følgende behov:
  Sol og varme
  By hvor vi kan gå på opdagelse
  Mulighed for at svømme udendørs (pool/hav)
  Ej oversvømmet af turister
  Billig god mad

  Har overvejet Kroatien, men forestiller mig at det kan være godt overrendt i juli.

  Hvad kan DR anbefale?

  Edit: opdatering i #10 – Korea og Japan virker som gode steder som dækker ovenstående behov.

  Hvis jeg ikke tager helt fejl

Viser 10 kommentarer - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Emilsa
  Bruger
  10.387 indlæg
  Offline

  Namibia, temmelig chill, syndsygt meget vild natur, meget varme og sol, gode strande langs skeletkysten og svimmingpools er standard alle steder turister kommer. emminent for roadtrips, ikke specielt farligt hvis man holder sig uden for krakatorum…gode øl… Muligheden for at se en nøgen kvinder total tribal med mudder dreadlocks og gucci tasker handle i moderne storcentre uden nogen fortrækjer en mine.

  "I am convinced there is only one way to eliminate these grave evils, namely through the establishment of a socialist economy" - Kammerat Albert Einstein i "Why Socialism"

  #2

  Stryfe
  Bruger
  513 indlæg
  Offline

  Japan. Gode muligheder for at gå på opdagelse i fede byer med templer andet kultur. Masser af god mad, godt med varme og sol, samt at der skulle være rig mulighed for at finde steder hvor man kan svømme. Sydkysten og Okinawa er nok de bedste steder. De har deres specielle varme kilder.

  #3

  Jacques
  Bruger
  9.792 indlæg
  Offline

  Cambodja. Efterhånden billigt at flyve til, og alt i landet er rockerbilligt. Folk er søde og kulturen og især naturen er interessant.

  Bye with a warmly hugs

  #4

  ahymdahl5
  Bruger
  9.493 indlæg
  Offline

  Har lige været i Kroatien/Bosnien henover sommer. De kom op på 42-46 grader i år og enorm fugtighed. Det er ikke noget du har lyst, selv jeg med genetisk fordele havde enorme udfordringer.

  Men, jeg tør påstå, at balkan har den smukke natur i denne del af verden. Optimalt ville være slut Maj eller Sep. Deres infrastruktur og kultur er øst europæisk, så du får rigelig med afveksling og du forlader dine tanker herhjemme under rejsen(hvilket lyder til er hvad du har brug for).

  Jeg tænker en balkan-tur er oplagt, så i kunne ligge turen til
  Kroation(super lækkert strand), Rumænien for slotte og draculas hjemby, Bosnien for naturen samt den ny fundene ægyptiske pyramide(hoax eller ej).

  Klart anbefalesværdigt.

  Un dos tres Maria!

  #5

  Emilsa
  Bruger
  10.387 indlæg
  Offline

  #4 – Nu skal du ikke komme her med dine “ferie i nærområderne”, kan du ikke se vi andre arbejder på at sende #0 ud i den store verden…

  "I am convinced there is only one way to eliminate these grave evils, namely through the establishment of a socialist economy" - Kammerat Albert Einstein i "Why Socialism"

  #6

  gemisser
  Bruger
  809 indlæg
  Offline

  Sætter pris på alle ideerne.

  #1 namibia er en mulighed, men en tur til afrika ville jeg nok hellere til tanzania og bestige kilimanjaro.

  #2 vil kigge lidt nærmere på Japan, tak for forslaget.

  #3: hvor flyver man til i Cambodja? Googlede priser på flybilletter og fandt ikke umiddelbart noget under 5K/person.

  #4 du har nok ret i at Kroatien bliver for varmt i juli måned. Jeg tror dermed at jeg vil udelukke det i denne omgang.

  Hvis jeg ikke tager helt fejl

  #7

  TabascoPreben
  Bruger
  798 indlæg
  Offline

  +1 til Japan. Super spændende sted at besøge og kan sagtens være varmt om sommeren. Svimmingpools kan man sikkert også finde, hvis det er det man går efter. New Zealand er også sindsygt fedt at være tourist i, men er på den sydlige halvkugle så de varmeste måneder er december-marts. New Zealand har dog et lidt funky klima så vinter betyder generelt bare at der er mindre varme dage end om sommeren.

  #8

  Jacques
  Bruger
  9.792 indlæg
  Offline

  #6, man flyver ikke direkte til Cambodja, man flyver til Bangkok. Evt. kan man starte sin tur der, for byen er spændende, farverig og helt enormt (!!!) stor. Også billig. Når man så vil videre, tager man en bus fra hovedterminalen til tempelbyen, Siem Reap, i Cambodja (der, hvor Angkor Wat ligger. Vanvittigt fascinerende ruiner, og der er så meget at se!). Man kan sagtens skaffe en behagelig bus med forplejning undervejs til relativt små penge. Man bliver så kørt til Cambodjas grænse, og det kan godt være en lille smule forvirrende og intimiderende (der er meget militær, og man skal igennem nogle få checkpoints + betale et beløb i dollars, men det beløb svinger fra 0-20 dollars alt afhængig af personens humør den dag). Man skal dog ikke lade sig skræmme; man skal nok komme igennem når man først kommer ind i landet, er alt yderst fredeligt. Jeg har sjældent følt mig så tryg i et land, som jeg gjorde i Cambodja, til trods for at det er et u-land, og jeg er altså ikke en eller anden adrenalinjunkie, der bare MÅ ha’ det så farligt som muligt. Jeg kan fortælle dig meget mere, hvis du vil ha’ det. Du må bare sige til. Cambodja er et af de allermest spændende steder, jeg nogensinde har været.

  Bye with a warmly hugs

  #9

  Nass
  Bruger
  1.585 indlæg
  Offline

  Seoul er sygt nice, dét kan jeg varmt anbefale!

  Edit: Og opfylder i øvrigt alle jeres behov som nævnt i #0.

  Der er næsten ingen turister i Seoul, det er varmt, maden er billig og du kan vist godt finde svømmemuligheder, men der skal du enten køre en tur eller finde et hotel med swimmingpool. Og så der det jo bare lige en af Asiens største byer!

  http://pleasure.borsen.dk/rejser/artikel/1/125992/her_findes_seouls_sjael.html
  http://politiken.dk/rejser/storbyogkultur/art5627887/Glem-Bangkok-og-Shanghai-Her-er-Asiens-fedeste-storby-netop-nu

  Hell, it's about time

  #10

  gemisser
  Bruger
  809 indlæg
  Offline

  #9 Fedt, tak for forslaget.

  Jeg får ligget lidt mere på Japan og Korea, som umiddelbart virker til at dække vores behov.

  Takker og bukker får de gode forslag!

  Hvis jeg ikke tager helt fejl

Viser 10 kommentarer - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.