lørdag, august 24, 2019

Er Liam Neeson racist?

Daily Rush Debat Off-topic Er Liam Neeson racist?

 • Dette indlæg indeholder 27 kommentarer, har 24 deltagere og blev senest opdateret af  Kolben for 6 måneder siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  3nickma
  Bruger
  4.307 indlæg
  Offline

  Filmpremiere i New York aflyst efter racisme-anklager mod Liam Neeson

  I forbindelse med Krænket over Onkel Reje tråden, der umiddelbart virker fjollet, så kom jeg til at tænke lidt på sagen med Liam Neeson.

  Har først nu sådan rigtigt lige været inde og læse lidt op på sagen, og hvad jeg har forstået, så virker den for mig også lidt opblæst?

  Pga. Taken og andre film kan jeg godt lide Liam Neeson, så er nok lidt biased på det punkt. Men han bliver spurgt om han kan relaterer til det med hævn pga. sin nye film, hvorefter han kommer med en gammel (og set i bagklogskabens ulideligt klare lys – dum) historie om, at hans gode veninde for 40 år siden blev voldtaget. Bedste signalement var af en sort mand.

  Efterfølgende rendte han rundt i en uges tid i områder hvor #000000 mennesker befinder sig, i håb om at blive konfronteret af en så han kunne slå vedkommende ihjel. Noget han efterfølgende fortyder og går i behandling for. Han præciserer også, at han ikke er racist, og det samme ville ske hvis det var en skotte eller hvid mand, men at han kan nikke genkendende til følelsen af had. Og at had ikke fører noget fornuftigt med sig.

  Nej racisme er ikke okay, men man kan sku da heller ikke sige noget som helst nu til dags uden at alle folk bliver krænket over alting hele tiden! Sådan som han fortæller det, så kan jeg godt sætte mig ind i hans sted, at raseri og fortvivlelse kan gå en i sinde i øjeblikket.

  De virker ikke til at være krænkede over, at han ville dræbe et andet menneske? Men fordi det blev nævnt, at personen er #000000 så er den helt gal.

  Hvad mener I andre? Jeg beklager på forhånd alle de personer/mennesker, som bliver stødt/krænket over mit indlæg/debat

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 27 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Alloc
  Bruger
  1.766 indlæg
  Offline

  100% opblæst

  Come-Join.us
  https://www.facebook.com/morerandomthancool/

  #2

  BraXiz
  Bruger
  4.153 indlæg
  Offline

  Nej

  #3

  FedeJoergen
  Bruger
  559 indlæg
  Offline

  Nej

  Canis_Lupus: "Troll-profil, smut hjem til din troll-farm i Rusland og hav et godt liv i din boble. Jeg er færdige med at spilde sekunderne på dig."

  #4

  Festival_H
  Bruger
  4.287 indlæg
  Offline

  Idag handler det bare om at finde et offer man kan gå i kødet på. Så er det lige meget hvad årsagen. Internet mob mentalitet. Det er så åndsvagt.

  Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk

  • Denne kommentar blev ændret for 6 måneder, 1 uge siden af  Festival_H.
  #5

  johbe
  Bruger
  9.416 indlæg
  Offline

  Næh

  Same shit, different day.

  #6

  Jacques
  Bruger
  9.923 indlæg
  Offline

  Forkastelig lortesituation. Igen, folk VIL bare gerne føle sig fornærmede. Manden er jo på ingen måde racist.

  Bye with a warmly hugs

  #7

  Odies
  Bruger
  663 indlæg
  Offline

  Jeg er enig i, at situationen er blæst helt ud af kontrol, og det er helt absurd at lægge en person så meget for had for en handling der i allerhøjeste grad er i affekt. Jeg er generelt også træt af den ekstremt påtagede foragelse der er i fuldt flor overalt i verden.

  Men altså, manden går på gaden, ikke for at finde en kriminel at slå ihjel, men en sort. Det er altså definitionen på racisme.

  PSN: llwulff

  #8

  Emilsa
  Bruger
  10.683 indlæg
  Offline

  Hvis man går ud for at slå en tilfældig ihjel fordi denne deler racekategori med en som har gjort en ondt. Så er man racist. At man var racist for 40 år siden er ikke ensbetydende med at man er det idag. At han prøver at efter rationalisere og forsvare hans motiver 40 år senere er bare dumt.

  “The Scandinavian Eddas and Sagas thunder with cosmic horror, and shake with the stark fear of Ymir and his shapeless spawn; whilst our own Anglo-Saxon Beowulf and the later Continental Nibelung tales are full of eldritch weirdness.” — H.P. Lovecraft

  #9

  Pro_Olaf
  Bruger
  524 indlæg
  Offline

  Savior of Nothing opsummerer det hele.

  #10

  TrailerSkraldType
  Bruger
  4 indlæg
  Offline

  Ja, han er. Han er det per definition. Der er intet at diskutere. Det er det samme som hvis en sort ville søge efter en “hvid lort” på gaden.

  Det er muligt at han ikke mener det ondt, hvis det er kommet ud af frustrationer. Men ændre ikke på noget.

  #11

  -zybr
  Bruger
  2.918 indlæg
  Offline

  100% blæst of af fjolser der ikke har en skid at gå op i andet end at føle sig krænket.

  Kan huske jeg læste historien da han havde interviewet og jeg tænkte bare dengang: “Damn, Qui Gon Jin, der er shitstorm på vej nu!”….og så sandt blev det.

  "Tibet-kommissionen har derimod ikke kunnet læse de øverste chefers mails, fordi ”deres korrespondance simpelthen var væk. Slettet. Slettet også fra backup’en og væk", -Kommissionens formand, Tuk Bagger.

  #12

  MiNo
  Bruger
  2.239 indlæg
  Offline

  Hvis nogle fulde fiskere fra vestkysten ser sig sure på københavnere generelt (lad os sige, at en fisker mistede sin pige til sådan en) og så banker de en tilfældig københavnersnude de møder på vejen hjem.

  Altså, de lader deres vrede gå ud over en uskyldig der deler udtryk med ham de egentlig er sur på. Det kan man jo ikke kalde racisme da de dele race, men hvad er det så? Ud over latterligt, dumt og uintelligent altså.

  i7-6700K@4.5 Ghz|Noctua NH-D14|Asus Z170|GTX1080ti|32GB DDR4|Pro 950 512GB NVMe|2x 850 Evo 1TB SSD|CORSAIR AX 850W|R5|Asus PG279Q

  #13

  johbe
  Bruger
  9.416 indlæg
  Offline

  #10

  Du godeste da….

  Same shit, different day.

  #14

  RuneSP
  Bruger
  221 indlæg
  Offline

  Altså hvis han leder efter en mand der er sort pga signalementet er der da intet racistisk over det, det er bare det eneste han har at gå efter.

  Hvis han ledte efter en tilfældig sort person er det lidt noget andet.

  Uanset hvad er det 40 år siden siden og manden fortryder det, kom nu videre…

  #15

  Fox
  Bruger
  3.613 indlæg
  Offline

  Man han fandt aldrig en – måske derfor han er mere overbevisende i Taken filmene…..men nej ! Han er ikke racist…..rolig nu ! Stemningen var jo mere afslappet under inkvisitionen.

  Sometimes you gotta rise above your morales

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 27 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.