fredag, oktober 23, 2020

Er det ulovligt?

Daily Rush Debat Off-topic Er det ulovligt?

 • Dette indlæg indeholder 35 kommentarer, har 25 deltagere og blev senest opdateret af  Nioxic for 9 måneder siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  VxChemical
  Bruger
  3.373 indlæg
  Offline

  Det er svært at finde en overskrift der rigtig passer.

  Min datter på 14 bliver, mobbet og bedt om at skade sig selv. De skriver hun bare skal begå selvmord.
  Hoppe ud foran en lastbil, og den slags. Beskederne er anonyme og jeg ved ikke helt platformen, det skal jeg lige finde ud af.

  Hvad kan man gøre? Er det noget man kan politi anmelde?

  And then he grinned like a fox eating shit from a barbed wire fence

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 35 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Anubis
  Bruger
  5.720 indlæg
  Offline

  Jeg ville ringe 114 og spørge Politiet i hvert fald.

  Det gør mig sgu ondt at høre. Det er jo det enhver forældre nok frygter skal ske for deres børn. Jeg håber at det løser sig.

  Is The Grizzly Reaper mowing?

  #2

  kenkari
  Bruger
  5.275 indlæg
  Offline

  Er der ikke noget SSP samarbejde der kan komme ind over der?

  Stay Loyal - Forget Royal

  #3

  ice_boy
  Moderator
  13.716 indlæg
  Offline

  Jeg ville nok runde den med politiet en gang og høre hvad de siger til det.
  Og ligeledes snakke med skolen om det.

  Sgu ikke i orden sådan noget.

  #4

  Elocon
  Bruger
  2.054 indlæg
  Offline

  Er ret sikker på at det er ulovligt.

  For at blive gammel og klog, bliver man nød til at ha været ung og dum

  #5

  MortZ
  Bruger
  7.006 indlæg
  Offline

  Fandme noget lort, men uanset hvem du snakker med, så husk på at “det jo bare er børn”, så folk er nærmest berøringsangste når emnet lander på straf. For selvfølgelig er det ikke ok, og synes ærlig talt også du skal ringe 114 og tage en snak med dem, og derefter tage en snak med skolen. Hvis de ikke – sikkert- ikke gør noget ved det, så er det måske værd at overveje at skifte klasse eller skole, hvis det fortsætter.

  Det er også en mulighed for at tage fat i forældrene, da de fleste er fornuftige mennesker, der bare har nogen lorteunger. De kan tales til fornuft, og så kan de tage over. Selvfølgelig er der risiko for at forældrene ikke tror dig, men så er det godt hvis du har screenshots af beskederne samt afsender, så der ikke er tvivl om det er dem.

  Uanset hvad, så er det en trist situation for din datter. Håber du finder ud af det.

  Wrex: If the council won't acknowledge the Reaper threat after what happened with Saren, the Geth, Eden Prime, Ilos, and the Citadel, they're fools. You should eat them. Shepard: O.O The Council: O.O And thus shepard ate them.

  #6

  MaD_MaX
  Bruger
  2.125 indlæg
  Offline

  fjern “chat” appen fra hendes enhed?

  don't much care what it is

  #7

  Nass
  Bruger
  2.129 indlæg
  Offline

  Det er ulovligt ja, men hvis børnene er under 15 kan de ikke straffes, men så tager en kriminalpræventiv indsats en samtale med børnene og deres forældre.

  Hell, it's about time

  #8

  Nass
  Bruger
  2.129 indlæg
  Offline

  Men tag den med skolen + politiet.

  Håber du/I er OK mate.

  Hell, it's about time

  #9

  Canis_Lupus
  Bruger
  2.823 indlæg
  Offline

  Fuck nogle lorte børn der findes der ude..
  Og nogle SUPER rådne forældre der ikke kan finde ud af at opdrage deres børn.

  Mega trist. Håber du finder en løsning.

  #10

  Drixx
  Bruger
  3.009 indlæg
  Offline

  Fjern jer selv fra muligheden til at modtage beskederne så vidt muligt, snak med skolen og så få snakket med lokal politiet og forklar situationen.
  Men først og fremmest forklar din datter det ikke er hendes skyld, at de andre børn er som de er, og det ikke varer for evigt.

  Er ked af din datter er på modtager enden af sådan noget mobning

  Et helt almindeligt fyr

  #11

  Emilsa
  Bruger
  11.262 indlæg
  Offline

  Uanset hvad du gør, så gør også hvad #6 siger…

  Imagine explaining to someone with a Che Guevara shirt in 2003 that Britney Spears would end up to the left of Rage Against the Machine

  #12

  Uranos
  Bruger
  2.166 indlæg
  Offline

  Enig i alle overstående, vil bare tilføje at jeg også ville hive fat i et evt. forældreråd, for at undgå evt mudderkast forældre imellem. Hiv det op så det bliver taget fat om i klassen.

  … og så ville jeg få mit barn over i en anden skole. Strømmen af beskeder kan helt sikkert stoppes, men tror ikke på dit barn får en god skolegang på den skole igen; der vil altid være en frygt fra hendes side til hendes klasse, og modsat sikkert for hele årgangen en ‘hvem gider være venner med ‘hende”.

  (hvis du skifter skolen, så husk at gøre de andre forældre opmærksom på hvor gralt det stod til, ellers er der risiko for det bare er det næste barn i rækken, der for ar på sjælen)

  Alle har deres særheder,,

  #13

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.354 indlæg
  Offline

  #0
  Jeg havde nok kontaktet politiet omgående, og evt. derefter vist beskederne til børnenes forældre, for det tænker jeg ville være ret effektivt. De børn der sidder og sender sådan nogen beskeder kunne derefter passende komme ind under et SSP samarbejde, som andre også henviser til. Det kan jo være de selv har det elendigt derhjemme, eller måske ligefrem mistrives.

  Du kan læse mere om det her: https://dkr.dk/lokalt-samarbejde/ssp-samarbejde/

  Medierne i disse dage er desværre fyldt med eksempler på hvor dårligt skoler håndtere grove mobbe tilfælde, og det der vil jeg kalde groft.
  For at sikre at det tages alvorligt, så kunne du jo springe skoleleddet over og gå direkte til kommunens skoleforvaltning.

  Derefter ville jeg som andre er inde på, afskære muligheden for at de beskeder kommer frem. Det kan selvfølgelig være svært hvis det sker igennem et program der har forbindelse til hendes undervisning, men så må man jo håbe at skolen faktisk skrider til handling. Det er uacceptabelt.

  #7
  Jeg troede faktisk kun det var ulovligt hvis det blev gjort i et offentligt forum, og ikke i privatbeskeder. Men heller ikke et område der har interesseret mig voldsomt i forhold til mobning, men mere i forhold til retten til at tage eget liv, så kan let have overset nogen momenter.

  #9
  Børn kan være utrolig modbydelige overfor hinanden.

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #14

  Emilsa
  Bruger
  11.262 indlæg
  Offline

  #12 – Mobning kan sagtens følge med et skole skift. Kliker og elever kender hinanden på kryds og tværs af skoler. Det prøvede vi da min lille søster blev flyttet efter massiv mobning, mobningen rykkede så at sige med – og det stoppede først da min søster tæskede en af dem med en svensknøgle

  #13 – Man skal lige have in mente at beskederne er annonyme, og at gøre hele skolen / klassen opmærksom på dem – hvilket vil ske hvis man tager det op med forældrene kan medføre at man løber den risiko at accelerere mobningen. Jeg siger ikke man ikke skal gøre det, men det er en overvejelse der er værd at gøre sig.

  Imagine explaining to someone with a Che Guevara shirt in 2003 that Britney Spears would end up to the left of Rage Against the Machine

  #15

  VxChemical
  Bruger
  3.373 indlæg
  Offline

  Det er ikke fordi hun er upopulær i skolen. Tvært imod. Der er en kontrovers med en anden pige,noget jalousi, og når jeg analysere hvem der kan sende de anonyme beskeder er det lidt begrænset hvem man kan mistænke. Desværre er en af dem pigens far.

  Men man hved det jo ikke.

  Jeg ved bare ikke om det er noget politi vel overhovedet tage seriøst, og så koste smerte og frustration hos min datter hvis der intet sker alligevel 🤷‍♂️

  Og det skal lige nævnes det pige med kontroversen har lige skiftet skole

  And then he grinned like a fox eating shit from a barbed wire fence

  • Denne kommentar blev ændret for 9 måneder, 1 uge siden af  VxChemical.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 35 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.