lørdag, januar 16, 2021

Endelig igennem The Witcher 3

Daily Rush Debat Spil Endelig igennem The Witcher 3

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Heschen
  Bruger
  1.908 indlæg
  Offline

  Pyhhhh så kom jeg endelig igennem The witcher 3, har også kun taget mig lidt over 3 år nu

  Spillede det lige da det kom ud, men med så mange andre af denne type spil, så er der så mange quests og side storys at jeg simpelthen går død før jeg kommer igennem spillet da jeg bare ikke kan lade et spørgsmålstegn være på kortet uden at skulle undersøge haha.

  Begyndte så at spille det forfra for en 14 dage siden og i aften kom jeg så endelig igennem, syntes selv jeg har klaret de fleste sidequests og oplevet så meget jeg kunne, uden at støvsuge kortet 100%, men må indrømme at de sidste par der var det bare fuld main quest og ikke andet.

  Det får et 9½/10 herfra.

  Spillet er bare så flot, med vejrefekter og det hele, virker noget at det flotteste jeg har spillet.

  Historien er også super, dog har jeg et eller andet med denne her type spil hvor man kan får forskellige slutninget og man ikke helt kan styre hvilken en man får…. I The witcher 3 er det ikke helt så slemt da der kun er 3 endings, men syntes at måden man får dem på er ret svært at regne ud ingame, det kan være ét enkelt spørgsmål i en ret triviel quest der gør forskellen, noget man bestemt ikke har en anelse om når man er i selve questen.

  Spillet er dog en kende for lang efter min smag, de har 60+ timers spil bliver hårdere og hårdere for mig at komme igennem, men de skal sgu have ros for at fylde spillet med kvalitets quests. Det tog mig 64 timer at gennemføre, men sikker på det er nogle der bruger lang længere tid på det og fatter da slet ikke dem der så kan begynde på New Game+ bagefter.

  What LOL champ do you hate the most? - and why is it Teemo?

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 34 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Deadmeat
  Bruger
  7.622 indlæg
  Offline

  #0: Må jeg kondolere – intet spil vil matche oplevelsen af Witcher 3 (måske kun Cyberpunk 2077), så det var en once in a lifetime oplevelse du afsluttede dér

  Det er nok det bedste single player RPG der er lavet nogen sinde. Har lagt 200+ timer i det og gennemført grundhistorien (uden exansions) 2 gange (game+ anden gang). Har også klaret de to expansions. Det er simpelt hen ubegribeligt god underholdning, en fabelagtig verden, dybt elskværdige karakterer og så selvfølgelig nogle grumme skurke undervejs.

  Hvis du ikke har prøvet expansions endnu, så en varm anbefaling herfra. Hvis du absolut skal vælge imellem de to så helt klar Blood and Wine. Heart of Stone er klart mindre, men stadig en rigtig fin historie.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #2

  Pro_Olaf
  Bruger
  524 indlæg
  Offline

  Ah gid det var mig der lige havde gennemført det for første gang.. Sikke en fantastisk 10/10 spil.

  Så skal du bare i gang med deres 2 DLC’er.

  #3

  OliverDK
  Bruger
  221 indlæg
  Offline

  Tillykke med at været nået til enden. Det er et episk spil og jeg har brugt et utal af timer på det efterhånden – selvom sidste time er længe siden efterhånden.

  Personligt kan jeg ikke få nok af 60+ timers spil så længere både main quests, side quests og andre aktiviteter blot er underholdende, indlevende, udfordrende og ikke mindst at de ikke føles som grind. Gør de det, ja så er det jeg personligt går død da jeg føler jeg “arbejder” i stedet for at jeg “afkobler”. Ofte finder jeg Ubisoft spil som grinds efter 20+ timer selvom jeg er langt fra enden.

  Mht The Witcher 3 så synes jeg netop at spillet (næsten) aldrig føltes som grind. Det var (næsten) top underholdning fra start til slut. Grunden til jeg siger næsten er at jeg synes der var enkelte skår i glæden ved at mange ? tegn føltes som til tider som ligegyldig fyld i en ellers fantatisk verden. Jeg er desværre indrettet som dig og jeg kan IKKE ignorer ? på mappet og alt SKAL udforskes og selv i TW3 var nogle ? altså bare ligegyldigheder ;P

  Dog var main quests, side quest og de fleste aktiviteter som sagt top underholdning for mit vedkommende og jeg havde gerne set det forsætte nogle flere timer end vi fik og jeg havde gerne set nogle flere expansions ala Blood and Wine. Det blev det desværre ikke til.

  Jeg håber dog vi en dag får et The Witcher 4 eller en anden historie fra den verden, men mon ikke :D. Personligt håber jeg lidt på en mere åben tilgang til et TW4, hvor man selv kan skabe sine unge Witcher, som man former på en af de 4 skoler som man selv vælger. Hver skole har så sin spilstil. Her efter håber jeg at man man blot slippes løs i en kæmpe “open world” hvor man blot i starten render rundt og laver “wicther” ting, side quests og andre ting (Gwent, hestevædeløb, osv). Langsomt involveres man så i en større main quest der udspilles omkring en.

  #4

  Heschen
  Bruger
  1.908 indlæg
  Offline

  #1 Jo jeg har begge DLC’er, men kan jeg bare gå i krig med dem nu når jeg er igennem spillet, eller skal jeg starte et New Game+ og så gå i gang med dem der?

  Jo du har ret i at historien er rigtig god, fik den midterste ending, hvis man kan kalde den det uden at spoile noget.

  Dog forstår jeg ikke sværhedsgraden i spillet….. var lvl 34 da jeg sluttede og mener mange af sidequest og main quest også var i det område, men damn det blev nemt til sidst, alt blev bare oneshottet.

  What LOL champ do you hate the most? - and why is it Teemo?

  #5

  StultusX2
  Bruger
  6.102 indlæg
  Offline

  Jeg skal først til og i gang

  men er gået død i Witcher 2 – Hold med Elveren… og skal ha’ klaret den inden. Af ren og skær princip!

  My TIE! My nimble coffin!
  En snarligt uddøende Single-Player, der "skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen"..

  #6

  knekker
  Bruger
  1.989 indlæg
  Offline

  Jeg havde lige en 5 ugers ferie imellem jobs, og til en pris inklusiv de 2 DLC’er, kan man købe spillet til omkring 17 euro og med ferien fik jeg så endelig mulighed for at spille Witcher 3. Jeg gennemførte spillet samt Heart of stone for ca 2 uger siden og er begyndt på den sidste DLC. Man kan godt mærke at der er gjort meget mere ud af omgivelserne rent visuelt i disse DLC’er og sværhedsgraden er også noget helt andet. Nu er jeg så lige startet arbejde i Stockholm, så må jeg se hvis jeg får tid til at gennemføre Wine DLC’en.

  Derudover vil jeg lige tilføje at i en alder af 35, så er jeg blevet enorm kræsen hvad angår spil. Witcher 2 gik jeg død i ret hurtigt, men her må jeg tage hatten af for at Witcher 3 har formået at levere en spiloplevelse der har fanget mig rigtig godt.

  #7

  Kallekun
  Bruger
  3.962 indlæg
  Offline

  Jeg har prøvet at spille det, men stemmen til Gerald pisser mig i den grad af. Han lyder som en douch og jeg bliver sindssygt irrereteret over det. Jeg kan desværre ikke komme ud over det.

  Ved Osiris og ved Apis, du er et vildsvind, jaaa et vildsvin. Kig godt på mig....

  #8

  BruneBanan
  Bruger
  36.129 indlæg
  Offline

  Tillykke. Alle andre spil vil nu være føles en smule ringere.

  Har selv +180 timer på én og sammen gennemspilning, hvor jeg ikke engang er tæt på 100% af noget som helst. Game of the century! For hulan hvor er det fantastisk!

  #9

  Deadmeat
  Bruger
  7.622 indlæg
  Offline

  #4: @heschen begge DLC’er er afkoblet fra hovedhistorien og du kan starte dem både før og efter den er gennemført. Dog mener jeg at man skal have et vist lvl før der er adgang, men kan ikke helt huske det.

  #5, #6: Jeg er også gået død i The Witcher 2, faktisk ad to omgange nu. Det er da et fint spil, men alderen mærkes og det er slet ikke så helstøbt og episk som TW3.

  #7: @kallekun jamen så har du nu mulighed i stedet for to ultra autentiske RPG oplevelser:

  1. Old Shool: Skru helt ned for alt voice og klar dig med undertekster.
  2. Tilbage til rødderne: Sæt voice sprog til Polsk (er en mulighed) og oplev The Witcher i sit original sprog

  Vil sige du snyder dig selv for en ubegribeligt fed oplevelse, men kan da godt relatere til det med irriterende stemmer.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #10

  ElSenator
  Bruger
  8.146 indlæg
  Offline

  Jeg kan kun stemme i med de andre. Witcher 3 var et af de spil jeg bare ikke kunne få nok af. Jeg kan huske da jeg til sidst havde støvsuget kortet for selv de mindste quests og til sidst ikke kunne finde noget nyt nogen steder overhovedet. Der var jeg sgu’ lidt øv… Det er sjældent det sker, men jeg kunne sagtens ønske mig at bruge meget længere i Witcher 3 verdenen. Alas, nothing was left… Jeg har selvfølgelig gennemført alt DLC også.

  Best game ever! Jeg håber virkelig CyberPunk kan leve op til det.

  http://www.muldjord.com

  #11

  Geebus
  Bruger
  246 indlæg
  Offline

  Åh har haft det liggende kom aldrig rigtig i gang, tænker jeg bør komme igang da jeg er sikker på at jeg nok skal blive fanget når først historien får fat i én.

  Men er der nogle mods eller noget man bør køre eller skal det bare spilles råt?

  Yderligere er mus og key fint, eller kan det anbefales at sætte controlleren til?

  #12

  Deadmeat
  Bruger
  7.622 indlæg
  Offline

  #11: Har 200+ timer i spillet med x360 controller. Det er imo helt klart optimeret til den styreform.

  Få desuden testet de to varianter af movement settings. Man kan vælge en ‘alternative’ som er mere reaponsiv. Muligvis en smagssag hvad man foretrækker.

  Spillet kører som sådan rigtig fint uden mods. Der findes nogen større grafiske mods hvis man har lyst til at ændre spillets udtryk.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #13

  Krisp
  Bruger
  5.057 indlæg
  Offline

  Jeg spillede det i ca 10 timer, før jeg lagde det på hylden. Ja spillet er flot, men styringen og især når man er i kamp fungerer så elendigt i det spil. Forstår ikke at folk kan se igennem fingre med det, det ødelagde hele oplevelsen for mig.

  Selv i Skyrim synes jeg kamp fungerede bedre. Men styringen var bare så elendig i Witcher 3.

  Steam: Krisp89 - Origin: Krisp1989 - BattleTag: Krisp#2319

  #14

  Deadmeat
  Bruger
  7.622 indlæg
  Offline

  #13: Har du testet med alternate movement setup, som nævnt i #12? De opdaterede styringen omkring patch 1.07 fordi der var mange klager. Det fungerer bedre med dette setup. Desuden mener jeg der findes forskellige mods til styringen, hvis man vil gå endnu længere. Tag et kig hos Nexusmods. Du bør bestemt ikke snyde dig selv for oplevelsen, når nu der er flere muligheder for at forbedre styringen!

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #15

  johbe
  Bruger
  9.597 indlæg
  Offline

  202 timer i det spil, og ja. Det er, uden tvivl, et af de absolut bedste spiloplevelser.

  Tror næppe det bliver slået, medmindre de laver en Witcher 4.

  Same shit, different day.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 34 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.