søndag, december 8, 2019

Eksplosioner i København

Daily Rush Debat Off-topic Eksplosioner i København

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  kenkari
  Bruger
  5.021 indlæg
  Offline

  Nu begynder det snart at blive for meget. Indtil i nat havde der været otte eksplosioner i København, heldigvis uden nogle tilskadekommende, og så kom nummer ni i nat på Nørrebro.

  Hvad fanden foregår der?

  I kan læse om de otte første her: https://www.dr.dk/nyheder/indland/overblik-her-er-de-otte-eksplosioner-der-har-ramt-hovedstaden-siden-februar

  Der må næsten være en eller anden forbindelse. Der sker jo ikke bare en serie eksplosioner, uden der er en eller anden forbindelse. Spørgsmålet er bare hvilken?

  Hvad tænker i?

  Stay Loyal - Forget Royal

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 22 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Spionas
  Bruger
  1.604 indlæg
  Offline

  Det er ret så mærkeligt. Jeg undrer mig over hvad formålet med f.eks. angrebet på skattestyrelsen er. Er det for at vise styrke og demonstrere man kan ramme offentlige bygninger? Er det for at skræmme befolkningen?

  Man kan jo frygte det er træning til at ramme et mål med mange mennesker. Hvis det var intentionen i sidste ende så giver det bare ikke så meget mening at være så åbenlys omkring at man har den slags sprængstoffer til rådighed.

  #2

  Rieder73
  Bruger
  5.891 indlæg
  Offline

  #1:
  Skattestyrelsen var ikke en bombe. Det var skattetrykket der var blevet for højt.

  viewreview.podbean.com

  #3

  mengsk
  Bruger
  1.045 indlæg
  Offline

  Jeg forestiller mig en fed taber, som bomber skattestyrelsen- forsmået og indgroet i den danske overkaffenbrok “skat er ogsåbaretyagtigesvin”- mentalitet.

  Man skal jo være på offentlige forsørgelse for af have tid til at lave bomber i dk?

  De har jo bombet flere gange hver månede i Malmø i årevis, uden at få fat i idioten/idioterne bag det. Det samme vil vel ske her.

  - Spil Vanilla, lev drømmen.

  #4

  Spoock
  Bruger
  1.361 indlæg
  Offline

  Jeg er sgu glad for jeg ikke bor i København. Kan godt være det stadig er en tryg by, men jeg ville have svært ved at føle mig 100 procent tryg. Føler med befolkningen derinde.

  Svært at sige om alle eksplosioner er forbundet, men det er godt nok trist at det er sådan.

  #5

  Emilsa
  Bruger
  10.826 indlæg
  Offline

  Jeg tænker det er en psykisk syg, foruden skattekontoret så virker det random. Var det en der så sig selv som anarkist, forestiller jeg mig lidt større symbolværdi og var det en højreorienterede plejer det at være personer og ik materiel, eller steder der er venstreorienterede/har med skyld i “udskiftningen”.

  “The Scandinavian Eddas and Sagas thunder with cosmic horror, and shake with the stark fear of Ymir and his shapeless spawn; whilst our own Anglo-Saxon Beowulf and the later Continental Nibelung tales are full of eldritch weirdness.” — H.P. Lovecraft

  #6

  NightBreaker
  Bruger
  6.574 indlæg
  Offline

  flyt til jylland, hvor det er sikkert. kom ind til fast landet, ik os gutter og piger.

  Ej pis til side, ved sgu hellere ikke hvorfor det er sådan, virker mærkeligt at der ikke er kommet mere frem. man skulle jo tro politiet havde fået et eller andet der forbindelser det hele. Kan også være de har men bare ikke vil ud med det.

  #7

  Canis_Lupus
  Bruger
  2.481 indlæg
  Offline

  Det er med 99,9 % sikkerhed en borger som stemmer Liberal Alliance og hader høje skatter 🤣😂

  #8

  FIRESTORM
  Bruger
  5.082 indlæg
  Offline

  Jeg tænker det er en svensker der er træt af altid at høre de danske fordomme om at der er bomber hele tiden i Malmø og Malmø er åh så usikkert et sted

  #9

  Canis_Lupus
  Bruger
  2.481 indlæg
  Offline

  håber de fanger idioten inden længe og straffer ham med livstid

  #10

  R3CoR
  Bruger
  2.516 indlæg
  Offline

  #9 Så 30 dages betinget fængsel?

  #11

  Fox
  Bruger
  3.663 indlæg
  Offline

  False flag bomber….en frustreret offentlig ansat der vil have flere midler tilført. Bomberne har jo tydeligvis ikke mennesker som mål….

  Sometimes you gotta rise above your morales

  #12

  -zybr
  Bruger
  2.928 indlæg
  Offline

  0# Hvis de mennesker der springer de her bomber ville skade mennesker, så havde de nok valgt at sprænge dem på steder/tidspunkter hvor der VAR mennesker.
  Det har ikke noget med held at gøre. Det jo ret tydeligt ikke intentionen.

  Hvis det var træning, til et angreb, så er det da nok noget af dt dummeste træning. Man har jo nu bragt hele politimaskinerriet i højeste beredskab og er skabt en masse opmærksomhed omkring det.

  Hvis det var politisk motiveret så ville der vel blive udgivet et eller andet manifest på de sociale medier eller sådan noget.

  Det er lige grov nok for drengestreger selvom tærsklen for drengestreger ligger ret højt efterhånden…

  "Tibet-kommissionen har derimod ikke kunnet læse de øverste chefers mails, fordi ”deres korrespondance simpelthen var væk. Slettet. Slettet også fra backup’en og væk", -Kommissionens formand, Tuk Bagger.

  #13

  Canis_Lupus
  Bruger
  2.481 indlæg
  Offline

  Der er er billede af manden på BT , noget utydeligt billede…
  Han skulle være 170-180 høj.
  Det kan jo være hvem som helst bag trøjen…. men en med kendskab til sprængstoffer, og adgang til sprængstoffer.
  Kunne det tænkes at være en hjemsendt Soldat, med psykiske problemer?
  Der måske stadivæk arbejder i forsvaret..

  #14

  Jacques
  Bruger
  9.997 indlæg
  Offline

  #4, når ikke man bor i en større by, kan jeg måske godt forstå din tankegang. Men man er nødt til at tænke på, at netop fordi byen ikke er bitte lille, så møder langt de fleste af os 7-9-13 ikke disse ubehageligheder i vores hverdag. For at det ikke skal være løgn, så bor jeg på Nørrebro, og jeg har først hørt om disse eksplosioner nu med denne nyhed. Jeg har intet hørt om dem før, hvilket vel bare viser, at der ikke hersker en generel utryghed her i byen (og at jeg tydeligvis ikke læser nok nyheder, men måske er det egentlig meget sundt?). Du kan roligt komme herover på weekend og slentre rundt ganske uforstyrret og hygge dig 😄 no sweat! (som Ouda fra Ace Ventura 2 ville sige det)

  Bye with a warmly hugs

  #15

  gumshot
  Bruger
  306 indlæg
  Offline

  Tror ikke de seneste eksplosioner kan kædes med andre. De er sikkert begået af en ex-offentlig ansat eller er sur på systemet, som er gået amok, og som konsekvens er begyndt at vise sin holdning med det han er bedst til, at rode med sådan eksplosive materiale.

  Film har vist at sådanne personer altid har en baggrund i dette område, når de begynder at rode med dette. Om han virkelig er offentlig ansat eller entreprenør ex arbejder, hvor han tog sig af nedrivning, det er så det politiet sikkert undersøger nu. De har jo afsløret industriel materiale.

  Det er i hvert fald, hvad jeg tror. Om det er banderelateret, det lyder mærkeligt når de rammer disse typer steder?

  Alt du skal vide - 4 8 15 16 23 42

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 22 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.