fredag, februar 22, 2019

Dirt 4 vs. Dirt Rally vs WRC 7

Daily Rush Debat Spil Dirt 4 vs. Dirt Rally vs WRC 7

 • Dette indlæg indeholder 11 kommentarer, har 5 deltagere og blev senest opdateret af  Deadmeat for 1 år siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  3nickma
  Bruger
  4.249 indlæg
  Offline

  Modtager en ny PS 4 Pro i næste uge, og har fået lyst til at prøve et bil spil igen

  Er Dirt 4 arkade agtigt nok til en casual noob? Eller er WRC 7 mon bedre? Begge spil er på udsalg i PS store, men har kun råd til ét af dem.

  Og er der mon en god og progressiv single player career mode heri? Bruger også kun controlleren og ingen rat/pedal sæt til mig.

  Jeg har prøvet Drive Club i en time, men jeg kunne IKKE finde ud af det! Overhovedet.

  Jeg blev altid sidst, kørte ind i barierren og kunne slet ikke styren bilen mht. fart i sving og styringen heraf samt gearskifte osv. Var så dårlig en oplevelse, at jeg aldrig har rørt det siden.

  Det bedste bil spil jeg nogensinde har spillet er Real Racing 2 HD til iPad. Her skulle jeg bare styre bilen ved at tilte min iPad. Samt jeg med den ene tommeltot kunne give gas, og med den anden tommeltot kunne jeg trykke på bremsen.

  Her kunne jeg være med og vinde både løb og karrieren. Det var sjovt og underholdende for en noob som mig, der bare vil hygge mig lidt

Viser 11 kommentarer - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  LiberNull
  Bruger
  5.097 indlæg
  Offline

  Vælg Dirt 4 (WRC er stadigvæk et par spil eller tre fra nå Codemasters niveau)… det kan fint spilles af casual noobs (som mig selv). Og der er masser af muligheder for indstille spillet som du gerne vil have det gamer/sim handling, ai sværhedsgrad osv. Nogle gange skal der dog tweakes lidt med bilerne for at få dem til at “handle” som man gerne vil have det. Og der er også gode muligheder for indstille controller.

  Jeg er i hvertfald rigtig glad for Dirt 4… og det kører smooth på PS4 Pro.

  Die Hard... an autoerotic asphyxiation thriller.

  #2

  3nickma
  Bruger
  4.249 indlæg
  Offline

  Umiddelbart hælder jeg også mest til Dirt 4 af hvad jeg har set, så er rart nok lige at få det bekræftet

  #3

  Alx
  Bruger
  1.194 indlæg
  Offline

  Dirt 4 er mere arcade, hvor WRC er hardcore simulation.

  Der er to gode reviews her
  https://www.youtube.com/watch?v=PIgxEue7Jn0

  https://www.youtube.com/watch?v=XJHkjYDTR-U&t=334s

  #4

  Deadmeat
  Bruger
  5.972 indlæg
  Online

  #3: hvor hardcore er WRC7 sammenlignet med DIRT Rally? Har indtryk af (som #1 også skriver) at der pt. ikke findes et fuldgyldigt alternativ til sidstnævnte…

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #5

  Alx
  Bruger
  1.194 indlæg
  Offline

  #4 Så vidt jeg har læst og forstået (har ikke selv spillet WRC7), så er den største forskel selve banerne, der er meget mere snævre og bumpede, end de er i Dirt rally, hvilket gør det betydeligt sværere at styre bilen. Men det skulle også tilføje et ekstra element af realisme. I Dirt Rally mærker du ikke rigtig banen på nær, når der er et decideret hop eller hul. I WRC 7 er der konstant et eller andet, der får din bil til at bevæge sig. Det dækker ACG rimelig fint i sin anmeldelse.

  Dirt 4 er også mere arkade-like end Dirt Rally. Så hvis man gerne vil have et lidt mere let tilgængeligt rallyspil, så skulle Dirt 4 være det bedste bud.

  #6

  3nickma
  Bruger
  4.249 indlæg
  Offline

  Okay ifølge kommentarerne, så vinder Dirt 4 klart over WRC 7, da det er langt mere arkadeagtigt Desværre opstod der nogle helvedes komplikationer i fredags med betalingssystemet, så nåede ikke at købe Dirt 4 på tilbud..

  Nu er Dirt Rally så på tilbud, og endda en god del billigere end Dirt 4 tilbuddet. Sådan som jeg har forstået det, så er Dirt Rally mere hardcore end Dirt 4, men hvor arkadeagtigt kan man gøre Dirt Rally, så selv en #Isuck@driving kan være med?

  Dirt 4 kostede 279 kr. tilbud, mens Dirt Rally står til 119 kr. eller 159 kr. for VR Bundlen.

  #7

  Zanmato
  Bruger
  828 indlæg
  Offline

  #6 Dirt Rally er ren simulator. Hvis ikke du har mod på at crashe igen og igen og igen og igen til at starte med, så vil jeg ikke anbefale det. Det sagt er Dirt Rally et fænomenalt spil hvis man er til driving simulation.

  #8

  Alx
  Bruger
  1.194 indlæg
  Offline

  #6 Zanmato har ret i, at Dirt Rally er meget svært. Men for mig er det svært på den der Dark Souls måde, hvor man virkelig bliver belønnet for at øve sig og ‘git gud’.

  Jeg har selv Dirt Rally, og det er genialt uden VR, men med VR bliver det nok det tætteste, du kommer på at sidde i en rally bil selv

  #9

  LiberNull
  Bruger
  5.097 indlæg
  Offline

  #6
  Dirt Rally er ikke for casual spillere… ikke engang med alle assits slået til. Jeg elsker Dirt Rally, men det kan være åh noget så controller-kastende-frustrerende at spille. Der er vel hvad jeg ville kalde Dark Douls med rally biller ;).

  Die Hard... an autoerotic asphyxiation thriller.

  #10

  3nickma
  Bruger
  4.249 indlæg
  Offline

  Argh you’re killing me!

  Hvad er det helt præcist, der gør Dirt Rally så sindsygt svært?

  Behøver man kæmpe for at blive nr. 1 hele tiden, men hvis man lige kører 5 km/t for hurtigt ind i et sving, så er det game over? I stedet for måske “bare” at cruise igennem som en 7. plads og stille og roligt bygge skills og sit team op? Går ud fra der er noget karrierer mode i spillet med progression.

  #11

  Deadmeat
  Bruger
  5.972 indlæg
  Online

  #10: Hvis du ellers skruer realismen op i Dirt Rally, så bliver du straffet hårdt på kørefejl. Og det kan hurtigt blive dyrt i tid og dermed koste mange placeringer.

  Med det sagt, så er der tilsvarende også stor tilfredsstillelse ved at gennemføre et løb til perfektion. Desuden sidder man noget mere på kanten af stolen under løb, fordi man ved at kørslen er som at balancere på en knivsæg

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

Viser 11 kommentarer - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.